Седмичен хороскоп за периода 1 – 7 юни 2015 г.

Седмичен хороскоп

ОВЕН
Вашата енергия сега е насочена към всичко, което се движи и което кара и вас да се движите. Личният ви автомобил може да се нуждае от малък ремонт; за да се осъществи пътуване, ще са необходими малко повече усилия; близките съседи и роднини също ви стимулират към енергични действия. Ако сте спортист, вие сте в добра форма до края на юни. Ако сте патологичен домошар (което е малко нереално за Овните), то висите в интернет, общувайки с интересни хора. Можете да смятате, че животът ви върви добре. През тази седмица най-успешният ви ден е вторник. Можете да се решите на всякаква авантюра, дори евентуалните грешки няма да ви навредят. Домашните си ангажименти и отношения с близките уреждайте в сряда и четвъртък.

ТЕЛЕЦ

От 23 май до 6 юли вие се изявявате в ролята на прахосник – разходите превишават съществено доходите ви. Работата може да бъде много, но съществен приход от нея се очаква от 7 до 14 юни. А парите се изплъзват с още по-голяма скорост от вас. При това, най-вероятно за дреболии и вещи, които не се усещат, а не за нещо дълготрайно и стабилно. Едва от 4 до 11 юни вие можете, ако се понапънете, да купите нещо полезно и престижно за дома си. Ако нямате такава възможност, то подминавайте магазините и по-силно затегнете колана. През първата десетдневка на юни на печалба са онези, които се занимават с имуществени операции. По-вероятно е изгодни да бъдат продажбите, отколкото придобивките. А още по-изгодни ще бъдат посредническите операции в сферата на недвижимите имоти.

БЛИЗНАЦИ

Засега вашият покровител Меркурий е ретрограден, постарайте се да не бъдете припряни, а внимателни. Добросъвестно поправяйте грешки и пропуски, които задължително ще изплуват на повърхността от 18 май до 12 юни. Ако не се появят, значи не сте ги допуснали. От 4 май до 9 юни мнозина от вас се намират в плен на лъжлива информация. Затова, в своите енергични постъпки се опирайте само на своя трезв ум и три пъти проверени източници на информация. Перспективите в кариерата и обещанията на шефовете (или порицанията им) са по-скоро илюзорни. До 9 юни не всичко е така, както изглежда. След това информацията (от хора и събития) ще стане по-конкретна, подредена и достоверна. Нещо повече, през май и юни онези Близнаци, които са се родили в края на май и през първите дни на юни, се намират под нечие силно и възможно е користно внушение. Проследете и отстранете чуждото влияние.

РАК

Последният месец преди рождения ден е приключващ, плодороден. Всичко, което се е случило от миналото лято, сега дава плодове и изчерпва своята значимост. По време на пълнолунието това е особено очевидно в областта на вашата служебна дейност, в бита и по отношение на здравословното ви състояние. В събота и неделя реалното напълване на вашето портмоне (както и банкова сметка) и възможността да си „позволите“ нещо, ще покаже нивото на благосъстояние, заслужено за последната година. В зависимост от пресметнатия баланс си поставяйте новите цели и задачи, през следващите седмици търсете източници за повишаване на благосъстоянието. В петък обърнете внимание на околните – дали сред тях няма недоброжелатели.

ЛЪВ

От 30 май до 12 юни вие успешно и интензивно се движите сред „обществото“. Това може да бъде екип от колеги, приятели, поклонници на вашия талант. Вашите планове през това време се придвижват, осъществяват се бързо и енергично. Особено с помощта на приятели и съмишленици, които имат същите цели. Единствено оформянето на документи е възможно леко да се бави. Изобщо, сега вие би трябвало да се чувствате като енергичен и успешен човек, независимо от това какви интереси преследвате. Ако до средата на юни нещата не се получат, значи това не е във ваш интерес, това е всичко. През тази седмица най-успешните дни за вас са вторник и сряда.

ДЕВА

Събитията акцентират за вас кариерата и постигането на главната социална цел. Пред някои от вас стои задачата да създадат семейство, пред други – да намерят достойна работа или да заемат конкурентна длъжност. Този сюжет се развива през целия май и през юни, но най-активните събития се случват от 23 май до 21 юни. Вие по най-успешен начин ще се възползвате от плодовете на случващото се чак от 1 до 7 юли. Така че бъдете търпеливи. Според този „график“ вие можете успешно да направите своите делови стъпки и взаимодействие с другите хора – конкуренти, покровители, съратници. „Всичко трябва да се прави навреме“ – това правило никой не е отменял. Дошло е време енергично и умело да отстоявате своето място в социума.
ВЕЗНИ

Актуално е пътуване в чужбина, но то може леко да се забави, усложни от допълнителни проблеми. Всичко, свързано с образование (актуално е за студенти и абитуриенти), също изисква повишени разходи на енергия и огромна комуникативност. А също така и виртуозно владеене на информацията, работа на интелекта. За успешна реализация същото се изисква сега и от предприемачи и всички останали, чийто труд е свързан с комуникации и информация. В крайна сметка, всичко се подрежда добре, вашите планове да разширите границите на постигнатото в живота се реализират напълно успешно до средата на юли. Във вторник и сряда се случват събития, които следва да използвате в свой интерес. В четвъртък и петък уреждайте домашните си задачи.

