„Северен” помага на социален дом

„Северен” помага на социален дом

От днес администрацията на район „Северен” стартира социална кампания в помощ на Дома за сираци „Свети Николай” при манастир „Св. Троица” в село Нови хан. Това съобщи кметът на района Ральо Ралев. Събирането на даренията ще продължи до 31 август.

Това не е първата кампания, която организира кметството на район „Северен” за приюта на отец Иван. Този път решават да популяризират идеята, за да се включат повече хора с желание да помогнат. инж.

Ральо Ралев – кмет на район Северен: „Правим го, защото това е един човек, който сам се грижи за 200 – 250 души. Този човек дава шанс на много хора. Вратите му са отворени и той трябва да оцелява.”

Всички желаещи да се включат в благотворителната кампания могат да дарят дрехи, обувки, играчки и консумативи от първа необходимост

„ Храни избягваме, освен ако не са консервирани и със срок на годност, вода, дрехи, като дрехите моля да бъдат изчистени и изпрани.”, казва още районния кмет на „Северен”.

Даренията се събират в сградата на районната администрация, бул. „Цар Борис Трети Обединител” № 22А, без почивен ден. Те ще бъдат транспортирани и предадени на председателя на църковното настоятелство отец Иван Иванов.

Подобни статии

Top