Седмичен хороскоп за периода 17 – 23 август 2015 г.

Дневен хороскоп за всички зодии

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не изисквай невъзможното!

В работата ще бъдеш успешен, но не се опитвай да надскочиш себе си, за да не попаднеш в глупаво положение. Само ако правилно разпределиш силите си и не изискваш от себе си невъзможното, ще можеш да постигнеш целите си. В личен план не бързай да рушиш любовните си отношения или приятелствата, ако не си напълно уверен в правотата си.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Флирт и запознанства!

През първата половина на тази седмица, Телците трябва да обърнат внимание на собственото си здраве. Възможно е обостряне на хроничните заболявания, което може да бъде свързано с прекомерни натоварвания, стрес или преживявания. Не е необходимо да слушаш съвети от хора, които нямат медицинско образование – те едва ли ще ти помогнат. През втората половина на седмицата е възможен служебен флирт и запознанства на места за битови услуги или по време на посещение в болница. През този период се старай да избягваш илюзорните цели, не е необходимо заради тях да променяш своите принципи и традиции.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не рискувай!

Първата половина на тази седмица може да ти донесе малко хазартност, особено при общуването с приятелите. По това време, се препоръчва да избягваш участието в рискови дейности и колективни развлечения. Трябва да обърнеш внимание на своите лични и романтични отношения. През този период не трябва да вярваш на разни клюки, особено на тези, които ще чуеш от хора, които не познаваш добре. Втората половина на седмицата ще бъде отличен период за нови запознанства и романтични отношения. Може би те ще бъдат интензивни, но в същото време ще се отличават с дълбочина на чувствата и страст. Пътуванията и туристическите маршрути, през този период, типичните Близнаци трябва да отложат.

РАК 22.06 – 23.07

Противоречия!

Постигането на целите през първата половина на тази седмица може да влезе в противоречие с твоите убеждения и жизнени устои. Ако за теб сега е по-важно развитието, ще трябва да се откажеш от някои традиции или нещо да промениш в тях. Ако търсиш стабилност, то сега е необходимо да се откажеш от откриващите се перспективи. Също така е важно да пазиш семейните си отношения и да не бъдеш възприемчив към думите и съветите на другите.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Разширение!

През първата половина на седмицата може да се появи желание да разшириш своя кръгозор. Възможно е да разбереш, че ти липсват някои базови знания. Така че сега пред теб, може да се появи избор: да се развиваш в позната област или да научиш нещо ново, непознато за теб, но започвайки от основите. В последния случай, това може да отнеме доста време. За флирт и нови запознанства е перфектна втората половина на седмицата. По това време, не са изключени запознанства на улицата, по време на пътуване или посещение в кафенета, магазини и библиотеки. Сега се увеличава склонността към изневери и недоверие към партньора в брака. Избягвай разни илюзии в отношенията.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Топлина и обич!

Първата половина на тази седмица може да донесе някои промени в твоите жизнени цели и това ще се случи, най-вероятно под влиянието на близък човек. Не всички промени ще бъдат положителни. Възможно е, да се появят някои обстоятелства, които ще създадат допълнителни пречки по пътя. Втората половина на седмицата трябва да използваш за стабилизиране и укрепване на личните взаимоотношения. Сега, от една страна, ще бъдеш в състояние по-обективно да оцениш ситуацията вътре в отношенията, а от друга, ще бъдеш способен да проявиш топлина и обич към партньора си. През този период може да укрепиш връзката си и да й придадеш повече динамика.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Зависи от теб!

През първата половина на седмицата, пред теб може да се появи проблем с избора: да правиш нещо заедно с някой друг или самостоятелно. Сега ще си настроен твърде сериозно, за разлика от потенциалните ти партньори, които ще бъдат по-малко отговорни и по-оптимистични в прогнозите си. Взимането на окончателно решение ще зависи именно от теб, струва си да се има предвид, че напълно правилни или неправилни решения няма. Сега си напълно способен да оцениш обективно всички възможности и да намериш най-приемливия вариант. През втората половина на седмицата ще започнеш повече да общуваш с противоположния пол. Ако искаш да уредиш личния си живот и да срещнеш любовта си, в този период трябва да бъдеш активен.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тайни приключения!

През първата половина на тази седмица, Скорпионите трябва да обърнат повече внимание на своето здраве. Ако се появят признаци на заболяване, трябва да се консултираш с лекар възможно най-скоро. В противен случай, болестта може бързо да приеме хронична форма и лечението в крайна сметка ще се проведе по-трудно. Не вярвай на всяка информация, която получаваш в този момент, старай се да проверяваш фактите. Пази се от измами. През втората половина на седмицата може да се въвлечеш в тайна любовна връзка или да се влюбиш. Сега има вероятност от тайни любовни приключения. Този период е много подходящ и за откровени разговори с любимия човек.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Въпрос на избор!

Стрелците през първата половина на тази седмица, може би ще трябва да избират между развитие на своя личен живот – нови романтични запознанства, настоящи отношения или общуване с приятели. За съжаление, да се съчетаят тези две посоки ще бъде трудно, но поне ще узнаеш кое е важно за теб на този етап от живота ти. Общуването с приятели от противоположния пол, през втората половина на тази седмица, може да прерасне в романтична връзка. Възможно е също приятелите да допринесат за ново запознанство или да намериш интересен събеседник в Интернет.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01 

Трудна концентрация!

Ще ти бъде трудно да се концентрираш върху работата си, тъй като всички твои мисли ще бъдат заети с любимия човек и предстоящите срещи с него. И все пак, опитай се да изпълняваш служебните си задължения добросъвестно, за да не се появят причини за недоволство от теб! А за любимия човек, не се притеснявай – той също се интересува от теб.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Безпроблемен!

През тази седмица всичките ти проблеми ще се решават бързо и лесно благодарение на навременната помощ на хората около теб. През този период решаващ стимул за работа ще бъдат твоите амбиции, затова е малко вероятно да се съгласиш да участваш в неблагодарна или безперспективна работа. Въпреки това, ако любимият човек поиска от теб да направиш нещо за него, трудно ще му откажеш.

РИБИ 20.02 – 20.03 

Здравият разум е ценен!

Ако успееш да оставиш емоциите си настрана и правиш това, което ти казва здравия разум, можеш спокойно да разчиташ на успех в замисленото. Ако се ръководиш от емоциите си, след това ще се наложи дълго да обмисляш как да поправиш допуснатите грешки. В отношенията с любимия човек, се опитай да създадеш атмосфера.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top