Седмичен хороскоп за периода 7 – 13 септември 2015 г.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Забавление, отдих, общуване!

Този период ще бъде доста благоприятен за забавление, отдих, общуване с любимия човек или с децата. Седмицата е подходяща за конструктивно взаимодействие с колеги и клиенти. В деловите отношения може да се появят съвместни планове и нови идеи, и ако се положат известни усилия ще може лесно да се реализират. По това време може да промениш някои от своите жизнени цели и приоритети. В личните взаимоотношения, този период ще бъде благоприятен за обсъждане на съвместни планове и срещи с приятели.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Битовизми!

В началото на тази седмица, типичните Телци трябва да се заемат с домашни работи. По това време се препоръчва да бъдат по-често у дома, за да общуват с членовете на семейството и близките роднини. Сега това ще ти достави удоволствие. През тази седмица, може да положиш активни усилия и в работата си. Това ще ти помогне да постигнеш целите, които си си поставил. В края на седмицата, добър начин за прекарване на свободното време ще бъде пътуване заедно с любимия човек. Ако пътуването не се осъществи, можеш просто да обсъдиш възгледите си за бъдещето или да споделиш мечтите си с любимия.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Креативност!

Началото на тази седмица ще бъде благоприятно за леко общуване. Ще забележиш, че всяко взаимодействие с хората в този период ще бъде по-лесно, въпреки че понякога и по-емоционално. Сега прекрасно ще се нареждат и кратките пътувания. Към края на седмицата ще разполагаш с богата фантазия и ще бъдеш в състояние креативно да решаваш текущите проблеми. Успех те очаква в спорта, в различни конкурси, състезания, както и в обучения и преподавателска дейност.

РАК 22.06 – 23.07

Не очаквай нищо!

Ако не очакваш нищо, никога няма да се разочароваш. Ето едно добро правило за тази седмица. Тогава всичко, което се случи, ще ти се струва приятна изненада.
А в личните отношения, ако забравиш за романтиката, любимият човек скоро ще започне да скучае с теб.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Непринуденост!

Разположението на планетите в началото на тази седмица ще бъде благоприятно за полагане на грижи за външния вид. Точно сега ще можеш да направиш малки, но доста успешни промени в своя имидж. В поведението ти по време на този период ще присъства повече непринуденост и наивност. Динамично ще се развива и комуникацията. Сега ще можеш бързо да намериш общи допирни точки в деловите беседи, както и при провеждане на доверителни разговори с хората, които обичаш, или брачните партньори. В края на седмицата може да се заемеш с домакинска работа. Това е добро време за извършване на почистване, за възстановяване на реда и чистотата в дома, както и за решаване на всякакви битови въпроси.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Размишления!

През тази седем дни ще мислиш много и много ще размишляваш. И е възможно, важните решения, които ще вземеш да окажат влияние върху настоящия ти живот и бъдещето. Ако имаш собствен бизнес, има вероятност от страхотен финансов успех. В личния си живот също се очакват значими събития, например, може най-неочаквано да се влюбиш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Контролирай желанията си!

През тази седмица трябва да контролираш желанията си и да не им позволяваш да те управляват самите те. В противен случай, може да започнеш да правиш неща, за които по-късно силно да съжаляваш. В любовта, не губи чувството си за мярка и не гони вече “потеглилия“ влак.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Последователност в действията!

Каквото и да започнеш да правиш, най-важното е, да бъдеш последователен. Започвайки някаква работа, не забравяй да я доведеш до край. В противен случай може да възникнат проблеми и в бизнеса, и в отношенията с другите. Седмицата изисква активен начин на живот. Това е благоприятно време за пътуване, за посещения на нови и интересни места, където никога не си бил.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Учи се от грешките си!

Трябва да се опиташ да не повтаряш грешките от миналото, ако не искаш връщането на проблем, който вече ти е създал много неприятности. Движейки се към целта, ще проявяваш голяма пробивна сила, но внимавай: ако с лакти път пробиваш си в тълпата и с лакти удрят те в гърба! Любовните взаимоотношения ще изискват от теб умение да правиш компромиси.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Желание за промяна!

Ще те обземе желание за промяна и лесно ще поставиш пред себе си нова сериозна цел. Тази седмица е добра за планиране, за детайлно разработване на стратегии и тактики за постигане на замисленото. Не приемай присърце дребните любовни провали – те няма да ти навредят, но може да те научат как да се държиш с противоположния пол.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Сърцето диктува!

Когато правиш избор, през тези дни, се ръководи от повелите на сърцето си, а не от разума. Важно е да разпознаеш какво желае душата ти в действителност. Ровенето в собствените преживявания може да събуди както стари обиди, така и угаснали чувства. Опитай се да подредиш събитията по важност – и ще се учудиш колко време губиш за ненужни неща. Уикендът е добър за активен отдих.

РИБИ 20.02 – 20.03

Щастлив обрат!

Очаква те неочакван щастлив развой на събитията. Възможно е човек от близкото ти обкръжение да ти помогне да реализираш отдавнашна мечта. В работата има вероятност за успех, който ще допринесе за твоето кариерно развитие. В личния живот също те очаква много добро, ако ти самият не го пропуснеш, постъпвайки лекомислено.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top