Седмичен хороскоп за 1-7 септември 2014

Овен

През първия делничен ден от седмицата, за да се справите с текущите си задължения на работното място ден, ще е необходимо да предприемете решителни стъпки. Ще се открие възможност да се заемете с проект, който може да ви осигури добри приходи. Необходимо е да преценявате всяка своя дума, тъй като ще бъдете наблюдавани зорко от заобикалящите ви професионалната сфера хора. До средата на седмицата не допускайте да расте вътрешното ви напрежение, тъй като това може да ви попречи да вземете някои важни решения в живота си, от които ще зависи стабилността ви в делови, в материален и в личен план. В случай че има възможност, то е по-добре да туширате конфликтите във взаимоотношенията си с колеги, делови партньори или клиенти. Заложете на самостоятелната работа, благодарение на която в професионален и личен план ще постигнете резултатите, към които се стремите от известно време. Не е изключено много от вас да се поддадат на различни увлечения, които да ви донесат удовлетворението, на което се надявате . Около средата на периода се постарайте да се освободите от напрежението, което владее съзнанието ви, защото в крайна сметка то може да има негативен ефект върху работата ви и за начина, по който изпълнявате поетите от вас ангажименти. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри. В края на седмицата се постарайте да не доверявате професионалните си идеи на хора, които не познавате достатъчно добре. Организирайте изпълнението на инициативите си по начин, който ще гарантира, че ще постигнете добри крайни резултати. Не пропускайте да изпълните обещание, което сте дали на член на семейството си. През почивните дни използвайте свободното си време за любимо занимание или за разходка сред природата. Отхвърлете негативната нагласа и затормозяващите мисли, свързани с изминалите работни дни. На част от вас ще се наложи да проведат важен разговор с възрастен член на семейството, чийто краен резултат ще зависи изцяло от готовността ви да съдействате и в същото време да защитите собствените си потребности! Важно е да проявите здрав разум и да бъдете дипломатични!

Телец

В началото на седмицата обмислете как най-добре да изпълните текущите си задължения от професионално и от лично естество. Имайте предвид, че на този етап благодарение на отличната организация развитието на инициативите ви ще следва желания от вас път. До средата на седмицата много от вас ще се нуждаят от подкрепа, благодарение на която ще получите вътрешна увереност, че не сте направили погрешен избор, като сте поставили ново начало в личен план. Възможно е част от вас да изпитват сериозни съмнения, които може да разсеете, единствено ако сте убедени, че всеки ваш ход е добре обмислен и преценен предварително. На много от вас ще се наложи да се занимават с няколко неща едновременно. Потребно е отлично да органирате работата си, за да успеете да отделите и достатъчно време за отдих. Сънят и положителните емоции ще играят важна роля във възстановяването ви. Около средата на периода ще имате шанс да изградите добри връзки и контакти с хора, които може да ви помогнат при осъществяването на личните ви инициативи. Не очаквайте резултати, които не е възможно да бъдат постигнати –тази ваша нагласа може да намали мотивацията ви да преследвате докрай стремежите си. В края на седмицата съвестно следете движението на личните си финансови средства, благодарение на което ще успеете да направите някои лични и служебни плащания. В случай че изпитвате затруднения, свързани с недвижим имот, на всяка цена следва да промените тактиката си на действие. През почивните дни се отърсете от напрежението и организирайте достатъчно разнообразни забавления, с които да възстановите равновесието в организма си. Моментът е благоприятен за нови запознанства. Опитайте се да преодолеете проблемите, възникнали в отношенията ви с интимната половинка. В случай че сте на различни мнения по важни въпроси, то до разбирателство и намиране на адекватен изход от ситуацията може да се стигне, единствено ако и двете страни проявите желание за това.

