Седмичен хороскоп за периода 22-28 декември

Седмичен хороскоп

ОВЕН

През тази седмица всеки ден носи събития, отразяващи вашето положение в кариерата и репутацията ви, както и възможностите да ги използвате и развивате. Тъй като новолунието сега ни носи импулс в тази област на живота, има смисъл да си поставите определена цел и неотклонно да се стремите да я постигнете в течение на месец. Не е задължително целта да каасе кариерата. Може да бъде всяка цел, достатъчно важна за вас през тази година. В същото време би било добре да имате предвид, че нямате пълна свобода на волята, трябва да използвате обстоятелствата и да действате в техните рамки. Още в понеделник и вторник вие ще научите кой ви подпомага и спомага за постигането на целта. А също така и какви точно обстоятелства се формират сега – например новина за назначаването на нов началник, контролна проверка и т.н.

ТЕЛЕЦ

Вашите дела вървят успешно и повечето от вас ще посрещнат новата година в позитивна, консервативна обстановка. Консерватизмът ви е мил и малцина ще имат нещо против. Вашият авторитет, постигнатото уважение в семейството и в обществото сега са непоклатими. И това създава в семейството напълно приятна обстановка. От 21 до 28 декември не се препоръчва да тръгвате на път и да се местите. Подобрявайте комфорта и психологическата обстановка вкъщи и ще останете доволни от себе си. Хората на науката и преподаватели, юристи и други достойни хора непременно ще получат знаци на поощрение, при това в материална форма. Сред далечни роднини през следващите седмици ще ви бъде достатъчно спокойно, ако във вторник и в неделя не пристигнат негативни новини. Изобщо събитията във вторник са ключови за оценка на вашето най-близко бъдеще и свързаните с него плюсове и минуси.

БЛИЗНАЦИ

В новолунието си струва да помолите Съдбата за нещо малко – да нямате дългове и за здраве за своите роднини. Събитията във вторник ще ви подскажат как стоят нещата с приятелите ви и какви са шансовете за реализация на собствените ви смели планове. Ако и едното, и другото изискват съществени или дългосрочни инвестиции, въвличат ви в дългове – постарайте се да избегнете подобни проекти. Ако през тази седмица дойдат партньори с предложение да ви предоставят свои ресурси (пари и други активи), приемайте. Сега (особено от 16 до 25 декември) във всяко едно начинание за вас е изгодно да „играете в чуждото поле“. Дори и да се има предвид чужда страна. Съветът към вас е да не трупате дългове и да не давате заеми на приятели. В сряда и четвъртък със своята активност и мобилност вие ще постигнете всичко, което смятате актуално за себе си.

РАК

До края на годината при мнозина от вас ще се случат важни събития, касаещи вашата длъжност, (семеен) статус и договорни отношения. Резултатът може да бъде великолепен и откровено форсмажорен, но по-скоро променящ съществено вашите цели и формално положение. От женитба до развод, от повишение в длъжност до прекратяване на договора. Всичко е индивидуално и зависи от тенденцията, формирана от дълго време. Това влияние ще засегне най-пряко родените в първите дни на юли. Най-правилната тактика е: да се прецени случващото се, да се търсят силни, надеждни делови партньори, да разчитате на тях и на своята „половинка“. Загубата на положението може да се окаже благоприятно за онези, които са решили да се съредоточат върху семейството – например, да се пенсионират. С други думи, в края на годината при мнозина от вас е възможно да се случат доста знакови събития. Дано всичко е за добро!

 ЛЪВ

Дошло е време за „делова рутина“, ежедневие, изпълнение на задължения и други не особено вдъхновяващи неща. За убедените кариеристи това е добре – има възможност да използват събитията през следващите три седмици за укрепване на своите позиции на сегашната си длъжност и печалба. За онези, които подсъзнателно и съзнателно не искат да се „инатят“ и да се окажат впрегнати в „ярема на рутината“ е настъпил сложен период, когато съзнанието диктува едно, а подсъзнанието се съпротивлява. Това може да доведе до изостряне на соматични заболявания. Отдавна се знае, че болестта възниква като подсъзнателен начин да се избегне „непосилната“ работа. Бъдете здрави и успешни в работата си! Ако е необходимо да се предприемат успешни „външни“ (настъпателни) действия, направете го в четвъртък.

ДЕВА

От 21 до 28 декември вие успешно ще решите дребните кризисни ситуации. Помнете, че кризата е изход от някои затруднения, възможност да се промени посоката на събитията. Това е преди всичко риск – накъде той ще обърне всичко? Във вашия случай всичко ще бъде сполучливо. Ако има обаче някакъв амортизатор, който ще изглади рисковете и подкрепи късмета. Критерий е вашата съобразителност и нестандартни „стъпки“. В какво именно трябва да приложите креативност, ще научите в понеделник и вторник. Успешните събития и постъпки, свързани с работата, ще се случат в четвъртък. Възползвайте се непременно! Критерий за полезност може да се смята вашето усещане за по-голяма свобода – информационна, в условията на труд и интелектуална (ефективни идеи).

