Седмичен хороскоп за периода 5 – 11 януари

ОВЕН

От 29 декeмври до 10 януари натискът на началството върху родените през първата десетдневка на април, се възприема много болезнено и поражда откритото съпротивление на Овена. Мартенските Овни сами са преизпълнени с желание да се издигнат, виждат се на високи, уважаеми длъжности, с високи звания. От 7 до 22 януари това е трудно да бъде осъществено, което също събужда в нас агресивни чувства, съпротива и упоритост. Но вече не толкова очевидно и бурно. През януари за мнозина от нас съществено се затруднява пътуването в чужбина – възникват обективни препятствия или обратно, някого почти насилствено го пращат „надалече“. Далечни роднини заплашват да се превърнат в продължителен възпиращ фактор. С други думи, в живота сега има доста трудни моменти, които не са възникнали случайно, и са дългорочни – струва си да ги разгледаме и преценим, по възможност спокойно.

ТЕЛЕЦ

Времето за конкуренция в кариерата и спорове с шефовете свършва. Само родените през втората половина на май са все още „под удара“. Но и това не идва от началството, а от някого вкъщи. Позитивните събития в кариерата обаче се засилват, репутацията ви се подобрява. Априлските Телци влизат в период на „турбулентност“, която до средата на април може да ги въвлече във водовъртеж от дългове, загуби и материален ущърб във връзка със социални, независещи от тях събития. Остава само да им пожелаем предпазливост и благоразумие. Проверявайте приятелите си и реалистичността на своите планове, обръщайте внимание на най-дребните, отрезвяващи събития. Например, на онези, които са се случили миналия петък. Въздържайте се до май да пресичате реални и виртуални граници.

БЛИЗНАЦИ

На Близнаците не се препоръчва да се обвързват с дългове, кредити и всякакви сериозни задължения. За състоянието на вашите финанси и имущество съдете по събитията и своето настроение в понеделник. И тогава предприемайте по-нататъшни действия. Всеки факт, който ви разтревожва, възприемайте много сериозно. Ако всичко е благополучно, можете да тръгнете на приятно пътешествие. Особено ако сте с приятен човек. От 3 до 8 януари ви се дава картбланш за успешни договори, обнадеждаващи познанства и прочие дълготрайни външни фактори. Любителите на обществено значима дейност са попаднали в добра фаза – всичко за вас се подрежда сполучливо, перспективно. Имате възможност да се пофукате в обществото.

РАК

Всичко важно в живота ви, което сега може да ви се случи, ще ви подаде знак в понеделник. Отнесете се сериозно, прочетете намеците на съдбата. Ако тя (Съдбата) ви се усмихне, бъдете тройно по-благодарни и се възползвайте. В сряда и четвъртък на преден план излизат парични и имуществени въпроси – обърнете ги в нужната за вас посока. Дори и в дребните неща, символично. Помнете, че през първото полугодие вие вероятно ще се решите на големи разходи, може да промените нещо в кариерата си. А вече през второто полугодие расте вероятността да нараснат натрупванията и дългосрочните трудови и финансови договори. Така че няма за къде да се бърза, обмислете всичко спокойно и го реализирайте.

ЛЪВ

От 29 декември до 9 януари би било добре да се погрижите за своето здраве и да избягвате суровите условия на труд – нали и през празничните дни на някои от вас се налага да работят напрегнато. Дано не сте сред тях. В същото време обстоятелства и странични хора (включително и публика) през целия януари са благоразположени към вас, от което си струва да се възползвате. В личен план това ще бъдат приятни познанства, в професионален – ще възникнат полезни договорености и контакти. Пътуванията в чужбина и контактите с юристи са изпълнени с непредвидени обрати. Три пъти мислете, преди да се решите на тях в най-скоро време. От 8 до 22 януари възникват редица неприятни тенденции в бизнеса и заемните финанси, конфликт в управлението на съвместните ресурси – бъдете по-внимателни.

ДЕВА

През януари ви очаква спокойно и благополучно ежедневие на работното място и в домашните ангажименти. Интензивността на грижите и работата е намаляла значително, сега всичко се подрежда спокойно и доброжелателно. Девите, обичащи риска във всичките му прояви, трябва да претеглят своя опит и умение да печелят в подобни ситуации. Тестовите събития са в сряда и четвъртък – преценете доколко ви върви и доколко сте защитени от извънредни ситуации. В петък и събота приоритет трябва да станат личните ви потребности – смело пренебрегвайте чуждите интереси, които са в разрез с вашите. Спокойствието и благополучието в събота ще подтвърди и общото благополучие в скоро време.

