Седмичен хороскоп за периода 8 – 16 юни 2015 г.

Седмичен хороскоп февруари

ОВЕН

Интересни идеи!

През тази седмица може да се промени поведението ти и да стане малко по-необичайно, дори и за теб самия. Сега може да се появят интересни идеи и желание нещо да промениш в своя външен вид, обаче прибързани решения по този въпрос, не си струва да взимаш.

Първата половина на седмицата ще бъде добър период за работа, но най-вече лична, не колективна. Колективната дейност сега ще бъде малко по-трудна от обикновено. През втората половина на седмицата не планирай работни пътувания, всяко друго движение ще бъде успешно, ако се погрижиш за здравето си.

ТЕЛЕЦ

Странно и необичайно!

Разположението на планетите през тази седмица може да ти донесе доста странни и необичайни събития. Ще ти бъде трудно да разбереш напълно случващото се, някои ситуации е възможно да останат загадка за теб. Тази седмица е много необичаен период в живота ти. Първата й половина ще ти донесе романтично настроение и възможност да реализираш своя творчески потенциал. В момента не си поставяй конкретни цели – постигането им може да не бъде толкова просто.

През втората половина на седмицата е нужна икономия. Сега е необходимо да се отнасяш по-внимателно с парите и да намалиш разходите за забавления. Краят на седмицата ще бъде добър период за флирт и нови запознанства.

БЛИЗНАЦИ

Нови интереси!

През този период в теб може да възникнат нови планове и интереси. В твоя приятелски кръг ще се появят необичайни и оригинални хора. Всичко това ще направи седмицата доста необичайна, но наситена и интересна. Първата половина на седмицата е най-добре да посветиш на семейството си. Сега общуването с роднини и почивката в кръга на близки хора, ще ти се отрази добре и ще ти помогне да избегнеш някои неприятности.

Пази се от измами, в случай на съмнителни ситуации потърси съвет от близките – сега те са в състояние да оценят ситуацията по-обективно, отколкото теб. През втората половина на тази седмица общувай повече с приятели, прави планове за бъдещето. В семейните отношения се старай да избегнеш проявите на егоизъм.

РАК

Силни емоции!

Първата половина на тази седмица може да ти донесе силни емоции, както положителни, така и отрицателни. Този период ще ти даде нов опит, но той може да донесе също стрес и тревожност. По това време успешно ще можеш да решаваш проблеми, свързани с данъци, дългове и кредити, наследство, издръжка. Сега ще се активира и интимната страна в личните ти взаимоотношения.

През втората половина на седмицата не си позволявай да правиш никакви спонтанни разходи. С финансовите операции е по-добре да изчакаш или да бъдеш много внимателен. Избягвай инвестициите – сега ще ти бъде трудно да оцениш реалния риск. По време на пазаруване, не прибързвай, обръщай внимание на качеството и цената на стоките.

ЛЪВ

Пътуване или обучение!

Тази седмица за типичните Лъвове е идеална за пътуване. Сега може да се отправиш по необичаен маршрут или просто да се възползваш от горещи оферти и спонтанно да тръгнеш на пътешествие. Подобни пътувания ще ти донесат много интересни преживявания. Периодът ще бъде успешен и за обучение: процесът на придобиване на нови знания ще бъде забавен и може да доведе до някои промени в твоя светоглед.

През първата половина на седмицата избягвай конфликтите с любимия човек. Сега се налага да постигаш целите си самостоятелно, отхвърляйки гордостта и егоизма, за да не си създаваш проблеми с близките. През втората половина на седмицата общувай повече с приятели, но не обсъждай с тях финансовите си проблеми.

ДЕВА

Авантюризъм!

През тази седмица в теб може да се появи желание за приключения. Въпреки това, избягвай излишните рискове и безразсъдните действия. В интимните отношения, също не са изключени авантюри, защото ще ти се иска по-голямо разнообразие. Първата половина на седмицата ще бъде добър период за учене. Сега сам ще търсиш нова информация, ще имаш желание да експериментираш и изследваш. Само не бързай да прилагаш новите знания в работата си.

Втората половина на седмицата е много подходяща за взимане на смели решения, но избягвай проявата на егоизъм. Почивните дни прекарай със свои приятели – това ще ти донесе много приятни мигове.

ВЕЗНИ

Освежи чувствата!

