Сдружението: Да си спомним, че Ботев е вечен!

Вижте специалното обръщение към „жълто-черните“ фенове преди подновяването на шампионата

Сдружение „ПФК Ботев“ излизе със специално обръщение към феновете на Ботев (Пловдив) ден преди символичното им гостуване на ФК Крумовград. Мачът от 21 кръг на Първа лига е от 12:00 часа в събота на Футболен комплекс „Никола Щерев-Старика“.

„Скъпи Ботевисти,

Събитията от последните седмици сякаш оставиха на заден план факта, че в събота подновяваме мачовете от Еfbet лига. В крайна сметка, основната задача на един фен е да подкрепя футболния отбор и да е на стадиона, когато отборът му играе. Нека на 17.02. си припомним това, което обединява всички ни – любовта към Ботев Пловдив и желанието отборът ни да побеждава с нашата подкрепа на стадиона.

Пожелаваме на всички в клуба здраве, всеотдайност и късмет, за да завършим сезона успешно и нека накрая на сезона да сме част от българските представители в Европа. Отборът показа, че има качества и перспектива с деветте поредни мача, в които не познава вкуса на загубата. Пожелаваме тази серия да продължи възможно най-дълго и момчетата в жълто-черно да показват игра, с която да ни радват и с която да привличат повече хора на стадиона.

17.02., 12:00 часа: Крумовград – Ботев. Подкрепи отбора, защото въпреки всичко, което се случва около клуба ни, времето е показало, че Ботев е вечен, той не умира!“