Руско НЛО кацна в Арена Армеец (СНИМКИ)

Руският „Большой Московский Цирк“ кацна с извънземна си програма „UFO“ снощи в зала Арена Армеец. Циркът няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи.

„UFO“ е извънземно шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с инопланетяни и  извънземна цивилизация и разум.

Зрителите на това фантастично, цирково шоу станаха свидетели на  полети на космически кораби и неидентифицирани летящи обекти под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти.

Опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и  галактически пейзажи. Всичко това и още много кацна в България.

„Нечовешки възможности“ показаха най-добрите циркови артисти в Русия с награди от Монте Карло. Някои от участниците бяха – едни от най – високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от участниците в закриването на пара олимпийските игри в Сочи – Виктор Кочкин, най – гъвкавият  човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най – старите циркови династии – клоунът Адам Талин и много други.

Общият брой на хората в тази мащабна продукция превишава 100 човека, а реквизитът  нужен за построяването на сцената и космическия кораб е с тежест 15 тона.

Вижте кадри от уникалното шоу снощи!

Подобни статии

Top