Седмичен любовен хороскоп

В седмицата от 17 до 23 август предстоят изключително много вълнения в любовен план.

В сряда Венера ще създаде изключителна връзка с Уран, планетата на внезапните промени. Затова предстоят връхлитащи новости със скоростта на светлината.

Положителната връзка на Венера с Уран ще е от полза в любовта за всички зодиакални знаци. Радвайте се колкото се може на този факт, защото още в петък Слънцето ще се изравни със Сатурн, което може малко да помрачи романтиката, витаеща през тази седмица.

За съжаление, през уикенда любовта ще бъде поставена на по-заден план за сметка на работа и задължения.

Овен

Грабнете потенциала на любовта, защото за вас ще има предостатъчно! В четвъртък Слънцето ще ви помогне много в любовните приключения, защото ще бъде в перфектна връзка с Уран, който в момента е в Овен. В петък очаквайте възможност за страстни любовни афери.

Телец

Телците ще се чувстват все по-обнадеждени в любовните си перспективи през тази седмица. Юпитер ще попадне във вашия пети дом на истинската любов. Внимавайте, защото може да се окаже така, че през тази седмица да ви се наложи да се потопите в домашните си задължения, което да ви дистанцира от любовния ви живот.

Близнаци

Ако досега не сте имали възможност просто да срещнете някой специален, тази седмица е моментът да се посветите на сайтовете за запознанства! Ретроградната Венера ще направи идеална връзка с Уран, което подобрява вашата комуникация в мрежата. Има вероятност да възстановите връзка с предишна любов чрез социалните мрежи.

Рак

Любовта ще ви ухапе през тази седмица. Дори може да ви остави няколко рани. Не изпадайте в депресия! Има опасност да получите усещане, че никога няма да откриете отново истинската любов. Това може да ви изкуши да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате. Пазете се от попадане в капан.

Лъв

Романтичният потенциал за Лъвовете ще е на екстремни висоти през тази седмица. С любимия си човек ще имате възможност да решите да си вземете романтична почивка заедно и да заздравите връзката си още повече. Изберете място, на което вече сте били, за да събудите стари мили спомени.

Необвързаните лъвове също ще усетят любовните вибрации през тази седмица. Пикът им ще е в петък.

Дева

Финансови въпроси могат да се набъркат в любовта през тази седмица. Има вероятност да се случи нещо задкулисно в любовта за вас. Не се притеснявайте – вътрешно искате именно така нещата да се случат.

Везни

Сряда ще бъде изпълнена с въодушевление за Везните. Ако вече имате партньор, това е идеалният момент да опитате нещо ново и щуро. Бъдете по-експериментални. И двамата ще останете доволни от това, защото ще заздравите връзката си.

Скорпион

Тази седмица ще е изпълнена с нови перспективи в любовта. Обвързаните ще открият нови приятелски двойки или ще преоткрият стари „семейни приятелства“, на които да се насладят заедно.

През този период вие и партньорът ви ще имате възможност да се присъедините към група или организация, което ще разшири социалния ви кръг.

Ако сте необвързани, огледайте се в познатите си или техните приятели – можете да откриете идеална възможност за нова връзка.

Стрелец

Очаквайте много приключения тази седмица. В сряда вихрушката на любовта направо ще ви помете. Предстоят приятни изненади, които ще ви зарадват. За вас и партньорът ви предстоят романтични преживявания, дължащи се на промяна в темпото, която ще ви отклони от обичайната рутина.

Козирог

Вие и партньорът ви няма да искате да се отдалечавате много от дома. И това е обяснимо! За вас се очертават много секси и романтични ситуации около сряда без дори да напускате жилището си. Добре е да се усамотите, защото приятелите ви могат да помрачат хубавите моменти. Съсредоточете се върху любовта си и не позволявайте да отвличат вниманието ви с работа.

Водолей

С половинката си ще достигнете нови висоти през тази седмица. Всичко ще се дължи на силата на ума. Споделяйте идеите си с партньора – той/тя няма да помисли, че сте полудели! Ще усещате подкрепата на половинката си във всяко начинание, а това ще ви зареди с иновативни идеи. Вкопчването в работата в петък обаче може да помрачи романтичния потенциал на уикенда.

Риби

Възходи и падения в любовта през тази седмица очакват Рибите. В сряда ще се чувствате на седмото небе с любимия/любимата. Партньорът ви ще се държи прекрасно с вас, ще се чувствате желани и обичани.

В петък обаче тези върхове ще се сринат. Ще откриете фундаментално различие между вас, което няма да можете да пренебрегнете.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top