Само в DCNEWS: Снимки на самозапалилата се Силвия (18+)

Снимки на самозапалилата се Силвия

Лекарите в Клиниката по изгаряния в Пловдив се борят за живота на 32-годишната Силвия Мишкова, която се самозапали с бензин днес сутринта в Стара Загора. Жената бе транспортирана в линейка със специална сероводородна инсталация.

92% са изгарянията по тялото на младата жена, съобщиха от пловдивската болница, където вече започнаха обработването на раните й.

Силвия е приведена в изкуствена кома, повечето от изгарянията й са от трета степен и състоянието й в момента е несъвместимо с живота.

Линейката от Стара Загора пристигна малко след 12.30 на обяд. Тялото на Силвия Мишкова бе обвито с термоизолиращо фолио и завито с одеало. Веднага след това дежурният екип от Клиниката по изгаряния на университетска болница започна обработка на пораженията по тялото.

Циркулярно изгаряне на двата долни крайника ще наложи ранна оперативна интервенция. М момента екипът започва да отбременява двата долни крайника, съобщи д-р Красимир Янев. Пациентката е вдишала и много топли пушечни газове. В клиниката по изгаряния тя ще бъде поддържана в изкуствена кома и на апаратна вентилация, за да се преодолеят тежките усложнения от белодробната инхалация.

Относно появилата се информация, че жената е с психично разстройство от Спешния център в Стара Загора са уточнили, че не няма регистрирано такова. Личният лекар на Силвия пък е казал, че тя е била регистрина с такова заболяване и на покъсен етап ще се уточнява дали е взимала някакви медикаменти и какви.

 

 

 

Подобни статии

Top