Седмичен хороскоп за периода 27 юли – 2 август 2015 г.

Седмичен хороскоп

ОВЕН 21.03 – 20.04

Воля!

През тази седмица ще трябва да предизвикваш себе си и волята си и да не се отказваш по средата на започнатото, дори ако то се окаже по-сложно и трудоемко. Ако се огънеш пред трудностите ще рискуваш не само парите, но и репутацията си! В любовта не се надявай на късмет, а на собствената си инициатива – тогава ще можеш да постигнеш това, което желаеш!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Самоувереност!

Сега не е време да демонстрираш амбициите си. Самоувереността също може да се окаже излишна, има опасност да се скараш с близък човек. Не бъди прекалено взискателен към другите. През тази седмица повече, отколкото обикновено, ще трябва да отделяш внимание на любимия човек. Сега той наистина се нуждае от твоята помощ. В сряда и петък, избягвай пренапрежение по време на работа. А в края на седмицата се опитай да сведеш до минимум контактите, те могат да се окажат прекалено натоварващи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ерудиция и находчивост!

През тази седмица ще се появи възможност да демонстрираш своята ерудиция и находчивост. В тази връзка е възможно да укрепиш своето професионално и финансово положение. В личен план се постарай да държиш емоциите си под контрол, особено негативните. В противен случай, трудно ще избегнеш конфликтите с любимия човек.

РАК 22.06 – 23.07

Успяващ!

Благодарение на психологическата гъвкавостта и способността да вървиш към целта по заобиколни пътища, ще можеш успешно и на време да завършиш всички планирани работи. Въпреки че си малко уморен, ще бъдеш много щастлив със своите успехи в деловите отношения. Но пък в любовта твоите постижения ще бъдат по-малко видни, тъй като ще отделяш много малко време за тази сфера от живота.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Размисъл!

На емоционалния фон – пълно спокойствие. Това време е подходящо за размисъл, самопознание и просто за отдих, но за творчество или романтични приключения не е благоприятно. Втората половина на седмицата ще отговори на твоите стремежи към общуване, а заедно с това и на желанието да командваш другите. Ако през първата половина на седмицата си постигнал вътрешно просветление, то сега е моментът да го приложиш, при това всичко може да направиш и чрез други хора, твоята работа е да определяш темпото и да споделяш своите идеи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Мистични ситуации!

Типичните Деви през първата половина на тази седмица, най-вероятно, ще се сблъскат с объркващи, сложни и понякога дори мистични ситуации. Като цяло ще бъдеш напълно готов за тях. Опитай се да отхвърлиш догадките, фантазиите, както и предчувствията, използвай само доказани факти и проверена информация. Тогава със сигурност ще бъдеш в състояние да разбереш всичко, което сега те интересува. Подходящо време да проявиш творческите си способности е втората половина на тази седмица. Сега също може да покажеш добри резултати в областта на спорта и поради това участието в различни състезания ще бъде успешно. Само се пази от травми, предприемай засилени мерки за сигурност. За решаване на финансови проблеми, кредитиране и инвестиране, втората половина на седмицата ще бъде неподходящ период.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Леност!

През тази седмица може да те налегне мързел, който ще ти попречи да изпълниш цялата работа в набелязаните срокове. Но не прави от това проблем. В края на краищата, ти също имаш право да си отдъхнеш и побезделничиш! А работата както е известно, няма да избяга. Освен това, любимият човек ще бъде щастлив да те придружи на почивка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Романтика!

Тази седмица носи чувства и емоции. От самото и` начало те очакват приключения, свързани с романтични авантюри, ако разбира се не се отклониш от положителната страна на нещата. Втората половина на седмицата ще ти позволи да срещнеш дългоочаквания партньор в живота си, да стабилизираш контактите си и да поставиш основите за по-нататъшни дългосрочни отношения, които може да прераснат в пълноценен семеен живот.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Наблюдател!

Може само да спечелиш ако не си създаваш неприятности и временно отстъпиш. Сега не е време да се бориш с конкурентите и да доказваш на опонентите своята позиция. Наблюдавай спокойно събитията от страни, събирай сили и информация, за да си напълно подготвен за действие, когато настъпи подходящия момент.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Отдъхни си!

В началото на седмицата ще можеш да си направиш кратка почивка от активни дейности, както и от редица трудности, които си преодолявал активно в близкото минало и които все още трябва да преодоляваш в края на седмицата. Използвай този кратък период, за да си отдъхнеш и да набереш сили, както и да стабилизираш финансовото си състояние, тъй като относително спокойното време скоро ще свърши. Случващите се събития ще те изведат от равновесие и отново ще трябва да защитаваш своето място под слънцето

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Недоразумения!

Първата половина на тази седмица може да донесе на типичните Водолеи различни трудности както в бизнеса и в личните отношения. Сега някои ситуации, в които се окажеш, може да доведат до недоразумения, подозрения, ревност. Само конструктивните разговори и разбирането на перспективите в отношенията ще ти помогне да се справиш с всички предизвикателства. През втората половина на седмицата ще бъдеш в състояние да си изясниш някои ситуации, в своето настояще или минало. Възможно е да получиш достъп до нова информация, която ще хвърли светлина върху заплетените истории в твоя живот. През втората половина на седмицата трябва да бъдеш подготвен за временни трудности при усвояването на нова информация.

РИБИ 20.02 – 20.03

По-стриктен режим!

Тази седмица ще бъде трудна за теб в емоционален план и най-вероятно това ще бъде свързано с трудности при изпълнението на набелязаните планове. Старай се да включваш по-малко емоции в това, което се случва. Сега си склонен сам да си създаваш проблеми, да мислиш в отрицателна посока, въпреки че от теб ще се изисква трезв ум и стриктно придържане към набелязания план. Само по този начин ще бъдеш в състояние да разрешиш настоящите проблеми и да избегнеш ненужни и понякога вредни лутания. С правилния подход, до края на седмицата ще постигнеш емоционално удовлетворение.

Източник: viewsofia.com

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top