Седмичен хороскоп за периода 30 март – 5 април 2015 г.

Седмичен хороскоп

ОВЕН

Личните взаимоотношения и делови съюзи, като най-важна за вас тема, през последните две години обръща живота ви в някаква друга посока. Едни съюзи се разпадат, други се създават. И в този процес засега още не е настъпила стабилизация. На нея може да се разчита едва през втората половина на годината. При това само мартенските Овни. Априлските Овни ще завършат процеса на „смяна на обкръжението“ в 2016-2017 год. Тази пролет за мнозина от вас отново се е изострила деловата конкуренция или съпружеските разборки на тема „кой е по-свободен“. Овните, родени от 30 март до 14 април тази година са попаднали под непосредственото влияние на Уран – той преминава през рожденото Слънце на тези хора. Същността на тяхната личност претърпява резки промени, по-точно „обръща се наопаки“. Излизат на повърхността вътрешните резерви в широк спектър от възможности. А когато се променяме, променя се и нашето обкръжение и обстоятелствата, в които живеем.

ТЕЛЕЦ

Всичко, което се случва днес, се случва както обикновено и в голяма степен е извън вашата власт. Остава само да приемете, да поблагодарите на съдбата, влияеща върху ситуацията на околните и да запазите обичайния си ритъм на живот. Няма да е зле да се заемете със своето здраве и с обичайните си ангажименти. Ако в края на седмицата здравословното ви състояние е по-зле от обикновено, това е сериозен намек, че повече не бива да пренебрегвате здравето си. От 4 до 9 април възниква необходимост от преодоляване на някои неблагоприятни обстоятелства. В голяма степен това се отнася за родените в края на април. Може, разбира се, и да изчакате, да не изразходвате сега силите си. Активната фаза на вашата трудова дейност ще започне през втората половина на април. Сега само „набирате скорост“.

БЛИЗНАЦИ

Вашите планове се нарушават или се сбъдват точно „наопаки“. Старите приятели се показват от неочакваната си страна. По този начин се изяснява истинската ценност на вашето обкръжение – кой е приятел, кой е враг, а кой е случайно до вас. Най-доброто, което може да се случи през следващите дни и седмици, това е смяна на вашето обкръжение с по-енергичен, престижен кръг от хора. Участието в показателни обществени „движения“ и програми ще ви помогне да изпъкнете в своя кръг и да заемете в него достойно, но не главно място. Майските Близнаци стоят на прага на по-сериозни и дългосрочни събития, влияещи върху тяхната кариера и репутация. За своя успех и издигане вие вече нещо сте направили през миналата седмица. Продължавайте в същия дух.

РАК

Публичните обстоятелства и събития сега влияят върху вашия бит, семейство и задължително върху социалното (професионалното) ви положение. Правилната реакция на случващото се е залог за вашата безопасност и благополучие. Дръжте се приятелски с началника, родителите (дори ако сте вече зрял човек), съпруга(та). Нещо може да се промени и във вашето социално положение. Дано това да е за добро. Но успехът ви не е гарантиран, още повече няма да бъде лесен. Може и да се лишите от нещо. Но непременно зарадиново, нещо друго. В дребните неща или в нещо по-голямо, ще се наложи да преминете през изпитание на издръжливост и реалност на вашите цели (стремежи). До средата на април не си струва да се суетите, трупайте сили и всичко, което ви трябва. През втората половина на април ще ви помогнат приятели, ще ви подкрепят социални организации.

ЛЪВ

Темата за пътешествие ще ви вълнува, но не е задължително то да се получи. Най-малкото, не сега. Отначало ще се променят някои обективни обстоятелства, преди да се отвори пътя пред вас. Далечни роднини или юридически проблеми (ако имате такива) ще внасят в живота ви известна бъркотия, може и да не е тревожна, често пъти тя е дори вдъхновяваща. Но и в това не бива да бързате и да решавате нещата изведнъж. От 28 март до 7 април вие сте успешни, расте вашата самоувереност. И това ще ви помогне да изработите стратегическите си решения. Реално обаче най-добре е да се „впрегнете“ в тяхното осъществяване след 9 април, когато променените условия ще станат по-разбираеми. Промените в живота ви през следващите седмици и месеци са неизбежни. Важно е да не сгрешите в избора си на оптимална стратегия, за да не попаднете не където трябва. Това обаче е само ваше решение.

ДЕВА

Вашето финансово положение в скоро време ще се промени в непредсказуема посока. По-голяма полза може да имате от сполучлив брак (или имущество на партньора), наследство или сериозен делови проект. Но и от загуби никой не е застрахован – перспективата е както се казва „фифти-фифти“. И също е свързана с други хора и техните ресурси. Значи трябва да контролирате ситуацията и тези енергични хора. От 4 до 15 април това трябва да се прави задължително, намирайки се в непосредствена близост и постоянно общуване с онези, които „задават тон“ на събитията. Ако във вас се появвяват обясними и необясними страхове, усещане за опасност, не ги пренебрегвайте – задълбайте, за да стигнете до причините. Може би това са просто нерви. Помнете, че тази пролет се създават причини за житейски промени, които ще започнат през второто полугодие и през следващата година. Сбогувайте се с онова, което пречи на бъдещите позитивни промени.