Близнаци

Началото на седмицата ще бъде белязано от неочаквани добри известия, благодарение на което ще постигнете спокойствие и отлична реализация в професионалната сфера. Опитайте да привлечете подкрепата на влиятелна особа към идеите си. Не се отказвайте да извършите реконструкция в дома си, особено ако на този етап е необходимо да направите това. До средата на седмицата се придържайте към „златната среда” в професионален, в материален и в личен план, за да успеете да съхраните отличните позиции, които сте заели до момента в професионалната сфера. Правилното разпределение при изпълнението на ангажиментите ще ви позволи да се вместите в сроковете, определени ви от началник или клиент. Много от вас ще проведат поредица от служебни срещи, които най-вероятно е за вас да бъдат позитивни. Ще ви се предоставят и изгодни възможности да предприемете нова инициатива в деловата сфера. Обмислете внимателно предстояща своя крупна покупка или друга инвестиция. Около средата на периода моментът ще бъде благоприятен да се заемете с делата, които бяхте оставили на заден план поради голямата си делова ангажираност в последно време. Към служебните си задължения ще може спокойно да прибавите и тези от личен характер. В края на седмицата много от вас ще бъдат помолени за подкрепа, която не бива да отказвате – без значение дали е отправена от ваш близък, от приятел или от колега. Разпределете времето си за изпълнение на различните си отговорности, но отделете достатъчно часове за пълноценен отдих и за планиране на предстоящо пътуване. През почивните дни ще живеете динамично – това ще ви позволи да създадете изключително полезни контакти както с хора от сферата, в която работите, така и лични. Обменяйте мисли и опит, които ще имат позитивен върху вас ефект. Следвайте сърцето си, но останете верни на принципите си. Моментът ще се окаже значим за много от вас, тъй като ще осъществите важен контакт, благодарение на който ще съумеете да получите допълнителни делови ангажименти.

Рак

С настъпването на седмицата се освободете от ангажиментите, които не ви носят професионалните и материалните ползи, на които се надявате. Организирайте изпълнението на рутинните си задължения, които ще ви осигурят спокойствие в административно отношение. Не поемайте излишни рискове с осъществяването на нова инвестиция. До средата на седмицата не се отказвайте от улесненията, предоставени ви от приближен на работното място. Преценете доколко обективна е преценката ви за заобикалящата ви действителност, тъй като по този начин ще се предпазвате от предприемането на ходове, които биха имали негативен ефект върху вас. Опитайте се да разрешите проблем от семеен характер. С повишено внимание се отнасяйте към улесненията, които са ви предложени в професионалната сфера. На всяка цена се пазете от всякакви загуби, които биха могли да нарушат стабилността ви на работното място, а това би дало цялостно отражение и върху финансовата ви устойчивост. Около средата на периода на много от вас ще се наложи да доведат до успешен финал предприета инициатива. За вас обстоятелствата ще се подреждат добре, така че не губете ценно време за занимания, които не притежават търсения от вас потенциал. В материално отношение се въздържайте да давате пари назаем. В края на седмицата моментът е подходящ да осъществите отдавна планирана служебна среща – на нея се пазете от прояви на импулсивност, дори и да съзнавате, че нещата не се развиват според очакванията ви. Добре направен цялостен анализ сега ще ви спести множество неприятности и главоболия в бъдеще. През почивните дни е необходимо да си дадете ясна сметка какво сте постигнали до момента в професионалната сфера и към какво се стремите. В случай че планирате да следвате изцяло нов начин на живот, то на всяка цена трябва да знаете, че, ако вземете подобно решение сега, това ще е окончателно за бъдещето ви. Стремете се да действате по съвест във взаимоотношенията си с близък или партньор. Не допускайте липсата на съгласие по определени въпроси да се превърне в пречка в деловата сфера да постигнете общите намерения, които градите. Опитайте се да бъдете в помощ на член на семейството!

Лъв

През първия делничен ден ще има възможност да сключите съюзи, които ще дадат цялостно отражение върху живота ви. Напълно възможно е да се насочите към реализацията на свой проект, но ще осъзнаете необходимостта да спечелите силен поддръжник в лицето на влиятелна особа. До средата на седмицата много от вас ги очакват интересни срещи, на които ще успеете да придвижите реализацията на свой проект в професионалната сфера. Моментът ще се окаже значим за тези от вас, които съумеят по правилен начин да разпределят изпълнението натекущите си задължения. Очаквайте интересни срещи в личен план! Моментът е подходящ да извършите на някои отдавна желани от вас реконструкции в дома си. В случай че успеете да съчетаете служебните си ангажименти с тази инициатива, то при всяко положение удовлетворението ви ще бъде напълно заслужено. Около средата на периода моментът е благоприятен за промени, които може да имат цялостно отражение върху настоящето ви. Ще ви бъде предоставена възможност да подпишете договор, който ще ви гарантира заетост и отлични парични приходи. В здравословно отношение не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. В края на седмицата не поемайте излишни рискове в работата си. Структурирайте реализацията на инициативите на базата на личните си желания и крайните си очаквания, но, ако ситуациите за вас се променят драстично, то и вие трябва да се приспособите към тях, за да спечелите много повече, а не да изгубите. Отделете време за отдих, за развлечения и за пътувания. През почивните дни на много от вас ще им бъдат възстановени средства, които считахте за напълно загубени. В случай че има възможност, не се колебайте да осъществите пътуване с цел отдих. Загърбете делничното и се отдайте на пътувания и на забавления с обичаните от вас близки. С правилна нагласа ще съумеете да откриете насладата от завоювана победа, без да  преувеличавате успехите си.

