Седмичен хороскоп за периода 13 – 19 април 2015 г.

horoskop

ОВЕН

Приключва месецът на Овена през тази седмица, така че е полезно да анализирате всички провокации – силни и слаби страни, които могат да се превърнат във фон за предстоящата година.

Отстранете евентуални препятствия чрез дар словото си – вие ще сте все по-въздействащи върху другите чрез думи през следващия месец и/или съзнателно ще използвате подобен похват, за да извлечете ползи, а също и като търсите, съответно намерите допълнителна подкрепа, може би неочаквана, нерегламентирана, стояща зад гърба ви- в пряк или преносен смисъл, но много полезна.

Лайтмотив за вас е финансовото ви състояние, пазете се от неразумни разходи, че и по-сериозни загуби. В оптимален вариант- инвестирате в собствено предприятие или бизнес, също любими хора- деца, партньори, любовници – вариантите са много, но е хубаво да не рискувате- тогава, може би всичко ще е наред.

ТЕЛЕЦ

В понеделник и вторник действията ви се „следят“, по различни поводи имат широко отражение и значение за имиджа ви. Но вие разполагате със скрити ресурси и сте способни да извлечете позитиви и от евентуални негативи, да потърсите и намерите – тайна, неочаквана подкрепа от хора стоящи далеч от вас (в пряк или преносен смисъл).

Сряда и четвъртък са най-рискови за вашата сигурност – може да ви подвеждат или манипулират, в оптимален вариант – разбирате на кого можете да разчитате.

През почивните дни е Новолунието- то ще ви насочи през следващия месец към необходимостта да „обновите“ домашната среда чрез ремонт например и/или изглаждане на недоразумения, също да стабилизирате финансовото си състояние като се разплатите и потърсите нови ресурси, като оставите непродуктивни цели и/или поведение, намерения зад гърба си.

Анализирайте през настоящия период ,за да откриете най-вярната посока за следващия лунен месец. Доверявайте се на интуицията си, може би имате силни предчувствия? Вслушвайте се във вътрешния си глас, той е особено силен ориентир към настоящия момент.

БЛИЗНАЦИ

През цялата седмица околните се явяват като „изпитващи търпението им“, като по-строги и взискателни партньори, но също и необходимо звено за собствената им стабилност. При всички случаи, получавате шанс да видите кои са силните и слабите страни във вашите връзки, кои „обслужват“ чувството ви за щастие или пък не.

Анализите са препоръчителни, защото „сигналите“ ще са показателни за дълго време и поне година. Ако недоразумения не съществуват- това ще е прекрасен знак и отново за дълго.

В понеделник и вторник- интересни разговори, важни новини.В сряда и четвъртък сте обаятелни, но склонни на грешки, които няма да останат без последици и/или незабелязани.

РАК

Чувствата минават на заден план или се ревизират, а като минимум – криете част от истинските си преживявания.

През следващата седмица това може да е повод да потърсите „утеха“ извън обкръжението ви, включително и любовна –  ако имате такава нужда- ще възникне и възможност.

В понеделник и вторник сте доста емоционални, пазете се от загуби. В сряда и четвъртък- изяснявате си детайли или научавате тайна. През почивните дни е Новолунието – полезни са анализите, които да ви насочат в по-подходяща посока.

ЛЪВ

Вашите амбиции са високи и това води до значим енергиен ресурс, който отделяте, за да изкачите нови върхове, за да утвърдите авторитета си. През настоящия период тенденцията може да се превърне в повод за повишена конкуренция, с която трябва да се справите.

В позитивен вариант- вие се стимулирате, така че да дадете най-доброто от себе си, а в негативен – влизате в неконструктивни конфронтации, способни да ви навредят. Сърдечността също е повод за размисъл и преоценки.

В понеделник и вторник партньорски отношения ви помагат по различни поводи. Ако съществуват евентуални недоразумения- възползвайте се от подкрепата на звездите, за да ги изгладите. В сряда и четвъртък сте доста емоционални и склонни на грешки- внимавайте!

През почивните дни преобладава огнената енергия, която ще ви стимулира, ще ви надарява със значим ентусиазъм и не само.

ДЕВА

Хора стоящи далеч от вас, въпроси свързани с пътувания, продължават да насаждат напрежение. Ако имате възможност отложете пътуванията.

