Седмичен хороскоп за периода 4 – 10 май 2015 г.

Дневен хороскоп за всички зодии

ОВЕН

Енергията на Овена спомага за създаването на твърда опора (база, фундамент) за проекти и планове за цялата година. Тези планове вие вече сте разписали през април, време е да намерите ресурси за тяхното изпълнение. Сега е точното време. Мартенските Овни се насочват към перспективни проекти, разширяващи техния свят – задгранични документи, работа с големи компании, повишаване на образованието.

С всичко това ще се наложи да се занимаваме през май и юни. Родените през първата десетдневка на април ще постигат успехи и ще им върви до края на юли в каквото си искат – любов, бизнес, игра, хоби. През първата десетдневка на май тези хора са смели и амбициозни – непременно ще се възползват от своя късмет и своите таланти.

ТЕЛЕЦ

През първата десетдневка на май Телците проявяват завидна увереност в себе си, воля и желание „да ръководят масите“ или да изпълнят нещо мащабно. Рождениците от седмицата ще използват всички тези качества доста ефективно в живота. Завидната им самоувереност и жизнеустойчивост ще им позволи да осъществят амбициозни семейни програми или да заемат мястото на признат авторитет в кръга от професионалисти.

Не всичко ще се осъществи лесно и просто, но сили ще имате толкова, колкото са ви необходими за изпълнение на вашите задачи. От 7 до 20 май на някои от вас ще се наложи да се преборят с обстоятелствата или с финансови организации. Изобщо, през следващите два месеца финансовите документи могат да станат важен фактор в живота ви. Ще имате нужда от търпение и точност.

БЛИЗНАЦИ

От 2 май до 9 юли вашият покровител Меркурий ще е в Близнаци – неговия дом. През първите дни на седмицата пред вас ще застанат някакви задачи с комуникационен или информационен характер, които после ще изискват вашето внимание за дълго време. Вие сякаш ще се натъкнете на препятствие, което ще се наложи да заобикаляте, да преодолявате, информационно да „обработвате“.

Най-пряко това ще засегне майските Близнаци. Като че ли ще ви се наложи да пробивате „информационен канал“ или в процеса на информационна конкуренция да отстоявате своите позиции, мнение. Не е изключено всичко това да бъде свързано с документи, договор, дискусия. Гответе се – вашите позиции са силни, ако не се разпилявате и не се суетите.

РАК

Ритмичният живот е полезен и резултатен. Ако в служебната ви или друга задължаваща дейност от 29 април до 8 май възникнат информационни и комуникационни поводи за преодоляване, разминавания или препятствия, разчитайте старателно и добросъвестно да работите с тях до 9 юни. Подобни озадачаващи събития са най-вероятни от понеделник до сряда. Разглеждайте това като повод да „изчистите“ и умело да организирате някаква област от своя делови живот.

От 8 май до 6 юни Венера ще се намира в знака на Рака. Това „малко щастие“ (идва при вас веднъж в годината) ще повиши вашата привлекателност и късмет. Вашите желания ще ви насочват очевидно натам, където те могат да бъдат изпълнени. В перспектива е възможен изгоден договор или влиятелно покровителство. Обратната страна на медала е финансова или морална зависимост. Търсете баланса.

ЛЪВ

От 28 април до 11 май вашите социални и професионални амбиции са в подем, който си струва да се използва като двигател за реални постижения. Помислете как можете да направите това. В сряда вие ще познаете своите възможности в тази посока и ще ги използвате. Не проспивайте момента. „Сезонът“ на ярка и лека културна и обществена активност завършва.

Време е удоволствията да се търсят в семеен кръг или в санаториум. Което не отменя вашата активност за социално самоутвърждаване, не ви прави затворник. Може би ще можете да съвместите своите таланти и амбиции в кариерата с благотворителност или относителното уединение на творческа личност.

ДЕВА

През следващите два месеца ви предстои да се съсредоточите върху документи от служебен или личен характер. Първите събития, отварящи тази тема, се случват тази седмица – внимателно претегляйте и анализирайте. Не всичко ще мине гладко и по план – ще има препятствия, спънки, бавене, обрати в събитията и отмяна на решения.

Ще се наложи да си пробивате път напред с усилия. Оптимално благоприятно развитие можете да постигнете в този процес през последните дни на юни. Бъдете търпеливи и настойчиви. Може би по отношение на кариерата ще има размествания, реорганизации – в крайна сметка от всичко това вие непременно ще спечелите.