ВЕЗНИ

Главните събития се случват в семейството, свързани са със семейството и техният смисъл е да се противостои на външните предизвикателства. За това е необходимо сплотяване. Показателни събития се случват в понеделник и вторник. По-нататък всичко ще се движи по утъпкана пътека. В сряда денят е успешен – с по-голяма степен на свобода и възможност да се повлияе успешно върху положението на нещата. В четвъртък всичко е леко размито и несигурно – отбягвайте важни дейности и постъпки.- В неделя за сметка на външните събития ситуацията отново се изостря, стигайки понякога до конфликт. Да се бяга от него е безполезно, по-добре е да се опитате да върнете стрелките натам, където искате и можете. Като цяло, това е почти политика, където главното е изкуството да се съчетава постижимото и възможното. Най-непосредствено във „водовъртеж“ попадат родените от 3 до 6 октомври – ще се наложи да правят отговорни „стъпки“.

СКОРПИОН

На 24 декември Сатурн напуска вашия знак и вие сигурно ще започнете да изпитвате известно облегчение. Ако не паднете като разпрегнат кон. През всичките последни две години и половина Сатурн ви е напрягал по най-различен начин – Сатурн е Великият Треньор. Това влияние най-лесно се забелязва върху здравето. При някои бреме е станала заеманата висока длъжност, която както е известно, задължава. А какво е Сатурн, ако не скованост под натиска на задълженията (както е той самият със своите пръстени)? Задължения – морални, финансови, кармични. Те няма и да се усетят веднага, още по-малко – да бъдат разбрани. Ще смятаме, че вие сте преминали през изпит на якост и сте получили оценка на целия си живот за предишните 30 години. Поставете си сами оценка! При това имайте предвид, че от 16 юни до 19 септември той ще се върне и провери, правилно ли сте се оценили, като ви награди или добави допълнителни трудности.

СТРЕЛЕЦ

Материалната страна на живота сега е най-важна за вас. Множество фактори и хора влияят през тази седмица върху ситуацията. Как именно, ще стане ясно в понеделник и вторник. Правете осъзнат анализ и изводи – ражда се тенденция като минимум за месец. Работата е в това, че в тази работа се засилва форсмажорният фактор, независещ от вас, следователно всичко може да се обърне във всяка една посока. „Случайно“ събитие, лотариен билет или рискован ход в бизнеса. Пред вас стои задача, определена с термините „укрепване и натрупване“. Но нещо може да попречи на това, а някои от вас ще рискуват всичките си натрупвания. За да разберете правилно вашата индивидуална ситуация е важно да претеглите всичко, което се случва в понеделник и след това в неделя. Това е все пак е векторът, който все нанякъде ще ви насочи.

КОЗИРОГ

Главният период за годината за вас е периодът на Козирога. Събитията от всеки ден на семицата залагат някаква тенденция за година напред, развиват спирала от понеделник до неделя. Паричните разходи от 25 декември до 7 януари явно са по-високи от очакваните, но не са разорителни. Ефектът от тях е удовлетворено тщеславие и подобряване на вътрешносемейните взаимоотношения. Жалкото е, че не е така при всички. При някои домашните им приличат на „грабители“ с неумерени изисквания и команди. Тъй като Козирогът е кармичен пенсионер, ще ви стигне мъдрост да останете позитивни и да преодолеете трудностите. Рождениците от седмицата са изцяло съсредоточени върху своята персона и своята роля в семейството. Най-кардинални и обновяващи събития ще има в живота на родените на 22, 23, 26, 29 и 30 декември. Остава им само смело, но премерено да вървят напред срещу събитията.

ВОДОЛЕЙ

От 25 декември до 8 януари обстоятелствата изискват от вас активна жизнена позиция, публично одобрявани постъпки. Именно обстоятелствата изискват, затова самодейността и инициативата във вашите постъпки едва ли е полезна. Хващайте кормилото само тогава, когато към това ви принудят обстоятелствата. Едва ли някое пътуване през следващите две седмици ще бъде спокойно и без приключения, идващи не от вас. Преценете степента на своята безопасност и защита от извънредни събития. Постарайте се според събитията от понеделник и неделя, да построите от тези две смислови точки вектора на събитията и да ги проектирате в недалечното бъдеще, примерно за месец напред. Ще се наложи да минете по този вектор, желателно е колкото е възможно по-успешно да използвате обективните фактори и другите хора.

РИБИ

От 25 декември до 8 ноември някой активен сътрудник или друга личност действа зад гърба ви така, че това ще се отрази върху условията на вашата работа, финансово положение и кръга от ежедневни задължения. Например ще се променят условията на кредита (желателно е да станат по-добри) или кръгът от задълженията ви, ще възникнат някои съблазни. Цял кръг от приятели могат така или иначе да повлияят сега върху вашето финансово положение, което както ние вече отдавна твърдим е доста нестабилно през всичките следващи години. То може да се промени когато и да е във всяка една посока и нееднократно. Ето и сега моментът на нестабилност се е засилил. Следователно, трябва да се правят опити да се повлияе върху ситуацията, доколкото това е във вашата компетентност и възможности.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top