Седмичен хороскоп за периода 14 – 20 декември

ОВЕН 21.03 – 20.04

Отстояване на интереси!

Овните ще отстояват своите интереси. Ще бъдеш повече от обикновено фокусиран върху постигането на конкретни резултати във всичко. За тези, които са склонни да правят кариера, това ще бъде доста конфликтен период, когато ще се наложи да защитават своето място под слънцето. Ако си свикнал да водиш спокоен живот, тази седмица ще ти се стори изключително неблагоприятна и напрегната. През втората й половина в теб може да нарасне интереса към всичко тайно и скрито, както и към духовното себеразвитие и религията. Заедно с това, представите ти за правила и норми на поведение ще станат по-размити и може да не усещаш ясна граница между добро и зло, което може да доведе до погрешни действия.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разширяване на кръгозора!

Телците ще се фокусират върху обучението. И това ще бъде не само желание да повишат нивото на професионалните си знания, но и желание да разширят своя кръгозор, да достигнат ново ниво на духовно знание. Ще нарасне интереса ти към културните традиции на други страни и народи и желанието да пътуваш, да видиш света. През втората половина на седмицата може да възникне напрежение в отношенията с приятели и съдружници.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Смело поведение!

През първата половина на седмицата Близнаците ще се отличават с безстрашно и смело поведение. Ще се увеличи желанието за получаване на силни впечатления от ситуации на ръба на опасността. Сам ще провокираш себе си и другите към подобни действия. Но сега се препоръчва да бъдеш внимателен, тъй като през тези дни има риск от нараняване, порязвания или изгаряния. Втората половина на седмицата ще бъде свързана с проблеми в отношенията с партньора по брак или бизнес. Това не е най-доброто време за семейни събирания, сватбени тържества и годежи. Поведението на любимия човек може да бъде свръх амбициозно и ще бъде трудно да му се повлияе. Също така, това не е най-подходящото време за участие в обществени мероприятия.

РАК 22.06 – 23.07

Отговорности!

Това е неблагоприятен период за разрешаване на семейни отношения, основани на взаимно разбирателство и хармонично сътрудничество. Ще трябва по някакъв начин да маневрираш, за да изчакаш да отмине бурята и едва след това да си върнеш загубените позиции. През втората половина на седмицата върху теб може да се изсипе огромен товар от отговорности. На първо място, това ще бъде свързано с работата и то не само с постоянната. Също така, на раменете ти може да легне отговорността за поддържането на реда в къщата и грижите за домашните любимци.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Овладей се!

Ще бъдеш в бойно разположение на духа, така че перспективата за малък конфликт, няма да те плаши, а по-скоро ще те радва. Ако някой те издразни, опитай се да се овладееш, защото може да развалиш отношенията си и да се окаже по-сложно от колкото си очаквал. Не разчитай, че в отговор на капризите си, обвиненията и обидите, ще получиш усмивки и прегръдки. Ако очакваш разбиране, опитай се сам да разбереш отсрещния!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Страст и желание!

Нараства страстта и желанието за интимна близост. Но, ще бъдеш склонен към нетактичност, а понякога и към грубо поведение, за да постигнеш своите желания. Това може да доведе до неприятности. Втората половина на седмицата може да се свърже със семейни неприятности, усложнения в отношенията с родителите и брачните партньори. Тези дни не са подходящи за запознаване на възлюбения човек с родителите, по-добре да отложиш срещата за по-благоприятно време.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Държиш на мнението си!

Игнорирането на твоето мнение по различни въпроси, ще предизвика в теб буря от протести. Затова, за семейния живот, тези дни не можем да наречем спокойни. Също така не са изключени неприятности ако започнеш ремонт. Втората половина на седмицата ще бъде свързана с усилен обмен на информация. Изведнъж много хора ще поискат да научат нещо от теб. Въпреки това, комуникацията ще носи най-вече потребителски характер и ако в някакъв момент почувстваш, че искат да те използват, не се колебай да прекратиш разговора. Не се препоръчва и предприемането на пътувания.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мъдрост и далновидност!

Благодарение на отличната си логика и хладния си разум, ще можеш да избегнеш проблемите и да постигнеш успех и в работата и по въпроси, свързани с финанси. А що се отнася до любовта, то твоят безпристрастен външен вид, може да създаде в твоя партньор усещането, че си безразличен към него.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Нищо ново!

Постарай се в началото на седмица да не предприемаш нищо ново и да сложиш в ред всичко старо, отърви се от лошите мисли за хората и живота като цяло. Опитай се да не се дразниш за нищо и да не се обиждаш на другите, както и да не се правиш на интересен. В противен случай рано или късно ще се появи някой, който знае или може повече от теб и ще те накара да се почувстваш глупаво.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Разчитай на себе си!

През първата половина на седмицата Козирозите трябва да разчитат единствено на собствените си сили и таланти. Това са добри дни за тези, които са решили да заживеят самостоятелно. Идеално време за аналитично изследване на собственото поведение, извличане на поуки от грешките и миналия опит. Ще бъдеш доста самокритичен, а това ще има положително въздействие върху твоето лично развитие. През втората половина на седмицата, общуването може да те натоварва, затова потърси тихо място, където да се уединиш и отпуснеш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Трябва да са наясно!

Има вероятност от промяна в отношенията с любимия човек. Преди да предприемеш каквото и да е, реши за себе си на какви компромиси си готов и кое е неприемливо при никакви обстоятелства. Мечтай, споделяй, обичай, опитвай, вярвай…!

РИБИ 20.02 – 20.03

Суета и суматоха!

Първата половина на седмицата ще премине в суета и суматоха, може да промениш обкръжението си. С някои от приятелите си, може да се скараш и да се запознаеш с други хора, които да ти изглеждат по-интересни и ерудирани от бившите познати. През тези дни ще си склонен да мислиш за своето бъдеще и ще правиш доста реалистични планове. През втората половина на седмицата е възможна среща с авторитетен и уважаван човек, с който да влезеш в конфликт. Това може да бъде шеф, учител, баща или много влиятелен човек, който има по-висок социален статус.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top