Седмичен хороскоп: Време за равносметка

Месечен хороскоп за ноември

ОВЕН

С настъпването на новата седмица ще се открие възможност да направите цялостна преценка на финансовото си положение – това ще ви позволи да предвидите дали не биха възникнали известни затруднения в това направление. Постарайте се да проявите разбиране към желание, изразено от интимната половинка. До средата на седмицата с внимание предприемайте всякакви промени на работното си място, особено ако не сте ги обмислили внимателно. Погрижете се да реализирате тези свои инициативи, които ще осигурят както успеха ви, така и подкрепата на влиятелна особа, клиент или началник. Използвайте енергията си градивно!

ТЕЛЕЦ

В началото на седмицата се погрижете за делата, които оставяхте на заден план през изминалите седмици. Опитайте се да намерите достатъчно добра мотивация, когато преодолявате някои затруднения, свързани с член на семейството ви. Не мислете за грешките, допуснати от вас в миналото, но се постарайте да извлечете необходимите поуки от тях. До средата на седмицата засилете социалната си активност, тъй като благодарение на нея в професионален, в материален, а дори и в личен план ще съумеете да постигнете равновесието, към което се стремите. Постарайте се да контролирате разходите си и да правите само тези, които са за крайно необходими неща.

БЛИЗНАЦИ

През първия ден от седмицата организирайте инициативите си така, че и да се справите с всички текущи задачи, и да отделите време за по-приятни занимания. Не е изключено част от вас да вземат съдбовно решение, което да окаже цялостно въздействие върху бъдещето ви. До средата на седмицата не се отказвайте от осъществяването на конкретна делова среща – тя може да окаже позитивен ефект върху кариерното ви развитие. Погрижете се за изпълнението на най-неотложните си инициативи, като се освободите от тези, които не биха могли да ви осигурят позитивите, на които се надявате в професионалната сфера. Активността и желанието ви за постигането на определени успехи ще имат ръководеща роля в живота ви. Не забравяйте да засвидетелствате любовта и признателността си към обичаните от вас близки, като не се колебайте да изкажете на глас потребностите си. Около средата на периода се опитайте да бъдете близо до тези, които обичате.

РАК

В началото на периода внимателно обмисляйте идеите си, преди да се впуснете в реализирането на някоя от тях. Колкото по-съобразително подхождате към текущите си инициативи, толкова е по-малка вероятността да направите погрешен избор, който да наруши постигнатото от вас равновесие. До средата на седмицата заложете на активността, ако искате да осъществите пътуване или промяна в личен или в делови план. Постарайте се да систематизирате целите, които си поставихте неотдавна. Ако заложите на търпението, шансовете ви за успех значително ще нараснат. Освободете съзнанието си от делничното, служебното и от личните тревоги, защото те няма да ви носят насладата, на която се надявате в професионалната сфера с настъпването на Новата 2015 година. Погрижете се да изпълните обещание, което сте поели към член на семейството си. Около средата на периода с по-голяма лекота ще реализирате всички идеи, които стоят пред вас за този етап – и още в първите работни дни. Постарайте се да обмислите стратегията си на работа, благодарение на която ще постигнете желаните от вас резултати.

ЛЪВ

През първия делничен ден съчетайте служебното с личното, за да успеете да се справите с ангажимент, чието реализиране отлагате отдавна. Ако се поддадете на колебание, може да се отдалечите от крайната цел, така че бъдете гъвкави и проявявайте стоицизъм. До средата на седмицата обмислете действията, на които ще заложите в професионалната сфера. Конкретните усилия оставете за момент, когато те биха могли на работното си място да получите това, което очаквате. В материално отношение преценете приходите и разходите си, за да поддържате баланса в това направление. Използвайте любовта си, за да доставите радост на близките си и на интимната си половинка. Постарайте се да превърнете в специално посрещането на Новата година. Сведете до минимум домашните си задължения, за да сте в добра кондиция до малките часове на нощта.

ДЕВА

С настъпването на седмицата много от вас ги очакват приятни изненади, които ще ви помогнат да се справите с отговорности, чието изпълнение отдавна отлагахте. Погрижете се да доведете докрай задача, свързана с член от семейството ви. Не пренебрегвайте съвета, който ви дава приятел или близък. До средата на седмицата се погрижете за инициативите, които ще ви донесат стабилност в материалната сфера. Много от вас ще получат подкрепа от страна на делови партньор, на колега или на високопоставена особа, която отдавна застава плътно зад идеите ви. Много от вас ще се радват на завиден късмет в предприетите инициативи от делови и от личен характер. Напълно възможно е до вас да достигнат важни известия, които ще имат решаваща роля за бъдещето ви в професионален, личен и материален план още през първите работни дни на Новата 2015 година. Около средата на периода загърбете прекомерната си предпазливост, защото рискувате да пропуснете важни за вас шансове да се случи това, за което копнеете.

