Седмичен хороскоп за периода 13-19 юли 2015 г.

Седмичен хороскоп октомври

ОВЕН
Ситуацията се формира така, че всички трудности и конфликти се локализират в семейството, а всички удоволствия и радости – извън него, най-вероятно по време на почивка. Да се отдръпнеш от семейството, да заминеш на почивка, едва ли ще се получи за всички, дори ако пътуваш за удоволствия с цялото си семейство. Вероятно по-правилно е предприемчивите да печелят от бизнеса си, талантливите – от творчеството си (и в двата случая получавайки удоволствие) и да се инвестира всичко това в семейството, в ремонт и благоустройство, в здраве и т.н. Всеки решава сам, в своята лична уникална ситуация. Общият принцип е да се прави онова, което носи не само полза, но и радост, щастие , ентусиазъм – било то кариера или семейство, любов или бизнес. Показателни събития от кардинален характер се случват тази седмица във вторник и сряда. Поставяйте основите на нужната ви тенденция за развитие, основавайки се на най-насъщните нужди на семейството и лично на своите. В четвъртък, петък и събота си позволете да живеете широко и радостно.

ТЕЛЕЦ
Бурните събития се случват по-скоро при ваши роднини или съседи, а при вас идват само във вид на неприятна или просто стресираща информация. При тези, които имат лични коли, почти до края на юли е възможно да се случват различен род внезапни и неприятни събиитя, свързани с тази кола. Най-малкото си струва колата да се отремонтира и да се обезопаси по всякакъв начин експлоатацията й. Ако от 6 юли до 2 август предприемете пътуване, следва да се вземе предвид вероятността от дребни и не само дребни неприятни произшествия. Да се предвиди техният характер е трудно – за всеки ще се намери камък, който да го препъне. Семейните обстоятелства все още са от прекрасни най-прекрасни. Съдбата ви прави някакви подаръци. Постарайте се да получите от тях стратегическа полза, а не моментно удоволствие.

БЛИЗНАЦИ
Продължават да се крайно актуални финансовите и имуществени въпроси. От 6 юли до 2 август те придобиват острота и понякога могат да избият в конфронтация. Например, с кредитор, с банка. Това могат да бъдат както лични, така и производствени ситуации, в които вие ще участвате пряко. За предприемачите това може да бъде разрешаване на кредит или неговото преструктуриране. За посредниците – изгодно участие в чужди спорове. За гражданите – съдебни дела по повод имущество или покупко-продажба на такова. Най-вероятно и вие вече сте наясно с темата. От 11 до 21 юли вие напористо, емоционално и доста мотивирано участвате в нещо важно. И от изхода на това зависи вашето благополучие. Ситуацията рязко ще се промени във ваша полза след 24 юли.

РАК

Някои от вас в последно време се оказват в зависимост от властен човек или от цяла организация. Други са в плен на обстоятелствата, с които им е трудно да се справят и които е почти невъзможно да управляват. Въпреки това, през целия юли вие ще се опитвате да го правите. И правилно – както разказва притчата за двете жаби, тази дето ритала, шляпала и не се отказала, успяла да се измъкне от съда с каймака, превръщайки го в масло. До 16 юли следва това да се прави инициативно, но много хитро, опирайки се на своята прехвалена интуиция и умение да се играе на тънката струнка на чуждите емоции. Най-важните събития се случват във вторник и сряда – вие сте техният инициатор. Прилича на бунт или революция в отделно взет личен живот. Ако това е въпрос, свързан с кариерата (длъжност) или със семеен статус, то поставяйте най-престижните изисквания и много висока летва. Същото е и ако се съревновавате с някого. Рождениците от седмицата през своята нова година енергично ще развиват и работят по някаква нова житейска програма – например брак, ново направление в кариерата.

ЛЪВ
До средата на август късметът е все още с вас, както това беше през цялото време от миналото лято досега. Мнозина могат да не се съгласят с това – какъв късмет? За какво говорите? Никакви подаръци от съдбата не е имало изобщо! И въпреки това, за този период от време във вас явно е пораснала увереността в себе си, претенциите към околните, вие вече сте стъпили или съвсем скоро ви предстои да излезете на ново ниво от социална значимост, да се приобщите към по-висок социален слой. Подобни възможности непременно сте имали или ще имате през следващите седмици. Понякога късметът това е възможност да се избегнат сериозни трудности и опасности. Във вашия случай – тягостни семейни задължения или загуби. Такъв род късмет ви пази от средата на юли 2014 година до края на август 2015 . И сега, до края на юли, той се проявява максимално. повярвайте, това е голяма подкрепа от „звездите“.
ДЕВА

