Седмичен любовен хороскоп

Втората седмица на януари ще донесе много позитивни емоции в сектора на любовта. Конфликтите ще бъдат изгладени, комуникацията ще се подобри, самотните ще имат шанс да намерят нова любов. Какво ви очаква според зодиакалния знак, вижте в следващите редове.

Овен
Когато става въпрос за любов, през тази седмица определено има какво да очаквате. Във вторник, Венера и Уран ще бъдат в перфектна позиция. Ако нямате партньор до себе си, има голям шанс да срещнете някой, който ще спре дъха ви. Същевременно Слънцето и Меркурий ще донесат много положителни емоции на обвързаните представители на зодията.

Телец
Юпитер се движи през вашия сектор на романтиката и ви помага да отворите сърцето си и да привлечете романтични перспективи по най-необикновения начин. Тази седмица, ако сте самотни в любовта, може да срещнете вашата бъдеща нова половинка. Той или тя силно ще ви впечатли. Тези от вас, които се намират във връзка, ще ги вълнуват повече финансови въпроси.

Близнаци
Наелектризираща ще бъде седмицата в сектора на любовта за родените под знака на зодия Близнаци. Очаквайте много изненади от вашата половинка. Може да е романтично пътуване, мечтан подарък или нещо, което ще ви доближи до някои от вашите лични стремежи.

Рак
Обвързаните Раци могат да се радват на хармония във връзката си. Разговорите между вас и вашата половинка ще вървят гладко и ще се радвате на компанията на другия. Животът е красив, когато не гледате в миналото и се радвате на думите на любимия човек.

Лъв
Вашият любовен живот тази седмица е в пламъци! Венера все още се движи през вашия романтичен сектор, обещавайки нови запознанства. Във вторник, Венера и Уран ви обещават интересна среща с някой, който може би ще предизвика чувството на любов от пръв поглед.

Дева
Романтика ще има и за Девите. Юпитер все още се движи през вашия знак и ви предлага изобилие от оптимизъм. От друга страна Слънцето и Меркурий също оказват влияние на любовта ви. Възможно е стара любовна връзка да напомни за себе си и вие да решите да й дадете втори шанс.

Везни
Любовният ви живот ще бъде всичко останало през тази седмица, но не и скучен. Ако се намирате във връзка, с любимия човек ще искате да откриете нови хоризонти. Това може да е ново хоби, активност или нещо по-горещо в спалнята. Един интимен разговор ще разпали страстта помежду ви.

Скорпион
Динамична любовна седмица очаква и Скорпионите. Вие и вашата половинка ще се насладите на една добра комуникация помежду ви. В случай че търсите нова любов, има шанс да срещнете някой специален за вас човек или да се получи химия между вас и колега.

Стрелец
С Венера във вашия знак вие се наслаждавате на много по-голямо внимание от страна на партньора. Ще имате желание да се измъкнете от зоната на комфорта и да откриете нещо ново. Най-хубавото е, че ще бъдете единни в решенията си.

Козирог
Звездите ще ви изненадат приятно, срещайки ви с някой специален. От друга страна, ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, двамата с партньора ви ще установите, че започва да има нещо повече от секс помежду ви. Седмицата ще бъде хубава в любовен план и за тези от вас, които са в дългогодишна връзка.

Водолей
За тези представители на зодията, които скоро са започнали любовна връзка, звездната карта показва, че ще преминат на следващо ниво. Има всички индикации, че ще направите правилния избор. Действайте и не се колебайте!

Риби
Вашият партньор ще бъде вашият най-голям благодетел тази седмица. Той или тя ще ви помогне да сбъднете една от големите си мечти. Знаейки, че вашата половинка вярва във вас и ви обича безусловно, това ще ви даде сили да постигате целите си.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top