Седмичен хороскоп за периода 18 – 24 май 2015 г.

Седмичен хороскоп

ОВЕН 21.03 – 20.04

Подвластен на емоции!

Опитай се да не извършваш импулсивни действия, най-вероятно те ще бъдат необмислени. През тази седмица ще бъдеш подвластен на емоциите, затова е препоръчително да не вземаш никакви решения и да отложиш всички сериозни разговори за по натам. Възприятието много ще зависи от настроението ти.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Комуникация!

Тази седмица ще общуваш много и ще получиш полезна информация. Ще можеш да видиш света в нова светлина и да възродиш някои стари идеи. Само доверявайки се на интуицията си ще можеш в четвъртък да се ориентираш в объркана ситуация и да вземеш вярното решение, а в неделя бъди внимателен – рискът да станеш жертва на машинации е голям. В личен план емоционалното ти състояние ще бъде далеч от идеала. Старай се да не сгромолясваш насъбралото се раздразнение върху любимия човек, той не е отговорен за твоите неприятности.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Отговорност!

Тази седмица от теб се изисква поемане на повече отговорност. Ако изпитваш недоволство от външността си, може малко да погладуваш. Само че не го прави без да се консултираш с подходящ лекар. Ако гладуването те плаши – не е беда. Опитай се да се разделиш за седмица с любимия шоколад, откажи се от мазното и тестените изделия. Резултатът ще е забележим! В личен план се постарай да получиш обективна оценка за отношенията си с партньора, най-добре е информация да дойде от непредубеден източник. Звездите ти обещават, че ще разбереш много нови неща.

РАК 22.06 – 23.07

Подарък!

Тази седмица може да си направиш малък подарък. Това може да е нова козметична серия за кожата, елегантно ювелирно украшение или посещение в салон за красота. Дори и да превишиш заделения за тази цел бюджет, не се плаши – доброто настроение след такава покупка е безценно. През почивните дни звездите ти препоръчват да си отдъхнеш и отпуснеш вкъщи. Така че не планирай посещение на разни шумни мероприятия или дълги пътувания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Търпение!

През тази седмица трябва да бъдеш търпелив и да се въздържаш от преждевременни действия. Ако се опитваш да ускориш развитието на ситуацията може трайно да отблъснеш успехът от себе си! Бъди по-внимателен към любимия човек – той се нуждае от твоята загриженост, разбиране и уважение…

ДЕВА 24.08 – 23.09

Себеутвърждаване!

За теб тази седмица е период на себеутвърждаване в любовта, в работата и в творчеството. Ако през тази седмица се появят проблеми и неприятности в някоя област от живота, това ще е показателно, че се занимаваш с нещо, което не е твоя работа или общуваш с хора, които не ти подхождат. Така че, не хаби силите си напразно – прави си изводи за бъдещето.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Променливо настроение!

Настроението ти през тази седмица ще се променя често. Не се отдавай на самотата – тя няма да ти донесе нужното облекчение. Такова поведение няма да е от полза нито за самочувствието ти, нито за външния ти вид. Сред приятелите ти навярно има някой, на който можеш да се довериш в подобни ситуации – заедно с него ще ти бъде доста по-лесно да видиш позитивите в живота. В личен план са възможни вълнения, при това не толкова приятни. Сряда е прекрасен ден за помирения и задушевни разговори.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Добри отношения!

През тази седмица ще възникват проблеми в най-различни сфери на живота, ако не успееш да установиш добри отношения с другите хора. Постарай се през този период да не се караш с никой, тъй като всяка конфликтна ситуация може да ти донесе много неприятности! В любовните дела бъде по-решителен и не слушай съветите на никого!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Нищо фатално!

Трябва да знаеш, че дребните провали са нещо нормално. Просто си отвикнал от тях и всяко поражение го възприемаш като нещо фатално. Звездите ти подсказват, че една неуспешна авантюра все още не означава края на света. Стегни се! Кажи „благодаря” на човека, който се е осмелил да те критикува – неговото мнение може да е напълно обосновано. Вместо да се ядосваш, разходи се по магазините – това ще повдигне настроението ти.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Магнетичност!

През тази седмица интуицията ще ти помогне да планираш събитията в близкото бъдеще, което несъмнено ще ти е от полза. В личен план ще привличаш като магнит хората към себе си. Само не разкривай тайните си пред околните, тъй като сега думите ти може да бъдат изтълкувани погрешно. Не е желателно и започването на таен роман, тъй като любовните авантюри през този период може да ти създадат сериозни проблеми и неприятности.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02 

Всичко с мярка!

Девизът ти през тази седмица е „Всичко с мярка!”. Постарай се да не се захващаш с нови неща преди да завършиш всичко започнато или отложено. Взимай активно участие при решаването на възникналите проблеми вкъщи. Има вероятност от разногласия с роднините, но това не означава, че трябва да губиш емоционалното си равновесие.

В личен план късметът ще е с теб ако започнеш да разкриваш чувствата си. Не разчитай, че мислите ти ще бъдат прочетени, а изражението на лицето ти правилно изтълкувано.

РИБИ 20.02 – 20.03

Бъди над нещата!

Желателно е да усмириш развихрилото се въображение и да не обръщаш внимание на безпочвените слухове. На първо място ще усещаш остро отрицателните емоции на близките хора. На второ, през цялата седмица няма да ти достига увереност в собствените сили. Съчетанието на тези два фактора може да доведе до това, че да започнеш да се съмняваш в собствената си привлекателност.

Източник: viewsofia.com

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top