Седмичен хороскоп за периода 28 декември – 3 януари

horoskope

ОВЕН 21.03 – 20.04

Анализ!

Последните дни от годината са подходящи за дълбоко анализиране на собствените нужди, целта е по-добре да разбереш себе си. В края на краищата ти най-добре се познаваш. Този период ще ти даде възможност да осъзнаеш своята власт и влияе, което оказваш на другите хора. Въпреки това, не трябва да злоупотребяваш със своето положение или сила. Сега ще можеш да си изясниш много объркани ситуация. Уви, истината може и да се окаже и горчива, но във всички случаи тя е по-добра, отколкото щадящата лъжа. Помисли и за това как по необичайно да посрещнеш Новата година. И това се отнася както до имиджа, така и до мястото за празнуване. Така че, може да промениш всичко от прическата до бикините.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Отношенията са по-важни!

През тази седмица ще можеш значително да подобриш отношенията си с хората. Това не се отнася само за личния живот или за близките и приятелите, но и за отношенията с висшестоящи или колеги. За целта хороскопът съветва да използваш прости, но надеждни способи. Усмивка, добро настроение и дори извинение. Не забравяй, че много често извинението не означава, че ти не ​​си прав, а другият човек е прав. Това означава, че за теб отношенията са по-важни от собственото ти Его.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не губи човешкия си облик!

За Близнаците е важно да не им бъде скучно и да не седят от „безнадеждност“ с дистанционното пред телевизора. Идеално би било ако сам помислиш и подготвиш няколко изненади на твоите приятели, роднини или познати. Има един израз: „Щастието ще те намери “ Така че Близнаците трябва да посрещнат Новата година, така сякаш щастието ги е намерило, но все пак внимавай и да не те изгуби. Поради това не прекалявай с алкохола.

РАК 22.06 – 23.07

Забавлявай се!

В началото на седмицата много Раци ще са настроени за романтични приключения. Любовните отношения ще преживеят емоционален подем. Препоръчително е да посещаваш развлекателни мероприятия: концерти, дискотеки, масови тържества. Страхотна идея за празнуване на Новата 2016 г. за Раците ще бъде забавна карнавална вечер, където всеки си има своя собствена роля. При това мястото не е толкова важно. Важното е да усетиш общия дух на веселие и да се забавляваш.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Избери компания!

Ресторант или клуб, в къща или апартамент при приятели ? По принцип, няма значение. Важно е не мястото, а съдържанието на празника. Освен това, може да празнуваш дори далеч от дома. Така че най-важното е избора на компанията. Разбира се, Лъвовете могат да раздвижат всяко събитие, защото все някой трябва да е водещ! А кой ще го направи по-добре от Лъва?

ДЕВА 24.08 – 23.09

Нуждаеш се от внимание!

Девите трябва да обърнат повече внимание не на мястото, а на компанията. И по-точно, в тази компания непременно да има Уши! За да те слушат и да ти обръщат внимание. Разбира се, в идеалния случай Девите биха предпочели да празнуват Нова година у дома. Но ако те поканят някъде – не отказвай. Така че празнувай Нова година в добро настроение и дори с готовност за леки безобразия.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Емоционален подем!

Ще почувстваш емоционален и творчески импулс. Това ще бъде особено забележимо при нежния пол – дамите ще изглеждат изключително атрактивно. През тези дни, твоите любовни и интимни отношения ще процъфтяват, а отношенията с братя и сестри, приятели, съседи или познати може да се влошат. Старай се да се държиш по-дипломатично и тактично. Въздържай се от груби и критични забележки. Ако почувстваш, че не можеш да се контролираш, по-добре се отдръпни, не влизай в спорове. В края на седмицата положението ще се нормализира.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

На първо място – комфорт!

По принцип за Скорпионите мястото за посрещането на Новата година не е от значение, по-важно е там да се чувстват комфортно. Няма значение у дома, в ресторант или извън града в шумна компания. Важното е да се радваш и на Новата година, и на мястото, и на компанията. Особено на компанията! В крайна сметка, Скорпионите не обичат новите компании. Когато Скорпионите попадат сред нови хора, те не могат да знаят предварително кой ще се окаже „боклук“. Затова за всеки случай, ненавиждат всички нови лица. Така че, по-добре избери на масата да присъстват познати лица…

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Наблюдавай и изучавай!

В началото на седмицата Стрелците ще поискат тишина и спокойствие, затова ще се стремят да се уединят и отпуснат. Това е добро време за възстановяване на духовната и психическа енергия и провеждане на медитации. Може би отношенията с близки и роднини няма да вървят гладко. Опитай се да не се включваш в дебати и изясняване на отношенията. Това е време за преразглеждане на личното поведение и личните приоритети, както и за тайни любовни срещи.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Усмихвай се, въпреки всичко и всички!

Като цяло успешна седмица, но все пак ще поднесе на Козирозите няколко „пред новогодишни“ изненади и то не винаги приятни. И всичко това заради неудържимия ти стремеж да се изпълнят всички твои желания, без отлагане, точно сега. Ако за другите знаци на Зодиака бъдещето – това е въображаем далечен период от време, то бъдещето за Козирозите е след 5 минути. Опитай се да помислиш къде и с кого ще празнуваш посрещането на Новата година. Колкото по-голяма е компанията, дори в семейното жилище, толкова по-добре. Направи така, че на 2-ри януари да не те питат: „Защо не се усмихваш на тези снимки във Фейсбук?

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Светли събития!

Хороскопът за тази седмица обещава много светли дни, събития и срещи, макар че не всички от тях ще ти носят положителни емоции, но това ще е заради твоето сложно пред новогодишно емоционално състояние. Важното е твоят тоалет да отговаря на твоето настроение. Ако до сега настроението ти често е зависело от скоростта на Интернета, то в новогодишната нощ, до голяма степен ще зависи от облеклото ти. Тази година може да празнуваш в по-широк кръг от приятели и роднини. Отличен вариант ще бъде ако в новогодишната нощ посетиш няколко компании или места. Така че може да си обещаеш, че през Новата година ще направиш живота си още по-наситен, забавен и щастлив …

РИБИ 20.02 – 20.03

Наистина забавно!

Факт е, че Рибите сами рядко са в състояние да си организират нещо весело и забавно. Ето защо, потърси компанията на Лъвове, Везни или Близнаци, за да посрещнеш наистина забавно Новата година. Освен това, не отхвърляй възможностите за пътуване. Тази година, дори семейните Риби е добре да празнуват Новата година далеч от дома. Но, най-важното е да си далеч от телевизора и Интернет!

Източник: viewsofia.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top