Седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2015 г.

Седмичен хороскоп от 1 февруари до 7 февруари

ОВЕН
Периодът на Овена тази година започва с импулс от Слънчевото затъмнение преди точката на пролетното равноденствие. И макар то да се случва в последния градус на Риби, ще насочи живота на рождениците от тази седмица (събота и неделя) по нов път: предполага се започване на нови взаимоотношения, сключване на нови договори. не забравяйте за закона на жертвата – нищо не можеш да получиш, без да жертваш нещо. Импулсът е съвсем позитивен, постарайте се да го използвате като силова точка за реализация на своите смели планове в живота. За полугодието вие ще успеете да свършите много неща. Ако не успеете нещо през април, то старайте се да отработвате всички събития, които ще се случват до последната десетдневка на юни с полза за себе си и за другите.

ТЕЛЕЦ
Импулсът на слънчевото затъмнение ще ви помогне да получите солиден бонус от търговски, професионални и социални проекти. Първите намеци за това какво и как можете да осъществите в продължение на половин година, ще се появят през следващите две седмици. Внимавайте много, отдавайте значение на всички „дреболии“, засягащи вашите планове и тенденции в кариерата. Например конфликт в службата през следващите дни и седмици ще ви даде да разберете, че е време да смените началника или своята длъжност. Кавга в семейството през почивния ден е страшен намек за проблем в брака или сериозни проблеми с далечни роднини. Имайте всичко това предвид и действайте в свой интерес. Окончателно ситуацията ще се очертае около рождения ви ден. И тогава ще трябва нещо да се започне отначало – в по-добри условия и в правилната посока.

БЛИЗНАЦИ
Неопределеността в семейните въпроси или служебното положение частично или изцяло ще се реши през следващите три месеца. През втората половина на март вие живеете като в мъгла – в плен на илюзии и заблуди. Или вие умело внушавате нещо на обърканото и впечатлително „началство“ (това може да бъде родител, съпруг и т.н.), или вие самите се намирате под влияние на нечие внушение. Интриги и тайни знания влияят върху вашето положение. Ориентирайте се в това, иначе как по-нататък ще разчитате на разума си? През последната десетдневка на март колкото се може по-конкретно и недвусмислено изграждайте отношенията си с колеги, приятели, делови партньори. Уговаряйте по-ясно условията на сътрудничество и съществуване. Слънчевото затъмнение почти няма да повлияе на Близнаците. Ако повлияе, то е ще само косвено, чрез други хора.

РАК

Да се откажете от нещо заради нова цел, ето какво може да бъде инициирано в живота ви. Слънчевото затъмнение безпокои и активизира онази част от живота ви, която е свързана с положението в професията и репутацията в обществото. Постарайте се да използвате този импулс за формиране на по-надежден и материално изгоден статус. Служителите непременно ще получат съществено повишение в длъжност, ще се преборят за властна позиция, ако положат известни усилия. Жените ще получат шанс да се почувстват щастливи съпруги, разпореждащи се с ресурсите на мъжа. При желание и необходимост могат да получат достъп до сериозни ресурси за оздравителни мероприятия. С други думи, поставяйте си ясна приоритетна цел и към края на юни ще се приближите до нея.

ЛЪВ
Разширяването на собствената ви „обитаема земя“ стои във вашите планове съзнателно или интуитивно. Слънчевото затъмнение може да добави нов импулс към този проект и да изпълни заобикалящите ви обстоятелства с нови блестящи възможности. Освен това, през следващите месеци обстоятелствата ще ви направят участник в някои важни събития, засягащи не само вас. Най-вероятно това да бъде свързано с роднини или с „далечна земя“ – онзи, който се стреми към чужбина, може да опита. Късметът е с вас, и дори „задочно“ да купите имот на морето, няма да ви измамят. Това е само един пример – животът е богат с безброй обстоятелства. Завършващите своето обучение в различните училища и абитуриентите през лятото със сигурност ще имат късмет на изпитите. Вие имате възможност пространствено или социално да разширите границите на усвоеното от вас жизнено пространство.
ДЕВА
Слънчевото затъмнение ще внесе импулс в живота на Девите, родени през втората половина на септември. На преден план ще се окажат ненадеждни хора, с които ви свързват формални връзки и неформални обещания – неверни съпрузи, двойствено постъпващи делови партньори. И всичко това ще опре до финансови въпроси или до управлението на съвместното имущество. Противопоставянето би трябвало да доведе до ограничаване ресурсите на вашите опоненти. Това обаче едва ли ще стане лесно и просто. Ако вашите връзки са претеглени, справедливи и изгодни и за двете страни, те ще станат по-здрави и ще доведат до нарастване на общите ресурси. При повечето от вас така и ще бъде. Преди всичко е добре да се разсее мъглата и двойният прочит на документите. Това засяга трудовите договори.

