Седмичен хороскоп за влюбени

Втората седмица на ноември ще бъде изключително интересна в любовен план. Някои представители на зодиакалните знаци ще се преоткрият с партньорите, а самотните имат големи шансове за нови познанства. Ето какво показва звездната карта за всяка от 12-те зодии.

Овен

Венера навлиза в сектора на вашите взаимоотношения и всичко в любовен план ще върви така, както сте го искали. Марс също ще ви окаже своята мощна подкрепа. Ако не усещате достатъчно страст от страна на половинката ви, направете така, че да събудите любовната тръпка помежду ви. Играйте и направете почивните ви дни наистина вълнуващи.

Телец

Новата Луна в сектора на взаимоотношенията ще помогне на вас и партньора ви да преоткриете връзката си. Помислете какво искате от любимия човек, какво бихте дали от себе си, за да направите любовта ви още по-вълнуваща. Изобщо, моментът е подходящ да направите промени в любовен план, които да ви донесат повече щастие.

Близнаци

За първи път от две години насам, Марс ще навлезе във вашия сектор на романтиката. Така ще се задържи чак до 3 януари 2016 година, което ще ви предостави повече възможности за забавления. Ако се намирате във връзка, ще усещате много страст между вас и любимия човек. Ако сте необвързани, любовната връзка е неизбежна, разбира се благодарение на Венера.

Рак

Луната, която е във вашия сектор на романтиката, ще ви даде своята подкрепа, особено ако сте самотни в любовта. Сега имате шанса да срещнете някой специален и да започнете красива връзка. Важно е да отворите сърцето си за любов и да не се затваряте в себе си.

Лъв

Ако досега комуникацията с любимия човек не е вървяла добре, Венера ще ви помогне това да се промени. Ще имате и повече смелост да обсъдите всяка ситуация, която ви е карала да се чувствате разтревожени. Също така ще имате възможността да вземете заедно с партньора си важни решения, които засягат вашето бъдеще.

Дева

Интензивен разговор с любимия човек може да доведе до положителна повратна точка в отношенията ви. Ще има повече романтика помежду ви и ще бъдете по-заинтересовани да говорите за това, което наистина има значение, а не за повърхностни неща. В резултат на това, вашата връзка само ще стане по-силна.

Везни

През тази седмица ще се радвате на повече внимание от страна на противоположния пол, и това ще е благодарение на Марс. В четвъртък той ще навлезе в знака на Везни и ще се задържи там до 3 януари. Това ще ви помогне да бъдете по-мотивирани във всяко едно отношение. Възползвайте се!

Скорпион

Седмица на промени за родените под знака на зодия Скорпион. Нептун, планетата на вдъхновенията, сега е във вашия сектор на романтиката. Ако сте самотни в любовта, знайте, че сродната ви душа е по-близо, отколкото очаквате. За тези от вас, които имат партньор до себе си, дните ще са романтични.

Стрелец

Луната ще окаже редица промени върху интимния ви живот. Това може да ви накара да се чувствате разтревожени, несигурни за бъдещето на любовта ви. Бъдете смели и преминете през трудните моменти с вдигната глава. Възможно е и да започнете нова любовна връзка.

Козирог

Дайте старт на социалния си живот! Ако досега времето ви е било концентрирано върху работата, това може би ви е отнело много от възможностите да имате любим човек до себе си или сте пренебрегнали половинката ви. Сега е моментът да промените всичко това и да поканите романтиката и страстта в живота си.

Водолей

За самотните Водолеи перспективите да срещнат нов партньор са много добри. Това може да се случи на интересно пътуване, обучение, семинари или на служебна среща. Благодарение на Марс самотата в любовта може да бъде заменена с щастлива нова връзка.

Риби

Обвързаните представители на зодията тази седмица ще обсъждат въпроси, свързани с финанси и интимност. Възможно е да си припомните отминали истории, които да подкопаят доверието ви един към друг. За щастие двамата ще се чувствате достатъчно мотивирани да забравите негативните отминали събития.

Източник: az-jenata.bg

 

Подобни статии

Top