ВЕЗНИ

В живота ви тази пролет се случват значими събития и през тази седмица те ще ви принудят да проявите вашето действително отношение към тях. В петък, събота и неделя не се стеснявайте да предявите на околните своите истински потребности – вие имате право те да бъдат удовлетворени. Възможно е въздействието върху вас да идва чрез вербално внушение – тогава в посочените дни ще бъдете въвлечени в дискусия, ще се окажете пред необходимостта да направите своя собствен избор или принудени да очаквате избора на друг човек. И това е важно, то ще има продължителни последствия. В оптимален вариант скоро ще се появят нови контакти, връзки, публични действия. От друга страна, ако са изплували през този пролетен период, конфликтите и юридическите въпроси могат да станат част от вашия живот или бизнес в течение на няколко месеца.

СКОРПИОН

Тази пролет расте вероятността вие да промените местоработата си или длъжността и свързаните с нея условия на труд. Ключов фактор в трудовата ви дейност сега е излизането от рутината, обновяване и интензификация на интелектуалната дейност. Като вариант ще ви се наложи да поемете върху себе си по-активна грижа за член на вашето семейство и това ще ви накара да пренесете част от работата си в домашни условия. Текущите пролетни затъмнения (и отминалото слънчево, и текущото лунно) няма да влияят твърде очевидно върху вашите обстоятелства. Следователно, влиянието върху събитията и тяхното управление в ръцете ви.

СТРЕЛЕЦ

За вас тази хубава пролет ще донесе и „хубави неща“. Вашите намерения и желания се осъществяват доста бързо и лесно, резултатът се постига бързо. Сега е моментът да се радвате на живота и да реализирате своите таланти и желания. Текущата работа сега е приятна и не ви тежи. Усилия в работата си ще се наложи да положите малко по-късно, от 4 до 9 април. И към затрудненията тогава е по-добре да се отнесете без разочарования, без закъснения, търпеливо и добросъвестно да придвижите възникналия проблем от мъртвата точка. По-късно, от 14 до 28 април вие ще се убедите доколко това е било необходимо и полезно. Тези действия ще ви дадат най-значителния материален, финансов резултат. Когато желанията се изпълняват толкова лесно, трябва да се отнесете отговорно към онова, което желаете. Ами ако се разочаровате?

КОЗИРОГ

Тези пролетни затъмнения (слънчево и лунно) засягат мнозина от вас, променяйки нещо съществено в семейството, в дома ви, във вашите близки. И във връзка с това, може да се промени вашият социален статус, длъжностното ви положение, това, как усещате самите себе си. Неприятности също са възможни, включително дребни домашни аварии или сериозни проблеми при някой член на семейството. Толкова по-важно е да спазвате вашата вродена дисциплинираност, организираност, предпазливост. В добрия смисъл тези промени ще донесат „нов дом“, ново гражданство, длъжност и т.н. Смисълът е в това, че събитията ще ви бъдат „натрапени“, императивни – не всичко е във ваше разпореждане. Отговорът ще изисква допълнителни усилия и старания. Ако в близките дни и седмици събитията не ви се сторят значими, то с времето, около средата на лятото, тяхната значимост задължително ще се прояви.

ВОДОЛЕЙ

Нищо особено в живота ви не се случва тази пролет. Но пък има доста суетене, придвижвания, внезапно пристигнали или заминали роднини, пътувания, мечти за нова кола. От 26 март до 4 април е изгодно да продадете или да купите имот съвместно със съпруг или делови партньор. Не правете дългове, по-добре се освобождавайте от съществуващите. Възможно е разбира се да възникнат проблеми за ваши роднини, в които те ще ви въвлекат за кратко. Тази тенденция не е възникнала сега, потенциално тя съществува вече отдавна. Просто сега става по-вероятна и очевидна. Не се суетете – суетата поглъща енергия, нулира резултата. Винаги помнете това. Само много сериозните хора на интелектуалния труд сега са способни да се настроят за високи енергийни потоци и да ги използват качествено. Ако е необходимо да се преместите вътре в града, да смените режима на работа, пригответе се предварително за промените и смело ги осъществявайте. Избягвайте общуване с хора, които са ви неприятни.

РИБИ

Тази пролет вие за дълго време сте въвлечени в решаването на финансови и имущестевни въпроси. Обстоятелствата поднасят интензивни доходи на преуспяващите бизнесмени, но не и на скроминте служители. А разходите са големи почти при всички. При това готовността за разходи идва от вас – вашите импулсивни желания, авантюризмът на характера (ако го имате) ви тласка към нерегулярни и рискови финансови проекти. Възможно е те да станат и „фатални“, дано не ви отнемат излишни финанси. Но няма да ви оберат съвсем. Неувереността в собствената ви осигуреност сега също е фактор, влияещ върху вашето благополучие. Вместо предпазливост, тази неувереност може да ви въвлече в необосновани финансови рискове. С всички сериозни ангажименти е по-добре да изчакате до края на април.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top