Седмичен хороскоп за периода 27 април – 3 май 2015 г.

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН

Пред вас е една успешна седмица, като през нея ще имате възможност с лекота да разрешите както стари неприятности, така и такива, които ще възникнат сега. Неочакван късмет в сложна или деликатна за вас ситуация. Важен разговор или важно събитие свързано с близка жена (майка, баба, сестра, свекърва, леля).

За тези, които ще са ангажирани със съдебно дело през тази седмица, благоприятна намеса на жена или решение, което ще дойде от жена. Несподелени събития и действия в семейството ще са причина за подозрителност спрямо изразходването на средства за едно или друго и това може да е причина/повод за разговори, проверка и др.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица ви очакват по-големи разходи, за някои от които няма да имате обяснение или ще са по вина на някой друг. Пазете се от загуба или кражба на пари, не се доверявайте на случайни или непознати хора и спекулативни предложения. Може да имате очакване за среща, събиране, разговор свързани с предишни ваши колеги, ръководители, бизнес партньори.

Промяна в работата, за която сте имали отдавна очакване, че ще се случи. Събития свързани с млада жена, която живее надалеч от вас. Възможно е тя да ви гостува, да дойде във вашия град/село по работа или по друг повод и др. Пътуване за младите жени Телец.

БЛИЗНАЦИ

Предстоят ви срещи или събирания по покана на човек от знака Скорпион, Риби или Рак. Повода може да е както личен, така и да има връзка с нова работа, предстояща обща дейност, организиране на обществено или политическо мероприятие и др. Покана за гостуване в друго населено място през следващите няколко седмици или за лятото.

Ще обмисляте възможността да направите една покупка и доколко тя ще е необходима или оправдана като разход. Възможно е да направите такава със специална отстъпка оттам откъдето ще я купите. Леки здравословни проблеми за близък човек или притеснения, които той/тя ще имат. Натоварване на връзката и отношенията ви, но ще имате успех и повод за конкретна радост в близко време.

РАК

Конфликт или напрежение в приятелските ви, професионални или съседски отношения с човек роден под знака Близнаци, Водолей или Везни. От дребно недоразумение, противоречие може да създадете голям проблем, за който после трудно ще намерите разрешение. Неприятна новина свързана с млад човек или дете, които познавате.

Трудни отношения с мъже. Лесно ще избухват спорове и конфликти, желание за надмощие или желание/настояване само собственото мнение да бъде вярно, меродавно. Трудна седмица, но тя по-скоро ще е натоварена в емоционален план и най-вече за тези, които имат проблем с контрола на емоциите и желанията си. Съумеете ли да вземете тези неща във ваши ръце, седмицата може да бъде спокойна и продуктивна за вас.

 ЛЪВ

Тази седмица семейните представители на знака Лъв може да се зарадват с партньора си на добри парични приходи в дома. Възможна е новина свързана с получаване на печалба или повишение на заплата или други доходи. Въобще тази седмица като цяло е благоприятна за вас във финансов план, което не означава, че не трябва да бъдете разумни в действията си, да скачате от един риск на друг, от една емоция на друга.

Ще очаквате и ще наблюдавате много внимателно действията на определен човек Телец, Козирог или Дева, когото искате да приемете за приятел или партньор, но все още не сте сигурни дали може да имате доверие. Изненада свързана с дете, както с бъдеща поява (зачеване или раждане), така и с важно събитие, което предстои да се случи тази седмица с малко дете или млад човек от семейството/близкото ви обкръжение.

ДЕВА

През тази седмица основно ще се занимавате с битови проблеми в дома си или в дома на родители/деца. Неочаквани ремонти, необходимост от промяна/премествания, смяна на техника и др. Неприятна новина/събитие свързано с млад мъж, който вероятно ще плати висока цена за своя грешка, прибързаност, твърде голямо самочувствие, надменност и др.

Раздяла с мъж поради различни житейски причини. Тази седмица може да имате грижи или притеснения около здравето на роднина Близнаци, Водолей или Везни (разбира се, ако имате такъв).

