Руски астролог предсказва терор, бедствия и хаос през 2016 г.

До Нова година остана по-малко от седмица. След приключването на коледните празници започваме активно да се готвим за следващия голям празник – избираме тоалети за вечерта, подготвяме празничната трапеза…  Точно това и най-подходящото време за астрологически прогнози. Руското издание „7 дни“ направи голямо интервю с известния астролог Павел Глоба. По думите му 2016 година ще бъде сложна и дори тежка. В света ще цари хаос и нито една от страните няма да бъде застрахована от терористични атаки.

Руският астролог Павел Глоба предсказва събитията с точност до 90%, според мнозина в страната му. Затова много хора се интересуват как вижда той развитието на света през 2016 г.

„Китайската Нова година, която започва на 8 февруари, ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Това много хитро и коварно животно обожава заговорите и непрекъснато играе някакви безумни игри. С една дума – символ на хаоса. Под този знак са станали много сериозни промени в политиката: на власт в Германия дошъл  малко известния тогава Хитлер, станали са въстания в Унгария, Чехословакия и Полша (1956, 1968, 1980), разтресли соцлагера, а през 1992 година напълно се разпадна цялата социалистическа система и започнаха граждански войни в почти всички държави от бившия СИВ“ – припомня астрологът.

По думите на Глоба, в света ще се появят много хора, които ще носят агресия и ще създават хаос.

„От терористични актове за съжаление никой не е застрахован. Но промените могат да бъдат както към лошо, така и към добро. Интересното на Маймуната е в нейната непредсказуемост. Защото често, за да излезем на правилния път, трябва да достигнем крайната черта“, пояснява той.

Глоба отбелязва, че в сферата на икономиката, страните могат да претърпят резки възходи и падения (но не крах), а курсът на валутите ще се колебае сериозно. Астрологът счита също, че е вероятно да има многобройни стихийни бедствия, при това в места, където обикновено не се очакват.

Павел Глоба препоръчва да не се разчита на дългосрочните и щателно обмислени стратегии, а да се живее ден за ден, т.е. днес и сега.

„Ще преуспеят хората, които мигновено улавят новите тенденции, не се боят от риска и авантюрите – напористите и наглите. Затова всъщност, следващата година ще бъде благоприятна за промяна на мястото, където живеете и за пътешествия. През 2016 година много хора ще натрупат състояние „от въздуха“. Във форсмажорни ситуации се създават обединения, на които ще се удаде в критична ситуация да хванат апетитното късче и бързо да преразпределят спечеленото“, казва астрологът.

Непредсказуемостта на годината на Маймуната, по думите му, ще се отрази на всичко, дори на дрехите.

„Гвоздей на сезона ще стане еклектиката. Не се страхувайте да се обличате в ярки, предизвикателни и дори провокиращи тонове. Провокацията всъщност ще бъде най-ефективния тип поведение: успехът ще дойде при тези, които не се боят да предизвикат скандал. Само че провокацията трябва да бъде точно разчетена, а гърбът ви добре прикрит.

Маймуната е отборен играч и затова оживява в стадо, защитено от водач. През 2016 година твърдо следвайте конпоративната етика, дръжте се под крилото на силен покровител. Това не е година за самотници, дори да са най-талантливите“, допълва Глоба.

Астрологът също предупреждава семейните и влюбени двойки, че през следващата година може да имат много поводи за ревност и раздяла.

„При маймуните процъфтяват харемите. Всъщност в личния им живот е пълен бардак! Затова годината дава много поводи за ревност и дори за раздели: това е година на големи изкушения, за които после ще трябва скъпо да се плаща. А за свободните отношения без товара на задълженията – за флирт, приятелство, творчески съюзи – това е прекрасно време“ – категоричен е Глоба.

Подобни статии

Top