Седмичен любовен хороскоп

Любовта е сладка

Първата седмица на 2016-та година започва трудно в сектора на любовта. За нея няма да е лесно тази седмица. Във вторник, Венера ще бъде в квадрат с Нептун, което ще накара много от представителите на зодиакалните знаци да пренебрегнат важни неща във връзката си.

От друга страна е и ретроградният Меркурий, който ще пречи на това да вземете адекватни решения в романтичните отношения. Ето какво показва звездната карта за отделните зодии.

Овен
С разочарование ще установите, че вие и половинката ви не споделяте едни и същи убеждения и ценности. Въпреки че трябва да уважавате различията относно разбиранията ви, не сте склонни да направите определени компромиси. През първата седмица на 2016-та година ще трябва да решите дали и как да продължите връзката си.

Телец
При тези представители на зодията, които се намират във връзка, може да възникнат финансови въпроси за разрешаване. Може да се разочаровате от факта, че не можете да разчитате на половинката си за парична помощ. Поемете контрол над собствената си съдба, но премислете добре връзката си.

Близнаци
Очаквайте момент на разплата в сектора на любовта. През тази седмица ще трябва да погледнете реално на вашата връзка. До петък ще стане ясно дали сте готови да продължите заедно гледайки в една посока, или бъдещето ще ви донесе само разочарования в любовта.

Рак
Офис романтика може да премине от една сбъдната мечта в проблем на работното място. Ако чувствата са взаимни, на този етап запазете връзката си в тайна, за да не се наложи още в началото на годината да избирате между любовта и работата. Като цяло в любовен план годината започва колебливо за вас, но очаквайте хубави емоции от бъдещето.

Лъв
Ще бъде една трудна и определяща седмица за любовта. Въпреки че се опитвате да избегнете вземането на важно решение, ще осъзнаете, че се налага да направите избор. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, много е вероятно да прекъснете взаимоотношенията, ако не искате да останете наранени. Не бъдете с някого, само за да не сте самотни. Това не е любов.

Дева
За Девите седмицата започва с чувство на недоволство, особено за тези, които живеят заедно с половинката си. Възможно е да има конфликт между вас, заради решение в което не сте на едно мнение с партньора. Този конфликт ще се отрази по определен начин на връзката ви и може да се окажете в задънена улица.

Везни
Ще се опитате да избегнете важен разговор с половинката, но без успех. Чувствате се така, сякаш определени неща, които не ви допадат се повтарят отново и отново. Не избягвайте комуникацията помежду ви. Само така ще разрешите недоразуменията. Добрата новина е, че в края на седмицата звездите ви обещават много романтика.

Скорпион
За Скорпионите седмицата също започва с провеждането на важни разговори с половинката. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка може да осъзнаете, че тя или той ви използва за пари. Страда не само вашата банкова сметка, но и вашето его. Ще се замислите и над това, дали парите наистина могат да купят любовта.

Стрелец
Сериозна седмица по отношение на любовта очаква родените под знака на зодия Стрелец. Благодарение на Венера и Сатурн ще видите реалната картина за вашата връзка. Спрете да игнорирате това, което ви притеснява в любовта. Започнете годината щастливи и с желание за романтика.

Козирог
Има някаква тайна свързана с любовта, която от доста време не ви позволява да бъдете истински щастливи. В първата седмица на 2016-та година ще се изправите срещу несигурността. Възможно е да поискате съвет от близък приятел. За тези от вас, които търсят своята сродна душа, годината започва обещаващо в тази посока.

Водолей
Ако наскоро се е получила химия между вас и ваш приятел, възможно е да започнете да чувствате един към друг нещо повече от приятелство. От друга страна има вариант да решите, че е по-добре да поддържате платонична, а не сексуална връзка.

Риби
Новата 2016-та година започва с интересно предложение по отношение на работата. Новите планове за развитие ще окажат влияние върху любовния ви живот. Не е изключено да трябва да направите редица компромиси със себе си и партньора, докато се изкачвате по стълбата на успеха. Докато вие се чувствате готови да поемете това предизвикателство, любовният ви живот може да пострада.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top