Ръководството на Ботев покани на дебат кандидатите за шеф на БФС

Той ще се проведе в скайбоксовете на „Колежа“ и ще бъде излъчен наживо в социалните мрежи, покани са изпратени до Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов

ПФК „Ботев“ отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на Българския футболен съюз – Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион „Христо Ботев“.

Модератор на събитието ще бъде гласът на „жълто-черните“ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

„Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК „Ботев“ ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори“, обявиха от клуба.