ВЕЗНИ

Още в началото на периода ще има възможност да се заемете с инициатива, която ще ви гарантира спокойствие в професионално, в материално и в лично отношение. Не променяйте в последния момент плановете си, тъй като резултатът по никакъв начин няма да ви удовлетвори. До средата на седмицата заложете на активността, за да се справите с всичко текущо и в същото време да отделите достатъчно свободни часове за любимите ви занимания. Отговорете на предложенията, които ви отправя приятел или близък. Избягвайте контактите с лица, които ви натоварват с личните си проблеми. Погрижете се за външния си вид, за да посрещнете в отлично състояние и със самочувствие Новата 2015 година. Част от вас ще успеят да разрешат по възможно най-добрия начин съществуващо недоразумение в отношенията с интимната си половинка. Около средата на периода заложете на интензивния социален живот, който ще ви носи насладата, от която се нуждаете на този етап.

СКОРПИОН

В началото на периода не налагайте по груб начин мнението си пред близък, колега или делови партньор, дори и да смятате, че сте прави. Възползвайте се адекватно от новините, които научавате, за да постигнете желаното на по-късен етап. В началото на новата година трябва да преосмислите целите си! До средата на седмицата се погрижете за инициативите, които в професионалната сфера биха могли да ви донесат удовлетворението, на което се надявате. Отдайте се на предпразнично планиране и, в случай че искате да се сдобиете с определено нещо, то на всяка цена не отлагайте да получите придобивка. Положителните емоции в любовта ще окажат цялостно положително въздействие както върху вас, така и върху близките ви. Погрижете се да посрещнете Новата 2015-а с надеждата, че тя ще бъде много по-успешна за вас във всички житейски направления.

СТРЕЛЕЦ

В началото на седмицата е важно да съхраните реалистичния си поглед в делово и в материално отношение, за да успеете да извлечете максимални ползи от обстоятелствата, в които попадате. Не е изключено на част от вас да се наложи да осъществят пътуване по работа, но го съчетайте и с възможността за пълноценен отдих. До средата на седмицата избягвайте и най-малката вероятност вече постигнатото от вас в професионалната сфера да бъде разрушено. Съсредоточете се върху главните инициативи, за да имате време за срещи с приятели и за заслужени развлечения. Ако заложите на активността в социалната сфера, може да срещнете особа, която ще заеме важно място в живота ви в бъдеще. Ще се радвате на завиден късмет, който ще ви помогне да се справите със съществуващ стар проблем от лично естество.

КОЗИРОГ

Още в началото на периода обмислете стратегията си на работа, за да се справите с изпълнението на текущите си отговорности. Допринасяйте както на работното си място, така и в дома си да се установят разбирателството и доброто настроение. Не предприемайте рисковани ходове от материално естество. До средата на седмицата се погрижете за реализацията на инициативите, които могат да ви гарантират спокойствие в делови и в материален план. Част от вас ще бъдат подвластни на разрушителни емоции, които биха могли да променят коренно досегашната ви настройка в лично отношение. Освободете се от негативната си нагласа! Не се опитвайте да се ангажирате с няколко неща наведнъж: първо, няма да успеете да се справите в кратките срокове, които имате, а от друга страна – ще посрещнете с излишно вътрешно напрежение настъпващата 2015 година. Отделете достатъчно време за пълноценен отдих.

ВОДОЛЕЙ

В началото на периода не се дръжте властно спрямо колега или делови партньор. Погрижете се да изпълните задачите, благодарение на които може да реализирате предприетите от вас инициативи. Преценявайте внимателно ходовете си в делово и материално отношение. Избягвайте да правите големи покупки, които не могат да възвърнат инвестицията ви! До средата на седмицата направете необходимите усилия, за да се чувствате истински щастливи и удовлетворени от постигнатото от вас. Стремежът ви към стабилност в делово и в материално отношение трябва да стане водещ, дори когато се чувствате сигурни. В любовта част от вас ще обмислят възможност за трайно обвързване. Използвайте въображението си, за да придадете повече празничност за посрещането на Новата 2015 година. Постарайте се да върнете взет заем, за да започнете начисто.

РИБИ

През първия делничен ден направете цялостна равносметка на изминалите събития в делови и в личен план за отиващата си 2014 г. Изградете ясна стратегия за настоящето и за бъдещето си. Стремете се да контролирате разходите си, за да не нарушите постигнатия от вас баланс. До средата на седмицата поставете ново начало в живота си, благодарение на което ще съумеете да постигнете своя стара мечта. Кратко пътуване цел пълноценен отдих ще ви помогне да погледнете на заобикалящата ви действителност по нов начин. С търпение и постоянство ще успеете да се насладите на резултатите, постигнати в контактите ви с член на вашето семейство. Посрещнете 2015-а с вярата, че ще бъде по-добра и успешна година за вас в професионално, в материално и в лично отношение. Имайте предвид, че чудеса стават, когато най-малко ги очаквате, но бъдете уверени, че те ще се случат в даден момент.

Източник: Edna.bg

Подобни статии

Top