ВЕЗНИ
От живота си отива относителната рутина от последния месец: обстоятелствата и публичните отношения се изпълват с темата за използването на общите ресурси. За вас сега най-важни са не просто споровете и принципната съгласуваност, а конкретната прдметност и материалност. Като че ли вие сте изпреварили своите партньори и опоненти, отивайки далеч напред в осмислянето и решението на общите дела и проблеми. От 18 март до 12 април вие имате повишена сила, устойчивост и покровителството на Венера. Тя ще ви помогне във всички имуществени и финансови въпроси. Формалните договорености и оформянето на документите отложете за април. Публичните изяви, официалните делови предложения и „огласяването“ на своите намерения също не форсирайте до април.
СКОРПИОН
Да се отдалечите от чисто личните си дела и да се потопите в работата си – това е най-доброто, което ще направите в най-скоро време. Ако в последно време при някого от вас се е родила любов, то тези отношения приемат позитивна форма на дълга връзка, водеща към брак. Това не влияе на работата, която все още е доста много и все още е изпълнена с неочаквани обрати и събития. До средата на април няма да ви се наложи да скучаете на работното си място. Неработещите хора доста активно и извънредно се занимават с поправяне на здравето си. Шансовете да се изкачите по стълбата на кариерата, които се появиха през първата половина на март, ще възникнат още веднъж от 28 март до 7 април. Те са малко по-други, но също толкова значими. Помнете, че това са само възможности и обещания – вашата задача е да ги превърнете в реален факт.

СТРЕЛЕЦ
Приоритетните сфери на живота ви са семейството и децата. Ако по силата на възрастта, това го няма, то в приоритетите ви са човекът, който ви обича и пътешествие. Включително и преместване от родителския (постоянен) дом. Копнеете за ярък живот, развлечения, увлечения и мнозина го постигат. Трябва да участвате в живота на семейството и да се трудите за доброто на кариерата си. Опитайте се да създадете мост между тези „искам“ и „трябва“, тогава можете да смятате, че животът ви се е получил. Направете го поне до август. Енергичните, предприимчиви млади хора преуспяват в личния си бизнес, в спорта, творчеството, устремно печелят конкурси. Докато вашият покровител Юпитер все още се намира в Лъв (до август), вие във всичко можете да разчитате на късмета си и подкрепата на обстоятелствата. После, през есента ще настъпи по-трудният период. А засега разширявайте своята „обитаема земя“ – повишавайте социалното, образователното, културното си ниво, разширявайте пространствено достъпните ви граници.
КОЗИРОГ
Слънчевото затъмнение стартира половингодишна програма от значими семейни събития. Явлението е доста позитивно, предполага повишаване на общото благополучие. Може би някой от голямото семейство ще придобие жилище и с това всички останали също ще спечелят. В известна степен се подобрява и вашето финансово, имуществено положение, макар че сега и през следващите месеци семейните разходи, най-вероятно ще превишат постъпилите средства или ще са равни на тях. Женитба, или придобиване на парче земя до лятото е оптималното използване на силата на това затъмнение. Както и преди, най-много тревоги може да ви донесе личната кола или роднини с техните проблеми, за които ще се наложи да поемете отговорност и да помагате с каквото можете. Показателни събития се случват още в понеделник.

ВОДОЛЕЙ
За вас все още е актуална темата за запознанство с бъдещия ви съпруг (съпруга). Обръщайте внимание на най-престижните, ярки представители на обществото. Творческите хора и обществени дейци сега поставят основите на своята бъдеща дългосрочна популярност. Прагматиците ще предпочетат да разширят кръга от перспективни делови партньори, през следващите седмици и месеци да сключат изгодни делови и трудови договори. С други думи, периодът за вас е доста успешен. Купувайте нова кола, ако искате, но нека бъде след 21 март. Желателно е да избягвате дълговете. През тази седмица най-добре е да не извършвате финансови операции (покупки, продажби), в тях може да се вклини елемент на нечестност или неопределеност.

РИБИ
Импулсът на слънчевото затъмнение е крайно важен за родените на 18, 19 и 20 март. В различните години на 20 март се раждат ту Риби, ту вече Овни. В дадения случай това се отнася и за едните, и за другите. Най-вероятно през следващата половин година вашите лични, имуществени и финансови дела ще тръгнат по нов път – непременно в посока към засилване на вашите позиции. Повишението в кариерата ще заздрави имущественото ви положение – стремете се да заемете максимално възможна властна позиция. Промяната на семейния статус също ще спомогне за подобряването на вашето социално и професионално положение. Февруарските Риби едва ли ще могат лесно и просто да живеят през следващите месеци – на вашите цели ще се противопостави някаква обективна реалност – от началник до държава с нейните текущи закони. Така че за своето благополучие и за своите цели ще се наложи да се борите. Окончателният резултат ще се оформи едва към края на тази година. Бъдете стабилни, целеустремени и търпеливи.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top