Седмичен хороскоп за периода 3 – 9 август 2015 г.

ОВЕН 

Необходимост от алтруизъм!

Старай се да не проявяваш прекалена целеустременост. В противен случай, през този период, може да не вземеш под внимание интересите на другите хора, включително и на най-близките. Сега е много важно да избегнеш проявите на егоизъм и прекомерна настойчивост, тъй като това ще има обратен резултат за теб.

ТЕЛЕЦ

Замърсяване на информацията!

Възможно е сега да се натъкваш на невярна информация. Хороскопът препоръчва, през този период, да избягваш общуването с психолози, хипнотизатори, врачки и баячки. Това е неподходящ период и за комуникация с религиозни фанатици, постарай се да стоиш настрана от такива хора и техните организации (секти). През втората половина на седмицата е най-добре да се заемеш със здравето си. Сега ще бъдат по-ефективни традиционните методи на лечение.

БЛИЗНАЦИ 

Повишено внимание!

Тази седмица може да се окаже стресираща и напрегната. Не е изключена вероятността от инциденти, наранявания, така че трябва да бъдеш изключително внимателен при почти всички дела. Това не е най-доброто време и за започване на любовни отношения, еротични приключения и случайни връзки, защото тези начинания, сега може да имат негативни последици за теб. Избягвай възникването на рискови ситуации, особено ако ти предложат да участваш в тях твои приятели и единомишленици.

РАК

Неотстъпчивост!

Сега собствените ти цели може да възпрепятстват развитието на отношенията или да влизат в противоречие с тях. Възможно е да станеш безкомпромисен и поради това по-малко склонен на всякакви отстъпки и сътрудничество. През този период се старай да съхраниш важните за теб връзки, а започването на нови отношения не е препоръчително. През втората половина на седмицата, по-голямо внимание трябва да се обърне на семейството.

ЛЪВ

Всичко е тук и сега!

Склонен си да се разсейваш или караш с колеги. Понякога може да не разполагаш с достатъчно познания или опит за извършване на някои дела. Необходимо е да бъдеш по-сериозен в работата си с други хора, особено през втората половина на тази седмица. Опитвай се да решаваш веднага настоящите ситуации и проблеми, сега да гледаш твърде далеч напред е недалновидно.

ДЕВА 

Творческа криза!

Тази седмица може да очакваш творческа криза. Нейна основна причина може да е не толкова липсата на идеи, колкото недоволството от материалната отплата за твоята дейност. Ситуацията може да се задълбочи ако имаш неуредени дългове или заеми. Но всяка криза носи положителни промени в живота. Ако нещо не ти допада, опитай се да потърсиш нови решения. Само бъди готов за това, че сега трябва да преодоляваш много препятствия.

ВЕЗНИ 

Повече компромиси!

Седмицата може да донесе трудности в семейните отношения. Конфликтите могат да бъдат свързани с твоята активна жизнена позиция и желание да се пребориш със семейните традиции. Във всяка ситуация се старай да търсиш компромиси и да избягваш сблъсъците, защото те могат да прераснат в сериозна конфронтация, поради общото напрежение на биосферата през този период.

СКОРПИОН

Спазвай правилата!

Сега е важно да спазваш правилата за движение и да бъдеш особено внимателен при управлението на собствения си автомобил или всеки друг вид превозно средство. В общуването има опасност от конфликти. През този период не се доверявай на непроверена информация и слухове.

СТРЕЛЕЦ

Златната среда!

Тази седмица се опитай да укрепиш отношенията си с приятелите. Възможно е, това да не се отрази много добре на личните ти взаимоотношения, така че се опитай да намериш златната среда. Например, отдели време само за тези приятели, с които общуваш от дълго време и които сега можеш да запознаеш с втората си половинка.

КОЗИРОГ 

Силна воля!

Тази седмица може да станеш по-енергичен, ще ти се иска да преодоляваш много обстоятелства, традиции, да се бориш с влиятелни хора. Следва да се отбележи, че ще разполагаш с достатъчно сили и енергия, но резултатът може да се окаже много разочароващ. Следователно, използвай волята си, така че твоите методи за постигане на желаното да не бъдат толкова опустошителни.

ВОДОЛЕЙ

Заплетени ситуации!

През тази седмица може да възникнат много сложни ситуации, които трудно ще разбереш. Момента не е подходящ да се доверяваш на непроверена информация, особено, получена от хора, които не познаваш добре. Твоите тайни врагове може да се активират. В този период се старай да не даваш никакви поводи за клюки, пази личния си живот в тайна.

РИБИ

Финансови рискове!

Тази седмица съдържа доста сериозни финансови рискове. Сега не е необходимо да се държиш разточително, да даваш пари назаем или да взимаш заем, особено от приятели. Това е лош момент за участие в колективни проекти и колективни инвестиционни фондове. Правейки покупки, разчитай само на собствените си средства, потребителският кредит през този период не е препоръчителен. Разрешаването на проблеми, свързани с данъци, издръжка на дете или наследяване, по-добре да се отложи.

Източник: viewsofia.com

 

 

Подобни статии

Top