ВЕЗНИ

Предстои ви среща или събиране, гостуване или представяне, което ще има тясна връзка или ще зависи в някаква степен от хора Водолей, Риби или Скорпион. Успешна седмица с реализация на ваши планове и очаквания. Динамична, поради повечето контакти, които ще ви се наложи да имате през нея.

Отлагане на пътуване или на план свързан с нещо, което сте смятали да свършите по време на път. Вероятно това ще се дължи на промяна в приоритетите ви или на други фактори и хора. Жените Везни ще бъдат приятно изненадани от подарък или помощ от страна на мъж, а мъжете Везни по същия начин могат да бъдат изненадани от жена. Начало на важно сътрудничество или приятелство с човек от противоположния пол.

СКОРПИОН

Пред вас е една емоционална и напрегната седмица, със ситуации, които лесно ще предизвикват спорове и конфликти. Неприятности, за които ще сте наясно, че възникват поради прибързаност и нетърпение от ваша страна. В работата или бизнеса си може да имате по-големи очаквания за парични приходи или печалба от това, което всъщност ще се реализира през седмицата.

Ако работите с пари бъдете много внимателни в документи, разписки, чекове, ваучери и др. Радостните моменти по един или друг начин ще бъдат свързани с момиче или млада жена, която ще постигне някакъв успех, ще се зарадва на късмет.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица ще ви зарадва с парични постъпления, с добри новини свързани с пари, уреждане на финансови въпроси, получаване на нещо извънредно или в повече като приход/печалба. Може да очаквате събиране с любими хора и роднини, във връзка с някакво семейно или специално събитие. Гости в дома ви или вие ще бъдете поканени на гости по важен повод.

Ще се зарадвате на новини, телефонен разговор или среща с приятел/приятели, които са били или са важна част от живота ви в настоящето. Създаване на нови връзки и познанства, а при семейните нови семейни приятелства.

КОЗИРОГ

Преди всичко неочакван обрат или неочаквани събития могат да се очакват във връзка с ваши планове или очаквания свързани с пътуване или с хора от друго населено място. В някои случаи неприятни новини отдалеч или неприятна новина свързана с пътуване на човек, когото познавате. Конфликт с дете/внуче или млад човек може да прерасне в нещо много неприятно и да се стигне до неочаквана промяна или разрив в отношения или общи планове/действия.

На работното ви място може да преживеете напускане или уволнение на жена, която е ваша колежка или ръководител. Възможни са различни други сложни и деликатни събития в живота на жена, с която работите заедно или имате общи бизнес отношения.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица може сами да се излъжете или заблудите по отношение на неща свързани с пари, финансов или банков документ и др. Възможно е това да се случи и като резултат на ваши отношения с хора родени под собствения ви знак или под знака на Везни и Близнаци.

Неприятности от битов или имуществен характер, проблеми с техника или транспорт, които ще успеете да разрешите по един неочакван и благоприятен за вас начин. Проблеми, грижи и притеснения свързани със здравето на близък мъж. Вероятно той ще се нуждае от едно по-дълго или специално лечение, диети, терапия.

РИБИ

Преди всичко тази седмица ще ангажира вниманието ви със събития, свързани с млад мъж от вашия собствен знак или от знака на Скорпион, Рак. Ще се надявате за нещо, ще разчитате за нещо на такава личност или ще вложите много надежда в развитието на вашите отношения независимо на каква основа ще са базирани те.

Ще вложите много труд и усилия в неща, които имат връзка със семейството ви и с успеха и просперитета в него, неща които се реализират бавно, изискват повече време и търпение, но значими за бъдещето на всички ви. Ще мислите действия или събития в живота на млада жена Овен, Стрелец или Лъв, която действа твърде необмислено, емоционално, нереалистично или вследствие на такива нейни действия сега „плаща“ за тях чрез различни неприятности, неуспех или провал.

Източник:astro.velida.net

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top