Седмичен хороскоп за периода 9 – 15 март 2014 г.

Седмичен хороскоп

Овен

Професионалната стабилност на Овните е извън съмнение, но настоящата ситуация явно не удовлетворява някои от зодията, поради което вече са се ориентирали към ново място. Периодът предоставя чудесни възможности за напредък. Повече внимание обърнете на здравето си. Петък ще  е успешен, което основателно може да се каже и за уикенда.  Понеделник ще е неприятен, каквито в същата, а за някои в по-малка степен ще са и следващите дни.

Телец

Предстоящият период може да се определи единствено с термина интензивен. Ще се сблъсквате с проблеми, както и ще разрешавате такива успешно. Характерното за етапа е, че ще премине в условията на ярка нервност. За голяма част от Телите се очертават здравословни несгоди. Петък е успешен, но носи остри кавги, а неделя – проблеми от високостоящи. Понеделник е напрегнат, но успешен. Вторник и сряда са благоприятни, а четвъртък е утежнен.

Близнаци

За Близнаците периодът е добър въпреки повишената нервност. Проблемът при вас е друг. Постоянно считате, че сте ненадминатите хитреци, и разбира се в даден момент – независимо от развоя на събитията – губите. Принципно шансът ви е добър, но корекцията относно самонадеяността е задължителна. Петък е доста успешен,, което с малки изключения е валидно и за уикенда. С не по-малко успешна реализаация на целите блестят и делниците.

Рак

За представителите на Рак започват благоприятни промени, които при едни от зодията обхващат личния живот, а при други деловия. Разгръщането на този етап е свързан със здравословна недостатъчност, но бързо ще се възстановите. Навлизате в успешен период за бизнес и делова реализация. Петък, както и уикендът, ще са много успешни.  Такава е характеристиката и за делниците, повечето от които ще преминат в условията на повишена нервност.

Лъв

Новата седмица се характеризира със затруднения – най-често от професионално  естество, за появата на които мнозина следва да обвинят себе си.хубаво е да се мобилизирате за реализацията на целите си. Ще бъдете облагодетелствани от нечия  подкрепа, и ще постигнете добри резултати. Петък е благоприятен, но възникват и кавги. Уикендът и вторник ще са напрегнати, но не и лоши. Другите три дни ще ви радват с успех и прилични постижения.

Дева

Предстоящата седмица ще е трудна за Девите в личен  план. Едни от зодията ще бъдат притиснати от здравословни проблеми, а за други Деви се очертават административни и служебни неприятности. Владейте реакциите си, защото може да достигнете до физическа саморазправа. Петък е успешен, а през уикенда бъдете инициативни. Понеделник и четвъртък ще са твърде успешни.  Сполука се очертава и през другите дни, но те ще са доста нервни.

Везни

Седмицата може да се определи като възлов етап в настоящото ви развитие. Не ви липсва делови късмет, и макар че трудностите и пречките не ви отминават – ще успеете в реализацията на целите си. Основното е, че в момента се разгръща етап за делови промени,, които определено са положителни.В петък и през уикенда е препоръчително да се владеете. Понеделник и вторник са нервни, но успешни. В сряда се очертават кавги, а четвъртък е успешен.

Скорпион

Две са препоръките, с които Скорпионите следва да се съобразяват стриктно през периода — да демонстрират по-ярка делова активност, и да са сдържани. Това е напълно достатъчно, за да реализирате целите си в пълнота, и да сте доволни от постигнатото. В петък внимавайте! Денят е тежък и неприятен.Събота е характерна с кавги, а неделя е слаба. Понеделник е напрегнат. Вторник е печеливш и нервен. Сряда е кавгаджийска, а в четвъртък личен успех.

Стрелец

Тази мартенска седмица не носи лични или домашни проблеми, но ще е много напрегната в делово отношение. Не бива да отвръщате на провокации от нечия страна в службата или бизнеса, защото може да последва непредсказуем конфликт. Нервността ви, всъщност  не само вашата, е изразителна и неукротима. Петък и уикенда са нервни и напрегнати. В понеделник не се отпускайте, а във вторник владейте нервите си. Сряда е успешна, а четвъртък – труден.

Козирог

За част от Козирозите този седемдневен етап ще е доста драматичен в професионален, а за друга група в личен план, но в крайна сметка проблемите ще намерят  решение.Някои представители на зодията ще сменят работата си през периода с по-престижна или с по-платена. Петък е много силен за реализация на цели, а събота е тежка.  Неделя носи промени. Макар и нервен, понеделник е успешен. Следващите дни носят успех, но и не по-малко ядове.

Водолей

Деловата ситуация при мнозина от Водолеите се характеризира с много напрежение, което е характерно и за обстоятелствата в дома. Преобладаващата част от родените в зодията прокарват с хитрост осъществяването на целите си, но преиграете ли ще загубите. В петък успешно ще реализирате плановете си, а уикендът ще труден и напрегнат. През делниците много внимавайте, защото напрежението прогресивно ще се засилва, и ще извади мнозина от равновесие.

Риби

Характеристиката за периода не може да се определи еднозначно – добра или лоша, защото присъстват както положителни,така и отрицателни компоненти, но разполагате със силен късмет, който ви дава възможности да ги формирате, и да извлечете най-доброто при действащите условия. Петък е успешен! Уикендът също, но с повече затруднения. Понеделник и вторник ще са тежки и напрегнати, а сряда и четвъртък ще ви радват с реализация и печалби.

Източник: zajenata.bg

Подобни статии

Top