Седмичен хороскоп за периода 9 – 15 ноември 2015 г.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Бъди осъзнат!

За да избегнеш проблемите в работата и в личния си живот, през тази седмица ще трябва да бъдеш гъвкав и да се постараеш да се адаптираш към хората и обстоятелствата. Ако при разрешаването на всякакви проблеми взимаш предвид не само собствените си интереси, но също така и мнението на другите хора, ще бъдеш в състояние да не пропускаш личната си изгода и да не влизаш в конфликти. Бъди осъзнат на работа, в къщи, при общуване, при всяка дейност или почивка!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Любов и деца!

Любов и деца – основните теми на тази седмица. Може би ще трябва да забравиш за себе си и своите желания. Не пропускай детайлите в семейните и партньорските отношения, внимавай с молбите на втората си половина. Детето сега може да ти бъде голям учител. Малкото дете е в състояние да ти демонстрира постоянно какво означава да се живее тук и сега.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Думите са сребро, а мълчанието – злато!

По-добре да не разказваш на странични хора за делата си до тогава, докато не ги завършиш. В противен случай, ако завистливи хора и недоброжелатели узнаят за плановете ти, те могат да ти попречат да ги осъществиш. Не забравяй поговорката: „думите са сребро, а мълчанието – злато“. В личните отношения непредсказуемостта ще ти помогне да привлечеш вниманието на човека, който харесваш.

РАК 22.06 – 23.07

Присъствие тук и сега!

Ако влияеш активно на ситуацията, то във всички области от живота ти може да настъпят благоприятни промени. Постъпвай само така, както намериш за добре и не обръщай внимание на хората, които се опитват да те заплашват или да те отклонят от избрания път. В любовните дела може да направиш грешка, ако не се вслушваш в гласа на разума.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Романтично настроение!

Началото на седмицата ще донесе на типичните Лъвове романтично настроение. През този период са възможни срещи и нови романтични запознанства. Ще се подобри климата и в съществуващите вече отношения. Сега ще имаш възможност да разкриеш чувствата си. Средата на седмицата ще бъде благоприятен период за работа. Ще бъдеш в състояние да работиш по-ефективно и по-лесно да се справяш с нещата. Този период може да се използва и за подобряване на отношенията с колеги и подчинени. В края на седмицата те очаква успех в личните и деловите отношения. Това е добро време за вече установените връзки, както и за нови запознанства.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Събитията следват естествения си ход!

Старай се да не се противопоставяш на естествения ход на събитията, дори ако случващото се предизвиква в теб някаква силна емоция и не те радва. Сега не си в състояние да влияеш на ситуацията и да я променяш. Но, ако се оставиш на течението, ще бъдеш в състояние да извлечеш от обстоятелствата голяма полза. А във всичко, което се отнася до любовта се доверявай на сърцето си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Движение и свеж въздух!

По-голямо внимание трябва да обръщаш на разходките, тъй като те ще влияят положително на твоето настроение и емоционално състояние през тези седем дни. За решаване на домашни проблеми е подходяща средата на седмицата. По това време, всяка работа по къщата ще се възприема като нещо естествено и дори приятно. Посвети повече време и на семейството си. В края на седмицата организирането на всякакви тържества, както и участието в тях, ще ти донесе много положителни емоции.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Никой не е идеален!

Твоята работоспособност ще бъде доста висока, така че всяка работа, с която се захванеш, ще се окаже по силите ти и всеки проблем ще можеш лесно да разрешиш. Но в същото време се старай да се отнасяш към околните по-снизходително и да не ги обвиняваш за грешки и пропуски. В края на краищата, никой не е идеален. Успехът ти в любовта през тази седмица ще зависи от твоята смелост, защото Съдбата обича смелите.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Винаги на щрек!

Много е вероятно през тази седмица да ти се наложи да общуваш с хора, които крият от теб истинските си намерения. Така че, отнасяй се много внимателно към новите си бизнес партньори и не позволявай на никого да те манипулира. А в личен план сега не е време за нови романтични запознанства – има риск да се запознаеш с напълно неподходящ човек.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Позитивна нагласа – щастлив живот!

Сега се нуждаеш от спокойствие и отмерен начин на живот. Това е добро време за отдих и релаксация. Важното е да поддържаш позитивна нагласа. Лошото настроение в този период може да говори за натрупана умора и нужда от почивка. В средата на седмицата ще се почувстваш по-добре и ще започнеш да се държиш по-естествено с околните. В края на седмицата ще бъдеш в състояние успешно да решаваш проблемите, свързани с финанси. Това е добро време за пазаруване, а за да те устройва в последствие изборът, който си направил, разчитай на интуицията си.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Шанс за нов живот!

Понеделник и вторник, в последните дни на Лунния месец – почивай повече! Новолунието в сряда е много добро време, за тези, които искат да започнат „нов живот“: с всеки изминал ден силите се увеличават, а нарастващата Луна покровителства начинанията. Имай предвид, че в сряда и четвъртък, Марс в Дева предполага да се действа внимателно и прецизно, като се обръща внимание на детайла. А в петък той ще се движи вече във Везни и от този момент нататък най-добре ще вървят тези дела, които правиш заедно с някой друг.

РИБИ 20.02 – 20.03

Самопознание, размишления и позитивизъм!

Заеми се със самопознание, размишления и дискусии по философски теми, отърви се от лошите мисли. Медитацията ще ти бъде полезна, за да се справиш с негативизма, а езотеричните ритуали за премахване на пречките и изчистване от лошата енергия. В сряда започва новия Лунен месец, по време на който може да пътуваш зад граница, да намериш приятели сред чужденците, да вземеш участие в обществени и политически дейности, да разшириш своя светоглед.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top