Само Кличко е пред Кубрат Пулев в Топ 10 на света - DC news

Само Кличко е пред Кубрат Пулев в Топ 10 на света

Само Кличко е пред Кубрат Пулев в топ 10

Кубрат Пулев е втори в класацията на 10-те най-добри боксьори в тежка категория на американския сайт „Бличър Рипорт“. Пред българина е само световният шампион Владимир Кличко, с когото ще се срещнат на ринга в Хамбург на 15-ти ноември.

„Мачът между тях е точно това , което феновете чакат от години. Пулев има физическите данни да застане пред шампиона и техническите умения да го свали с прав удар или кроше. На него все пак се гледа, като на аутсайдер преди мача, но той има достатъчно шанс да направи срещата интригуваща и е считан за най-трудния съперник на Кличко от години насам“, пише „Бличър Рипорт“.

Интересно е , че зад Пулев в класацията остава Бърмейн Стивърн , който държи световната титла WBC. Канадецът взе пояса, след като той бе овакантен от Витали Кличко, но за всички е ясно, че не може да се сравнява нито с Владимир , нито с Кобрата. Едва 8-и в класацията пък е Деонтей Уайлдър , от когото американците чакат да стане следващата голяма звезда в тежка категория. Междувременно Кличко се оплака от снега в Австрия, където е на лагер.

„Досега всичко върви по план. Имахме малко проблеми с времето, заваля първият сняг. Да дойдеш от Маями в Австрия е голяма промяна, но засега не влияе негативно на лагера. Всички са мотивирани и има позитивна атмосфера тук. Вижте сами“, написа Кличко и публикува няколко снимки от лагера си. Всички от щаба му пък носят тениски с надпис – „Провалът не е опция“.

В САЩ пък се появиха информации , че Кличко вече мисли за мача си след Пулев. Според сайта Sweet Science мениджърът на Владимир – Бернд Бьонте , се опитва да уреди мач на шампиона в Ню Йорк.Кличко отдавна иска да се бие пак в САЩ, а Бьонте проучвал възможностите за дата и място на срещата.

 

 

Подобни статии

Top