Седмичен любовен хороскоп за 25-31 август 2014

Любовен хороскоп за всички зодии

Овен

През тази седмица любовният климат за Овните ще бъде променлив и това ще се усети изведнъж. Въпреки че седмицата започва романтично и вие ще бъдете силно развълнувани, от сряда може да настъпи захлаждане в отношенията. Бъдете търпеливи и заложете на добрата комуникация.

Телец

Новолунието в понеделник ще бъде силен съюзник за тези от вас, които търсят нова любов. Следващите 10 дни са изключително подходящи за започването на нова любовна връзка. За обвързаните, седмицата се очертава романтична и спокойна.

Близнаци

Възползвайте се максимално от вашите социални и романтични перспективи в понеделник. На парти или друго социално събитие ще срещнете някой, който кара сърцето ви да тупти. Седмицата се очертава напрегната в професионален план и работата може да ви отдели от любовта. Опитайте се да балансирате. Това важи както за тези, които са самотни, така и за обвързаните Близнаци.

Рак

До средата на седмицата няма да се чувствате особено добре в любовта. Ще спорите с любимия за всичко – пари, секс, за децата. Намалете емоциите, внимавайте какво казвате, за да не съжалявате на по-късен етап. Ако нямате половинка до себе си, тази седмицата шансовете за нова любов не са големи.

Лъв

В понеделник ще бъдете привлечени от някой, който е пълна противоположност на вас. Следвайте сърцето си, без значение какво мислят вашите приятели или роднини за новата ви любовна тръпка. В случай, че имате любим човек до себе си, отделете повече време за романтика.

Дева

Свързани сте с половинката си дори, когато сте на разстояние един от друг. Никога не сте се чувствали толкова слeти и единни. Възползвайте се от благоприятната позиция на звездите. Не пропускайте да споделите това, което ви вълнува или притеснява, защото мълчанието може да охлади взаимотношенията ви.

Везни

Страстна нощ в началото на седмицата ще подейства освежаващо на връзката с любимия човек. Седмицата се очертава романтична, но нещо свързано с финансии може да охлади страстите между вас. Ако нямате половинка до себе, бъдете по-социални и разширете мирогледа си.

Скорпион

В случай, че търсите нова любов за вашето самотно сърце, добре e да разширите социалния си кръг. Новолунието в понеделник ви дава добра възможност да посеете началото на нови взаимотношения, от които да останете приятно изненадани.

Стрелец

За обвързаните Стрелци предстои седмица на изненади. Вашата половинка може да ви изненада с неочаквана оферта за пътуване зад граница, семинар или друго приключение, за което сте си мечтали. Бъдете спонтанни и се забавлявайте. Самотните Стрелци е добре да се огледат добре около себе си, защото може би някъде там, ги чака нова любовна тръпка.

Козирог

Приятели или роднини ще се опитат по някакъв начин да окажат влияние върху любовния ви живот. От това няма да се почувствате особено добре, затова отстоявайте своите позиции. За тези от вас, които нямат сериозна връзка, но са срещнали някой интересен човек, предстоят вълнуващи дни. Впуснете в приключението наречено любов.

Водолей

В понеделник Луната е във вашия сектор на партньорството, което ще доведе до значително подобряване на взаимотношенията с половинката. Добре е да отделите повече време един на друг, да разговаряте, да пътувате. Ако нямате партньор до себе си, много е възможно да срещнете някой, с който да искате да опитате нещо по-сериозно в любовен план.

Риби

Ще се фокусирате върху връзката ви и върху това какво ви носи тя. Ще има много романтика, но и захлаждане. Ще има куп въпроси, които ще вълнуват сърцето ви. Отделете време, в което да бъдете повече с любимия човек. Това ще ви даде много от търсените отговори.

 

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top