Седмичен хороскоп за периода 14 – 20 март

Седмичен хороскоп

ОВЕН 21.03 – 20.04
Засега не предприемай нищо важно, намали до минимум деловите контакти. Сега трябва да останеш насаме със себе си, със своите мисли и чувства, добре да си отдъхнеш от всичко. Изключение правят само близките хора. Те се нуждаят от твоята помощ и подкрепа. Да протегнеш на човек ръка за помощ – това е смела постъпка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
През тази седмица звездите обещават изобилие от пътувания и общуване, което може доста да те измори със своята интензивност и напрегнат ритъм. В същото време ще трябва да разчиташ само на собствените си сили. Във вторник е време да се заемеш с тези дела, които постоянно си отлагал. Да работиш бързо означава да правиш бавни движения без прекъсвания между тях. До сряда, ще набереш добро работно темпо, постарай се да останеш в него възможно най-дълго. Един от най-проблемните в емоционален план момент може да се окаже неделя вечер.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се разстройвай от професионалните си неуспехи – много шум, много притеснения, полза никаква. Още повече, че новите перспективи не са толкова далеч. Ако работиш всеотдайно, съдбата непременно ще компенсира загубите ти. За да избегнеш грешките в любовта, не слушай никого, освен сърцето си и не позволявай на никой да се намесва в отношенията ти. Каквото и да се случи, вярвай в себе си, вярвай в живота, вярвай в утрешния ден, вярвай във всичко, което правиш, винаги!

РАК 22.06 – 23.07
Всички мисли и стремежи през тази седмица ще са свързани с близки, роднини и деца. На първи план ще бъдат семейните и домашни проблеми, които ще изискват голям емоционален разход, търпение и бърза реакция в необичайни ситуации. След 17-ми март напрежението ще спадне и ще се освободи време да се заемеш със себе си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08
През тази седмица Лъвовете ще станат малко по-забележими. Може би около теб ще се случват някакви събития, които ще те отделят от общата маса и ще те поставят в центъра на общественото внимание. Това може да бъде, например, първо място в конкурс, награждаване или предложение за по-висока позиция. Късметът ще съпътства тези, които ясно си представят своята цел и методично, стъпка по стъпка, работят за нейното осъществяване. Може да те заинтересуват влиятелни хора, заемащи достатъчно високи позиции. Контактите с тях ще допринесат за твоето професионално и личностно израстване. Също така значително ще укрепнат отношенията ти с близките роднини, особено с родителите. Ако доскоро между вас е имало неразбирателство, сега в отношенията ще цари хармония.

ДЕВА 24.08 – 23.09
Ако се намираш в задънена улица и не знаеш какво да правиш по-нататък, опитай се да „пуснеш“ ситуацията и да изчакаш докато се изясни. Нека събитията следват своя собствен ход. Много е вероятно, в края на краищата, всичко да се нареди по най-добрия за теб начин. Имай предвид, че романтичните срещи през тази седмица може да бъдат от решаващо значение за любовните ти отношения!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Преди да правиш планове за бъдещето, разбери своите чувства и желания. През този период по-добре да не спориш със собственото си сърце. Ако действаш според желанията на някой друг и се опитваш да угодиш на околните, постигнатият успех няма да ти донесе голяма радост. В личния си живот сега не можеш да промениш нищо – просто трябва да изчакаш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Предстоящата седмица може да промени към по-добро твоето материално и обществено положение. Бъди разумен, говори по-малко и пази своите тайни. В началото на седмицата ще се появи шанс да се справиш с проблеми от миналото и да придвижиш своите дела с една стъпка напред. На работното място ще те ценят и са готови да заплатят добре за твоите идеи и таланти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Не отлагай за по-натам важните дела, които е желателно да свършиш през тази седмица. Имай предвид, че мързелът може да доведе до парични загуби и неприятен разговор с началниците. Бизнес пътуванията ще бъдат успешни. Отнасяй се с повече топлина и обич към любимия човек, и скоро ще забележиш, че отношението му към теб се е променило към по-добро.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Ако искаш да промениш себе си, начина си на живот – първата половина на седмицата е подходяща за това. Ще имаш сила и благоприятни условия за промяна към по-добро. В четвъртък, другите хора ще бъдат твое огледало. Виж кой те подкрепя. Наблюдавай, с кой спориш и защо. Всичко това, което забележиш, няма да говори за твоите събеседници, а за теб самия. В петък и събота не пропускай възможността да укрепиш жизнените си сили с помощта на ритуали или психологически практики.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
Желанието ти да живееш в съответствие с установените правила може да стане причина за загуба на щастливи случайности. Не се ограничавай в работата и не се страхувай от смели експерименти – и ще се справиш с всяка задача! Любовта ли ухае на пролет или пролетта зове за любов? В тези пролетни дни ще жадуваш за любов. Не си стой у дома, ако искаш с някой да се запознаеш!

РИБИ 20.02 – 20.03
Единственото нещо, което ще ти пречи по пътя към успеха, това са собствените ти страхове и предразсъдъци. Ако се освободиш от тях, ще можеш бързо да изпълниш всичките си мечти. Освен това, по време на този период, обективните обстоятелства ще започнат да се променят в твоя полза. Лекият флирт ще ти е от полза – ще те развесели и ще повиши самочувствието ти.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top