Седмичен хороскоп за периода 25 – 31 май 2015 г.

ОВЕН

Анализирай, тествай, изследвай!

Сега може да направиш някои изводи, да вземеш предвид някои резултати, да анализираш ситуацията. Използвайки тази информация ще бъдеш в състояние да коригираш личния си и семеен бюджет, изключвайки ненужните разходи и заделяйки настрана пари за нещо по-ценно и необходимо. Ще бъдеш в състояние активно да се реализираш в творчески дейности, спорт, общуване с деца, особено успешна ще бъде сега съвместната активна почивка.

ТЕЛЕЦ

Език мой, враг мой!

През тези седем дни обърни внимание на своите думи и действия. Съществува риск през този период да извършиш нещо, което да ти попречи на кариерата или да се отрази лошо върху взаимоотношенията ти с околните. Затова пък ако имаш собствен бизнес, тази седмица ще бъде много успешна за теб във финансов план.

БЛИЗНАЦИ

Желание за промяна!

През тази седмица при Близнаците ще се появи силно желание да изглеждат не такива, каквито са в действителност. Може да поискаш да промениш външния си вид и стил. В действията си е необходимо да бъдеш искрен и да се фокусираш върху моралните принципи.

РАК

Любовни чувства!

Тази седмица ще бъде белязана с разцвета на любовни чувства. Ще бъдеш настроен за възвишени отношения и ще се стараеш да подариш на своята половинка романтика и нежност. Що се отнася до работата, професионалният хороскоп набляга на дисциплина, дружелюбност, изпълнителност – не пренебрегвай тези важни качества. Комуникацията с приятел Водолей ще бъде за теб източник на положителни емоции и вдъхновение.

ЛЪВ

Адаптивност!

Хороскопът през тази седмица ще те подтикне да изоставиш остарелите стереотипи. Ще трябва да се адаптираш към новите обстоятелства. Въпреки първоначалната дисхармония, в последствие ще усетиш вкуса на промените. Взаимоотношенията с членовете на семейството, по-специално със Скорпионите ще бъдат затруднени. И затова цялото свободно време ще се стремиш да прекараш навън. В края на май ще се случи събитие, което ще те накара да повярваш, че съществуват чудеса.

ДЕВА

Ред и сигурност!

Това е добър период да сложиш ред в дома си, да разчистиш ненужното или да направиш малък ремонт. Такива грижи сега ще ти бъдат приятни. Малко по-голямо внимание отдели на своето здраве, тъй като през втората половина на тази седмица се увеличава риска от различни заболявания. Старай се да избягваш стресори от обкръжаващата среда и „автостресори“. Не участвай в никакви интриги на работното място, бъди честен в своите действия. Пази се от недоброжелатели – сега те могат да скроят интриги срещу теб. Но тъй като откритата конфронтация в този момент ще бъде затруднена, опитай се да не се поддаваш на провокации.

ВЕЗНИ

Логика и разум!

През този период ще трябва да разчиташ повече на логиката и здравия си разум, отколкото на предчувствия и интуиция. Ако се доверяваш на чувствата си, съществува риск от самозаблуди и грешки, които след това трудно ще можеш да коригираш. През тази седмица по-добре не се доверявай на чужди съвети!

СКОРПИОН

Ясни цели!

Ако ясно знаеш какво искаш, тогава всички козове са в ръцете ти. Седмицата е активна и динамична, има много големи шансове да проявиш себе си. На първо място, трябва да си представиш крайната цел, това което искаш да постигнеш. Не е нужно да губиш време за планиране на самите действия – интуицията и вътрешното усещане ще ти подскажат как да действаш в дадена ситуация, особено като имаш предвид факта, че обстоятелствата често ще се променят.

СТРЕЛЕЦ

Право на избор!

Сега имаш избор (особено в личния си живот, както и във всичко свързано с емоции) да оставиш всичко както е или да направиш драстични промени. Периодът за теб е успешен, но ако искаш да запазиш връзката си, тогава трябва да търсиш допирни точки, а това не предполага никаква явна конфронтация. Ако все пак искаш нещо ново, промяна, динамика, тогава през тази седмица можеш внезапно да преобърнеш живота си. В началото ще ти бъде малко трудно и некомфортно, но това ще бъде само временно неудобство.

КОЗИРОГ

Разчитай на себе си!

Опитай се да обмисляш от рано всяка стъпка и да разчиташ на своите сили – тогава в края на седмицата ще бъдеш в състояние да започнеш нов живот. Умора, понижена енергия, емоционална нестабилност може да провокират недоразумения в отношенията. Стегни се и събери сили, тогава ще можеш бързо да решиш старите проблеми, да върнеш дълговете си и да спечелиш добри пари.

ВОДОЛЕЙ

Бъди информиран!

В началото на седмицата ще трябва да вземеш информирано решение въз основа на качествено и спокойно осмисляне на ситуацията. Само тогава може да пристъпиш към действие. Правилният избор ще те доведе до успех в професионалната сфера и в личните дела. Сега има вероятност от ново романтично запознанство или да се възродят стари отношения. В края на седмицата може да се появи желание да посетиш възрастни роднини или да се сдобиеш с отдавна мечтан домашен любимец.

РИБИ

Себепознание и развитие!

През тази седмица може да бъдеш подложен на измама и самоизмама, изкушения и лоши навици. Трябва да избягваш всякакви мръсни номера, всяка нечестност и да стоиш далеч от такива хора и ситуации. В никакъв случай да не толерираш сам нечестни и лоши дела, да не мамиш, да не съблазняваш. Тези дни са много подходящи за себепознание, консултации с психолог, да се отървеш от лоши навици и психологически проблеми.

Източник: viewsofia.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top