Румен Чандъров пред завръщане в Ботев

Ботев (Пловдив) готви рядко виждан фенски десант за финала за купата на 24 май срещу Лудогорец на стадион „Васил Левски“ в битка за трофея.

Тези дни активисти от агитката са загрели буквално телефона на бившия собственик Румен Чандъров, който се оттегли и дава пари само в Септември. Те го поканили на финала. Тарторите заявили, че ще му покажат какво е публика и защо трябва да се върне в Ботев, съобщава OFFNews.

Отначало Чандъров не приел сериозно разговора. Той попитал колко фенове могат да пристигнат от Пловдив за финала. Бултрасите отсекли – 15 000 души.

„Ако сте 15 000 на този мач, може да го повторите и на друг мач, тогава ще склоня да се върна“, казал Чандъров. Той заявил, че уважава много публиката като цяло и приел поканата за седне в ложата на националния стадион. Нещо повече, Румен Чандъров обмисля да даде сериозна отборна премия за победа над Лудогорец.

Хотелиерът напусна Ботев заради огромните дългове и някои вътрешни врагове. Чашата преля, когато ултраси изгониха току що назначения треньор Николай Митов – Жадното, сега в Левски. От Ботев му гарантират, че проблемите вече са изчистени.

От своя страна в Коматево отчаяно търсят спасител. Въпреки това Ботев върви прилично в първенството и отлично за купата.

Наскоро се появиха други информации – че мястото на Чандъров и Самуилов в Ботев ще бъде заето от консорциум от фирми – КЦМ АД, „Юрий Гагарин“, „Булгартабак“, „Лукойл“, Васил Божков, руски и катарски милионери.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top