Седмичен хороскоп за периода 15 – 21 декември

Седмичен хороскоп

ОВЕН

Усещането за подем и смели планове тази седмица все още е налице при вас. От 9 до 19 декември на онези, които са родени през април около тези дати, доста ще им върви, но странично явление може да стане липсата на чувство за мярка и прекаленото самоизтъкване. Това ще доведе до успех онези, които се стремят да излязат извън рамките на достигнатото ниво – да повишат образованието си, да заминат в чужбина, да спечелят популярност сред обществото. В същото време, дошъл е моментът ентусиазмът и намеренията да се материализират в конкретни резултати. Например, по-висока заплата от настоящата длъжност или смяна на длъжността заради заплатата. В по-голяма степен космическите влияния сега възбуждат самоувереността на родените през втората половина на април и изискват резултатност от родените през първите дни на април. Най-високо ниво на чист душевен подем могат ви дадат деца и внуци. Влюбеността постепенно преминава във формална плоскост.

ТЕЛЕЦ

Сериозните парични операции, особено свързаните с преодоляване на граници и бариери (митница, юридически дела), през следващите дни ще ви донесат сериозни проблеми. Събитията във вторник ще покажат колко силна е съпротиватата от страна на обстоятелства и отделни хора на вашите намерения. Например пресичането на граница може да бъде затруднено, както и паричните взаимоотношения с роднини и юридически организации. Съсредоточете се върху това – до края на седмицата успешно се уреждат въпроси, свързани със заеми, застраховки, наследство и придобиване на имущество и кредити. Всякакви домашни подобрения са възможни, като се има предвид посочените по-горе трудности. Във всяка една ситуация по полезен за вас е деловият, законен, конструктивен тип поведение.

БЛИЗНАЦИ

Ако през предните две седмици вие сте преуспявали чрез публичност, разширяване на полезните и приятни познанства, то в края на тази седмица ще се наложи да се премине към по-конкретни и системни делови отношения – да се оформят и уредят документално постъпилите по-рано делови предложения, вашият интерес сега се спира върху „чуждите пари и чуждото имущество“. Следователно, започват да преуспяват застрахователи, посредници, финансисти и търговци. При условие, че дейността им е законна и уредена.

РАК

От 9 до 19 декември за вас би трябвало да се появи шанс да повишите своя доход и служебно положение. Или съществено и с доста средства да подобрите здравето си. В понеделник, вторник и сряда можете да предприемете последни усилия, а най-добре е да се възползвате вече от резултата. През тези дни дребните и вълнуващи събития ще ви подскажат състоянието на семейното ви благополучие, стабилността в кариерата, ще посочат хората, които ви се противопоставят и онези, на които можете да се опрете. Отделете партньорите от съперниците. До края на годината както едните, така и другите ще влияят много силно върху живота ви. По-силно от останалите това ще почувстват родените през първите дни на юли.

ЛЪВ

Със събитията през тази седмица завършва супер благоприятният период, продължаващ от 9 до 20 декември. Късметът, който ни се пада не по-често от веднъж на 4 години, а понякога и по-рядко, е бил с родените в средата на август. И с останалите, разбира се, които е трябвало само леко да се постараят, за да уловят неговия лъч. До пролетта трябва да се стабилизира успехът и да се удържи онази птица на щастието, която сте успели да уловите. Пък може това да е било просто врабче. От следващата седмица акцентът в живота ви все повече ще се измества в посока рутината. Тя може да бъде и желана, и планирана – дългоочаквана достойна работа, приличен ремонт, стабилен поток финансова помощ от пораснали деца. Във вторник вие ще познаете свързаните с това трудности, а през следващата седмица – благата.

ДЕВА

Всичко хубаво, което е могло да се случи в дома ви, в семейстовото ви, вече се е случило. През тази седмица, ако се замислите, има на какво да се зарадвате. И това са само стартови събития – за успеха и подаръците на съдбата ще трябва да се трудите чак до лятото, да ги обвържете с бъдещето. Във вторник преценете финансовите рискове, присъстващи сега в живота ви. Ако има за какво да се нервирате, старайте се да ликвидирате причината колкото е възможно по-бързо. От 16 декември до 6 януари вие превключвате своето внимание върху други важни неща, също свързани с имущество или финанси, отчитайки преди всичко своя интерес и пристрастия. Този интерес при това ще бъде системен, отчитайки и изучавайки фактите и документите. Прилича на „одит“ в някаква област на живота. Резултатът е във ваша полза.