През юни вие сте постигнали в кариерата и в обществото онова положение, към което сте се стремили, имайки предвид реалните възможонсти. Сега е важно да получите максимум полза и изгода от постигнатото. Дори ако вашето формално положение е останало предишното, има смисъл през юли да се съсредоточите върху неговата финансова съставляваща, енергично изстисквайки от него всичко, което е възможно и придвижвайки напред в бъдещето своите интереси. В противоречие влизат обществените ангажименти, в които сте се потопили, светският живот и чисто личните привързаности. За вас сега е по-добре да акцентирате върху социалната дейност, върху участието в обществени групи, организации, където ще се окежете сред енергичните приятели и колеги, знаещи добре за какво се борят. Несполуките на любовния фронт се компенсират със светска и професионална дейност. Събитията от вторник и сряда ще ви подскажат как в бъдеще ще се формира кариерата и личният ви живот.
ВЕЗНИ
През юли се решават принципно важни въпроси на вашето семейно и длъжностно положение. Те са тясно свързани и със семейството, понеже това е основа и фундамент на положенито на човека в обществото. Малцина от вас се оплакват от своето положение, повечето разбират, че се намират на възходящата права на своята кариера и реализират всички възможности. И от 20 юни до 13 август им се предоставят немалко възможности. Късметът е с вас и което е по-вероятно, силен покровител или възможности, които се отварят пред вас в резултат на престижен брак. Резултатът е възможност да заемете в обществото по-високо положение от преди това. То не изключва наличието на „домашен тиранин“ и свързаните с това проблеми за родените през първата десетдневка на октомври- Това може да бъде възрастен член на семейството или трудни семейни обстоятелства. През юли всичко се изостря силно, отразявайки се на кариерата и статуса, върху репутацията ви. Въпреки това, в своето положение вие сте на „ниво“.

СКОРПИОН

В двегодишна перспектива си струва да се опасявате от снижаване на нивото на обичайното си потребление и покупателна способност. Или от намаляване на възможността да се правят спестявания, ако искате да запазите предишното си ниво на потребление. Срещу това лекарството е упорит труд и най-строг отчет на ресурси, реализъм по отношение на разпраделението на своите сили и финанси. Към ресурсите се отнася и нашето здраве. Следователно, през следващите две години си струва да се инвестира в собственото здраве, ако искате да запазите своята работоспособност. Както и безпрекословно да се спазват поетите задължения – минали, текущи и бъдещи. В най-позитивен вариант на развитие на събитията вие ще получите всичко, което е предвидила за вас съдбата и социума (организацията, където се трудите) през последните години. Така че всичко е разчетено.
СТРЕЛЕЦ
Напрягат ви някакви финансови проблеми. Не само собствените, но и общите с някого. В съзидателен план това е делово партньорство и разпределението на права и задължения в него. В негативен – това са материализирани съпружески проблеми с имуществен или финансов превес. Каквото и да е, ситуацията принуждава към действие повече други хора, например други членове на домакинството, партньори. А вие мислено или реално се намирате далече от тези проблеми. Може би сте в чужбина или в творчески полет, отнасящ ви далече от суровата реалност и дребните битови проблеми. Онези, които имат отношение към юридечески дела, преуспяват през тази седмица и в течение на първата десетдневка на август. Каквито и да са вашите цели и задачи, осъществявайте ги в този промеждутък от време.

КОЗИРОГ

Както и през миналата седмица, повечето Козирози плуват в бурен поток от събития в обкръжението на няколко значими персони, които със своето инициативно поведение определят „климата“. Отношенията с тях не са леки, изглежда вашите интереси с тях сега са диаметрално противоположни. Затова е още по-важно да не влизате в съперничество, да не ставате обект на чужд натиск или напориста инициатива, а да следвате стабилно своята линия. Събитията, които се случват днес, несъмнено се коренят в събитията от миналата есен. Затова е лесно да се ориентирате в тях ида поставите всички точки над „И“-то. Желателно е да го направите до края на юли. Крайният срок е средата на септември. От 7 до 18 юли форсмажорните събития са свързани с дома и семейството. Те не са толкова трудни, колкото главоболни. Действайте според обстоятелствата.
ВОДОЛЕЙ
Бурният информационен поток ви въвлича в нервния живот на колеги и съседи. Ако не искате да „сърбате попарата“ от служебните издънки, от 17 юли до 2 август отделете максимално внимание на работата и покажете висок професионализъм. От 16 до 26 юли стойте близо до шефовете – възможно е повишение в службата или друго отговорно назначаване. Страдащите от хронични болести през юли ще оздравяват ефективно. За тази цел е полезно да отидат някъде. Затрудненията с личните средства са възможни от 15 до 19 юли, после всичко се урежда. Ако за вас е важна подкрепата на околните, ръстът на вашата популярност и изгодните престижни контакти, все още имате време да проявите своите качества, да се огледате и да видите достойните хора. В четвъртък, петък и събота задължително бъдете на преден план, сред публика. И всичко ще се случи.

РИБИ
Най-вероятно при вас продължават „безумните“ разходи за деца и развлечения. Младите хора могат да разчитат на драматично и увлекателно романтично приключение. За него също може да потрябва разход на сили и средства. Някои щастливци изведнъж ще забогатеят като в приказка, но това едва ли ще е задълго. В перспектива вашето финансово положение е много нестабилно. Само рискови спекулации могат да ви направят богати. Но този път далеч не е за всеки. Февруарските Риби все още пребивават в състояние на светли мечти – от 15 до 19 юли събитията ще подтвърдят или ще опровергаят възможността от материализация на вашите планове. Мартенските Риби от 14 до 16 юли ще се развихрят – спекуации, екстремни влюбвания или рисков бизнеспроект. Което всъщност е едно и също. Ако това се случи, последствията ще настъпят в течение на две-три седмици. Възможно е някой да успее и в резултат да „пие шампанско“.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top