Разположението на планетите през тази седмица говори, че в личните ти отношения може да настъпи промяна. Сега е най-подходящият момент да внесеш в тях някакво разнообразие. Това ще ти помогне да ги направиш по-динамични и да освежиш чувствата един към друг. В този период са възможни и раздели, но те ще бъдат характерни само за отношенията, които са се изчерпили. А новите запознанства може да се окажат много обещаващи.

През първата половина на седмицата избягвай прекомерното вълнение. Но, за обсъждане на еротични фантазии с човека, когото обичаш, този период може да бъде доста успешен. По този начин ще бъдеш в състояние да преодолееш в себе си и някои комплекси. През втората половина на седмицата обръщай повече внимание на любимия човек. Това е добър момент да мечтаете заедно за бъдещето.

СКОРПИОН

Нови предложения!

През тази седмица може да настъпят промени в работата. Сега може да получиш нови предложения, които си заслужава да приемеш. Въпреки това, този съвет ще бъде полезен само за тези Скорпиони, които вече са планирани в близко бъдеще да сменят работата си. Ако не си доволен от сегашното положение използвай тази седмица, за да направиш работата си по-разнообразна и креативна.

Първата половина на седмицата ще бъде добър период за това да се опиташ да се отървеш от прекомерния консерватизъм в личните и деловите отношения. Това е добро време за обсъждане на съвместни планове за бъдещето. През втората половина на седмицата може да взимаш важни решения, но в същото време се старай да избягваш високата степен на риск и участието в авантюристични проекти.

СТРЕЛЕЦ

Много романтика!

Тази седмица ще донесе много романтика на типичните Стрелци. И това може да се случи абсолютно неочаквано. Сега са вероятни нови романтични запознанства, приятни изненади в съществуващите отношения. Възможни са също така и радостни събития в живота на твоите деца или свързани с тях.

През първата половина на седмицата се опитвай да работиш целенасочено. Отнеси се строго към ежедневието си, избягвай шума и не се разсейвай – това ще ти помогне да се концентрираш върху най-важното. През втората половина на седмицата, не се карай с любимия човек, а по-добре добави към живота си повече романтика. Това е добро време за романтични срещи, дори ако сте повече от една година заедно. В събота и неделя може да се взимат важни и смели решения.

КОЗИРОГ

Неочаквани събития!

Разположението на планетите през тази седмица говори за неочаквани събития в семейните дела, не са изключени и приятни изненади. Сега трябва да проявиш изключителна предпазливост при работа с електрически уреди и огън, особено у дома. През първата половина на тази седмица може да се отворят нови перспективи в личния живот. Въпреки че, романтиката, която сега ще ти бъде присъща, може да изисква допълнителни разходи.

Ще трябва или да се примириш с това, или да избереш по-евтини забавления. Втората половина на седмицата е много подходяща за стабилна работа. Сега доказаните методи може да се окажат надеждни иновации, но само тези, които не си опитвал преди или с които не си добре запознат.

ВОДОЛЕЙ

Изненади!

През тази седмица бъди подготвен за различни изненади по време на пътуване. Въпреки че ще бъдат с приятен характер, може да нарушат плановете ти, затова бъди готов да действаш според обстоятелствата. През този период също е възможно общуване с необикновени хора.

През първата половина на седмицата може да се решават проблеми, свързани с наследство, както и с получаване или възстановяване на ипотечен кредит. Сега не забравяй за интересите на семейството си, не бъди егоист, мислейки само за себе си. В противен случай са възможни конфликти. Втората половина на седмицата е добра за флирт, но не трябва да се форсира развитието на новите отношения, ако очакваш от тях нещо сериозно.

РИБИ

Разходи и придобивки!

Тази седмица може да донесе на типичните Риби както на неочаквани разходи, така и неочаквани придобивки. Сега са възможни и приятни подаръци, има шанс да получиш известна сума пари или да спечелиш от лотарията. През този период може да се промени твоето отношение към парите и материалните ценности.

През първата половина на седмицата е добре да обсъждаш всички проблеми с близки хора, с брачният партньор или с хора, с които имаш надеждни бизнес отношения. Да се доверяваш на външни лица в този момент не се препоръчва. Втората половина на седмицата е добра за пазаруване, не е желателно решаването на правни въпроси. През почивните дни може да те обхване романтично настроение, възможни са нови запознанства или ще имаш възможност да подобриш съществуващите отношения.

Източник: viewsofia.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top