ВЕЗНИ

Най-важните събития в мащабите на годината назряват и се развиват до края на декември. Те засягат вашето семейство, вашето влияние в дома ви, неговата подредба и преобразования. Ако сте ориентирани към по-мащабни житейски проекти, то тогава изразходвайте сили за създаването и преобразуването на фундамента, на опорната точка за бъдещата реализация на делови, социален проект. Но всеки има семейство и все едно никой не може да се освободи от ангажиментите, свързани с нуждите и изискванията му. От понеделник до сряда вие непременно ще бъдете въвлечени в тази тема. Напомняме ви, че продължава търсенето на оптимален вариант на взаимоотношения – през тези дни малките сътресения отново ще ви напомнят за това. С готовност приемайте всички възможни обновявания. Това само ще подобри семейните обстоятелства. Няма да е излишен поне малък ремонт или покупка на нужни вещи.

СКОРПИОН

Възможността за забогатяване и необходимостта от много разходи към края на тази седмица се изчерпват. Бавничко се превключвайте към по-прагматични и ангажиращи дейности – например към служебната рутина, която към края на декември ще ви поднесе вълнуваща изненада. Делово общуване и случайно познанство може да се превърне в служебен роман. До средата на януари все още ще ви се налага да работите енергично там, където живеете, възможно е виртуално, възможно е реално да обновявате нещо вкъщи, в семейството. Тенденцията към ръст в кариерата, признаването на вашия авторитет е реално до средата на 2015 година. Сега обаче издигането в кариерата или социалният растеж се забавя и спира – време е да стабилизирате постигнатото положение или да превърнете социалния успех във финансов, имуществен. В четвъртък и петък сравнете своите потребности с онези възможности, които ви се предоставят. Дано балансът да бъде във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица все още се раждат потенциално амбициозни и щастливи деца, които непременно ще са на предните позиции в обществото. Рождениците от седмицата ще получат добър допинг от късмет чрез покровителство – оказвано на вас и от вас на други хора. Значими сега стават пари, имущество и финансови документи. Най-значимите събития ще се случват през тази и другата седмици. Който не забогатее, рискува да се разори или да загуби нещо. Въведете режим на икономии, водете строг отчет на парите, особено ако имате дългове. От 16 до 25 декември някои ще успеят в търговията, друг ще започне романтично приключение или развлечение. И едното, и другото ще изискват пари.

КОЗИРОГ

Сега жените са магично привлекателни, но студени и властни, като снежната царица. За да се намери общ език с тях не разчитайте на флирт и комплименти, а само на „вечните ценности“ и узаконените отношения, пък били те и само делови – за да бъде всичко разписано като застрахователна полица. До края на декември приятните преобразования в семейството и в жилището ви нарастват. Вие обаче сте консерватор – ентусиазмът на близките ви, които ги осъществяват, често пъти ви напряга много силно. При това и разходите, макар и разумни, сега могат да превишат дохода. Като цяло не бива да се оплаквате – всичко идва последователно, както се казва. Не се напрягайте прекалено – през последния месец преди рождения ви ден, силите ви не са много.

ВОДОЛЕЙ

През декември и първата десетдневка на януари вие сте максимално действени и решителни. Може би ви се налага доста да се движите. Това е и полезно – сваля излишната превъзбуда, често пъти несвойствена за вас. Някои свои разходи и доходи вие скривате старателно от главния член на семейството – защо да тревожите човека?! От 16 до 25 декември пари е възможно да постъпват към предприемчивите хора от скрит или държавен източник в повишен размер, но по-вероятно е веднага да бъдат похарчени. Като цяло, животът ви е интересен и интензивен. А главното е – без неприятности. Въпреки това не превишавайте скоростта зад волана и не се увличайте по екстремни преживявания.

 РИБИ

Щастието е в работата и допълнителните перспективи -също. Но още през следващата седмица перспективите се изчерпват и настъпва моментът да се „пресмятат и получават дивидентите“. Във вид на формално положение в кръга от колеги, приятели и професионалисти. От 16 до 25 декември някои все пак ще получат коледни бонуси, и то не малки. Най-вероятно това ще са февруарските Риби и родените до 8 март. Но всички останали също не бива да губят надежда, може би и във вашия хороскоп има съответните обнадеждаващи показатели. В събота ни обзема мързел, позволете си го. По-добре ще бъде, ако изключите алкохолните напитки.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top