ВЕЗНИ

Най-важните семейни събития се случват при вас през първата десетдневка на януари. Остава само да ви пожелаем те да ви радват. За това ще научите още в понеделник. Ако сте родени през първата десетдневка на октомври, не се съпротивлявайте на нужните преобразования вкъщи и в партньорството. През целия януари ще сте в добро насторение, ще ви съпътства малка сполука и ще се мяркат романтични моменти. От 11 до 28 януари обърнете особено внимание на условията на своя труд и на здравословното си състояние. Нужно е и едното, и другото да ви удовлетворява и да се подчинява на редовен ритъм. Не допускайте безсистемност и отпуснатост, това може да съсипе обичайния ви ред и да спомогне за соматични неразположения. Онези, които се стремят към приятни и полезни познанства, ще осъществят своите желания през първата половина на януари.

СКОРПИОН

След енергичните преобразования в дома ви настъпва време за украса и приятно общуване. Подобно на подреждането на мебелите след ремонт. Не е задължително да става дума конкретно и праволинейно за това, но смисълът е такъв в най-различни ситуации и битов план. През януари и февруари всички ваши сили ще бъдат насочени към децата или към романтичните отношения. Най-романтични и неопределено илюзорни те ще са до края на януари. Не се лъжете. Бизнес ориентираните Скорпиони през целия януари ще трябва да подлагат на критична оценка своите финансови възможности и рискове. Вашето финансово и имуществено положение сега зависи от нови обективни условия – отначало внимателно изучете всичко ново, което до средата на март ще стане очевидно.

СТРЕЛЕЦ

Във вашия живот се е появил нов фактор, който ще ви подхвърля ситуации, отрезвяващи ви в онези области, където са се натрупали излишни илюзии и фантазии. Първи попадат под „момента на истината“ ноемврийските Стрелци. През януари ту едно, ту друго ще бъде преосмисляно от вас на базата на семейно-битови събития. Първият такъв сюжет може да възникне в петък, а след това да се повтаря настойчиво и да се развива, придобивайки пикантна острота към третата десетдневка на януари. Всички, родени през първата десетдневка на декември би било добре да се съсредоточат върху своите финансови и имуществени проблеми – рисковете и нововъведенията няма да ви доведат до забогатяване. Освен ако законно ви повишат в длъжност и заплата. Родените в средата на декември ще имат спокойна и благополучна седмица. Най-вероятно без ярки събития.

КОЗИРОГ

През тази седмица Слънцето насочва фокуса на светлината към онзи небесен кръст, който през цялата минала година въртеше колелото на световната история и ще продължава да го прави до април. Значи отново ще има важни световни събития – видими и невидими, такива, за които ще чуем и такива, които за известно време ще останат зад кадър. В понеделник пълнолунието ще извади някои от тях в публичното пространство. Такъв е и животът на рождениците от тази седмица – непременно ще се случи нещо важно, което ще насочи живота им в друго русло. Най-вероятно в дома ви има доста експанзивна личност, която енергично и целенасочено върти кормилото на вашата съдба. И смята, че това е за добро. Дай Бог така и да се случи. От 25 декември до 8 януари при всички Козирози разходите съществено превишават доходите. А при онези, които са родени през тази седмица, най-вероятно така ще бъде и през цялата година.

ВОДОЛЕЙ

Енергичните и понякога конкурентни взаимоотношения с околните продължават и през тази седимца при родените през втората половина на февруари. Родените през януари вече са настроени миролюбиво и отговорно. Особено по отношение на приятелите си и покровителите си за реализацията на своете планове и намерения. Най-добре ще бъде да успеят да свършат това от 1 до 7 януари. От 11 до 16 януари е най-добре да се преориентират към контакти и съвместни проекти с нови познати и близки роднини. От следващата седмица вашите пари ще започнат да потъват в черна дупка. Постарайте се да я заобиколите, подготвяйки се предварително.

РИБИ

Родените от 1 до 6 март ще могат през следващите дни и седмици да получат реално солидна финансова инжекция и да променят към по-добро своите имуществени дела. Останалите ще трябва три пъти да преброят, преди да се заловят с мащабни проекти. Сериозните бонуси са много по-малко от желаещите да ги получат – така е винаги. Февруарските Риби се намират под продължителното влияние на Нептун, който съществено изкривява реалността им. И ето, от 24 декември до 18 април ще настъпи първото „отрезвяване“ – моментът на истината. По-скоро това ще е поредица от моменти. За някого това може да стане не просто дребно разочарование, а голяма трагедия. В петък и събота тази седмица бъдете бдителни – сега веднъж в седмицата отрезвяващи събития ще ви отварят очите.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top