В понеделник и вторник ежедневието ви е наситено с ангажименти, някой от които и непредвидени. В сряда и четвъртък приоритет са близките ви, не е изключено от вас да се изисква помощ, грижа, а в друг случай – разяснителни разговори.

През почивните дни е Новолунието, което ще ви даде още един шанс да материализирате идеи, желания, които да повишат благосъстоянието ви /включително свързани с наследства, банки и други „чужди“ ресурси“/ през предстоящия лунен месец.

ВЕЗНИ

В понеделник и вторник привличате внимание, околните също ви оказват силно въздействие, притежавате доза късмет.

В сряда и четвъртък дните едва ли ще протекат по предварителен график. Не се претоварвайте, пазете психическото и физическото си здраве. Въпреки всичко, получавате шанс да спечелите нещо значимо, защото сте находчиви и интуитивни.

През почивните дни е Новолунието и ще ви насочи към укрепване на партньорски отношения през следващия лунен месец, утвърждаване на авторитета ви в нова или променена настояща среда /приятели, колеги/,както и  стабилизиране на финансовото ви състояние.

СКОРПИОН

Възможни провокации за тази тенденция са повишени разходи, но също и сложни служебни условия на труд. Сега имате шанс да анализирате слабите и силните страни- те ви се показват в по-ярки краски и ви подтикват да вземете своевременни мерки.

Нещо като „втори шанс“ получавате през предстоящия лунен месец и то като разчитате на подкрепата на ваши партньори. На този етап обаче, те повече ви стимулират енергийно да се доказвате, а не рядко и ви дразнят, но това е полезен „генератор“ на енергия, който ще започне да работи във ваша полза през следващата седмица.

Чувствата ви преминават във фаза „трансформации“- пазете се от преувеличения.

СТРЕЛЕЦ

Ежедневието ви е забързано, динамично, възможно е някой от вас, особено служители във фирми и такива, които пътуват- да получат свръх-натоварване, но и всички останали в различна степен едва ли ще почиват.

От сряда тенденцията ще се усили и ще ви направи доста находчиви по отношение „печалба“, така че тенденцията ще се реализира през следващата седмица като голям бонус, повишение на заплатата, а като минимум – морално удовлетворение.

Шанс да хармонизирате партньорските си отношения, да срещнете повече разбиране о страна на другите. Ако през тази седмица възникнат недоразумения, то те ще бъдат провокирани предимно от собственото ви безкомпромисно поведение, но също доста трезви оценки.

КОЗИРОГ

Новолунието през тази седмица ще ви изпрати на „втори тур“ за повишаване на благосъстоянието и/или обновяване на семейната среда.

Шанс за подобна благоприятна перспектива получавате като разчитате на хора близки до сърцето ви, включително и деца, осланяйки се на творческия си подход и комуникативни умения. В подобно направление ще проявите значима находчивост и остроумие.

Повечето от вас имат нужда от почивка, а като минимум – да намалят темпото и да анализират информация свързана със служебни ангажименти, а при някой и здраве. Но не вярвайте на всичко чуто и не позволявайте да ви въвличат в интриги.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата стартира с Луна във вашия зодиакален знак, така че вие сами можете да зададете посока на събитията за целия период с ваши инициативи и действия, които ще приключат с разяснителни разговори през последните дни.

Добрата новина е ,че ще разполагате с достатъчно козове, за да спечелите нещо, а като минимум вие да изберете и „водите“ резултата. Но Луната е в последна четвърт, така че ви насочва повече към анализи, а и приключване на тенденции и/или приоритети стартирали в периода около 20 март.

Сега не е подходящо да стартирате нови инициативи, а да подобрите семейната и домашна атмосфера, която по различни поводи се „нажежава“, ескалира напрежение, което може да е от натрупани недоразумения.

РИБИ

През настоящия период сте доста безкомпромисни в изказа и това ще провокира недоразумения както на работното ви място, така и у дома.

Опитайте се да направите ясна разлика между „възможно“ и „желано“ , а и изобщо не е полезно да прехвърляте очакванията си върху околните. Това ще е повод не само за напрежение, но и за решения, които пряко да се имплантират в социалния ви статус, особено за родените през първата декада.

Все пак социалната ви активност расте, а с това и възможността да утвърдите авторитета си чрез комуникация, да разширите сферата си на влияние, да постигнете определени цели.

Източник: horoskop-astrom.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top