ВЕЗНИ

Финансовите и имуществени въпроси сега се решават с помощта на силен покровител или мощна организация, към която принадлежите. Търсете онези, на които можете да се опрете, включително и като ресурси. Постарайте се да решите ключовите въпроси от 1 до 11 май. Това може да бъде придобиване на имот или още по-мащабни семейни и корпоративни програми.

От 8 май до 6 юни се съсредоточете върху важни и престижни за вас самите начинания. Но най-великолепен резултат ще постигнете в средата на юни. Възможни са продължителни забавяния на нужните документи, набелязано пътуване ту ще се бави, ту ще се отменя, но до юли всичко ще се получи.

СКОРПИОН

Сега вие се намирате в благоприятни обстоятелства, работите с надеждни и позитивни хора. Професионалният фактор е позитивен и в сряда ще можете да се убедите в това чрез малко събитие. Ако искате обаче да въздействате самостоятелно върху положението на нещата, е най-добре да го направите именно в сряда.

В понеделник и вторник има смисъл да говорите със своите партньори за редица свои потребности – най-важните за дадения период. Думите ви непременно ще срещнат отклик и подкрепа. В неделя най-хубавите събития се случват в дома ви – нека те стартират положителните събития през следващите два месеца. Вярно е, че с парите до юли са възможни известни разминавания – внимавайте, следете своя бюджет и финансовите документи.

СТРЕЛЕЦ

Онези, които сега се намират зад граница или са свързани с голяма сериозна компания, през следващите два месеца ще са много успешни и могат да разчитат на добри добавки към своето благосъстояние. Например, повишаване на доходите във връзка с издигане в кариерата. Солидни имуществени операции ще ви донесат изгода. Най-успешни в своите начинания са родените през първата десетдневка на декември – няма смисъл да измисляме вместо вас вашите успешни инициативи.

От 4 май до 9 юни ноемврийските Стрелци се намират в поток от изкривена, непрекъснато променяща се информация, свързана с някого от вашите близки у дома. Включете логиката и вярвайте само на фактите.

КОЗИРОГ

Житейският фон за вас е съвсем позитивен. Периодът на Телеца за вас винаги е благоприятен, носи ви нещо хубаво, често пъти в материална, очевидна форма. Така е и сега – празник, почивка или нещо друго позитивно във всякаква веществена форма. Сериозните бизнесмени могат да разчитат на бизнес проект, обещаващ доста солиден приход. Обикновените хора са доволни, че всичко е „нормално“.

Животът на родените в началото на януари започва малко по малко да се променя, да се трансформира в по-добра посока. По-добра за вас е, когато вие постепенно придобивате по-голяма тежест в обществото, сила и други ценни лични качества, с цел те да ви помагат по-нататък в живота. Това може да не е нещо очевидно, но е полезно.

ВОДОЛЕЙ

Важните и благоприятни събития се случват в семейството ви през първата десетдневка на май. Те се случват задължително с участието на съпруг, делови пратньор или покровител. Това може да е банален ремонт, може да е нещо много по-голямо. Каквото и да е то, сега при вас всичко върви добре и в петък вие ще се убедите в какво именно е вашето благополучие. От 4 май до 9 юни бъдете крайно внимателни с парите или с финансовите документи, особено ако това е част от служебните ви задължения или касае децата.

Вероятността от грешки и загуби през това време е толкова висока, че е по-добре да се презастраховате, да сте много предпазливи, за да не не се налага после да кърпите положението.

РИБИ

Февруарските Риби през май и юни ще решават доста важни въпроси, свързани с документи – оформяне на местоживеене (регистрация, например), семейни документи или документи, свързани с длъжността, която заемат. Още през тази седмица нещо такова е възникнало като необходимост и ясно са се очертали свързаните с това формални препятствия. Процесът ще заеме повече време, отколкото вие сте разчитали, гответе се търпеливо да се справите с дребните препятствия и спънки.

Оптимално благоприятен период за придвижване на вашите интереси са последните дни на юни. Ето тогава вие ще преуспеете в своите намерения. Въпреки това, не следва да седите със скръстени ръце и да чакате птичето на късмета да кацне на рамото ви. Пътят се преодолява като се върви напред.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top