СКОРПИОН

Струва си да обърнете внимание на състоянието на своето имущество и финанси. В това отношение показателни са събитията около текущото пълнолуние – във вторник и петък. Опирайки се на „намеците на съдбата“, изграждайте по-нататъшните си действия и последователност за излизане на по-високо ниво на благосъстояние. Това е напълно по силите ви, при това сега си струва да привлечете към този процес и други хора – клиенти, съпруг(а), делови партньори и всички, които попадат в орбитата на вашите интереси. От 1 до 11 юни си струва да притиснете малко шефовете си, за да подобрите своето длъжностно положение, да използвате вече реалните си постижения, стигайки дори до дългосрочни инвестиции в продължителни финансови и други проекти. За състоянието на домашните дела съдете в събота и неделя. Като цяло те са в ред.

СТРЕЛЕЦ

В края на миналата година при Стрелците са започнали някои важни житейски процеси. Сега тече процес на възвратно движение – утъпкват се проблемите (нещо съвсем по силите ви), обозначават се границите на постигнатото и позволеното. Засега това засяга чувствително основно ноемврийските Стрелци, но би било добре и всички останали да наострят уши. Защото процесът на формиране на вашата личност (етап от узряването на Стрелците) ще се разтегли до 2,5 години. Благоприятно време за самоутвърждаването ви в достойна социална роля настъпва от 1 до 11 юни. Полезно е през този период да сте вече наясно със сключването на брак, избора на ВУЗ, с друга престижна, достойна за вас цел. Огромна роля в живота ви сега играят околните – взаимодействайте си активно с тях, водете публичен начин на живот и към края на юни вие непременно ще преуспеете в своите стремежи.

КОЗИРОГ

Битовите „тежести“ и грижи са станали интензивни, изискват активност и повишена работоспособност наред с висока степен на прагматизъм. Това е същността както на служебната дейност, така и на изпълнението на домашните задължения. Ако имате финансови задължения и имуществени кредити, сега е моментът активно да се включите в решаването на тези проблеми – всичко ще се получи доста успешно. Ако се трудите в област, свързана със застраховане, кредитиране и други „документно-административни“ дейности, през следващите седмици ще направите стъпка напред в своята кариера и в решаването на материалните въпроси. Своя късмет и перспективата „малко да забогатея“ или да бъдете щастливи от нещо друго, проверете по събитията във вторник и сряда. Търсете своя „сокол в небето“!

ВОДОЛЕЙ

През последната десетдневка на май и първата половина на юни при Водолеите възниква двойствена финансова и имуществена перспектива: някому ще провърви като в пирказка и ще получи „лесни пари“ или облага във всякакъв друг вариант. А друг страшно ще се излъже в своите предприемачески действия и в битовите въпроси. Получаването на приход или загуба на състоятелност са еднакво вероятни, всичко зависи само от индивидуалните способности и индивидуалната съдба. Следователно, действайте крайно предпазливо и пределно прагматично оценявайте подобни проекти. Отделно ще кажем за сферата на развлеченията – един ще печели от нея, друг ще губи. Такава двойственост има във вашите доходи или разходи, свързани с любими хора, включиетлно и с децата. Не се поддавайте на влияния и внушения. Поне до 9 юни. Моментът на истината през тази седмица е във вторник и сряда.

РИБИ

От средата на май почти до края на юни на първо място при вас са семейните въпроси и всичко, което е свързано с местоживеенето. Всичко това тясно се преплита с кариера и социално положение. Моментът на истината, когато ще можете да видите онези детайли на случващото се, невидими досега, настъпва във вторник и в сряда – наблюдавайте. Не забравяйте, че за сметка на впечатлителността, внушаемостта и външното влияние, вие изкривено възприемате случващото се от 4 май до 9 юни. Източникът на информация, внушение и манипулиране търсете сред домашните и най-близки роднини. Но всичко това едва ли ще ви навреди много силно, просто някои мечти няма да се сбъднат. Особено онези, които са свързани с преместване. До срледата на юни е полезно да се заемете с дребен ремонт и подреждане.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top