Дева

В началото на периода осъществете инициативи, които биха могли да ви създадат спокойствие в материалната сфера. Възможно е да намерите разрешение на проблем, който дълго време не ви даваше покой в лично отношение. Направете цялостна равносметка на финансовото си положение. До средата на седмицата събитията в професионалната сфера ще предизвикат незабавната ви реакция. Възползвайте се от предоставените ви възможности, тъй като благодарение на тях ще успеете да постигнете желаните от вас крайни резултати. Стремете се да овладявате финансовите предизвикателства, за да съхраните стабилността си в това направление. Не се опитвайте да променяте заобикалящата действителност, особено ако само с личните си усилия не е възможно да оказвате влияние на случващите се събития. Постарайте се да направите максималното, на което сте способни, за да сбъднете предварителните си очаквания. Около средата на периода ще се наложи да съставите точен план за разходите, които трябва да направите в професионалната сфера, но също така не трябва да пренебрегвате и личните си разходи. Напълно възможно е част от вас да се заемат с разрешаването на семеен проблем, който от известно време не ви дава покой. В края на седмицата трябва да сте изключително внимателни в отношенията си с хората. Има реална опасност да станете жертва на добре подготвена измама, така че внимателно проучвайте всяка нова възможност за обвързване с договор или за финансови вложения. През почивните дни много от вас ще очакват резултати и известия, свързани с конкретна ваша инвестиция. Постарайте се да впрегнете всички свои възможности, за да постигнете желаното в делови и в личен план. Разрешавайте недоразуменията в отношенията си с член на вашето семейство. Опитайте да разрешавате проблемите навреме и без каквото и да било забавяне, тъй като така ще се предпазите от задълбочаване на съществуващите проблеми.

Везни

През първия ден от седмицата планирайте и организирайте изпълнението на текущите си ангажименти така, че да постигнете успех накрая. Не търсете признание там, където не бихте могли да го получите от само себе си. Стремете се адекватно да разрешавате затрудненията в отношенията си с възрастен член на семейството – в този случай единствено логичните доводи може да са ви от полза. До средата на седмицата много от вас ще трябва да се откажат да вземат важно решение, особено и ако нямате ясна стратегия по какъв начин ще реализирате инициативите си и какви ще бъдат накрая материалните ползи за вас. Доверете се на интуицията си, ако искате да постигнете единомислие с делови партньор или клиент. Не си позволявайте да не отделяте достатъчно време за отдих! Направете цялостен анализ на финансовото си положение, за да избегнете вероятността разходите ви да надвишат приходите, които получавате. В деловата сфера ще се наложи да проведете важен разговор, с който да си осигурите спокойствие в това направление. Около средата на периода очакванията на много от вас ще се сбъднат, и то благодарение на правилното планиране и балансиране между служебното и личното. Не е изключено въпреки това да целите да постигнете още по-добри резултати, които, от своя страна, да дадат възможност за нов етап на кариерното ви развитие. В крайна сметка това няма да зависи само от личните ви усилия, но и от шанса, който съдбата ще ви даде. В края на седмицата много от вас вероятно ще се сблъскат с пречки при осъществяването на инвестиция в деловата сфера. На първо време си осигурете подкрепата на влиятелна особа, която също да има интерес за постигането на положителни резултати. През почивните дни избягвайте да поемате нови отговорности в личен план. Напълно възможно е много от вас да се заемат с изпълнението на инициатива, свързана с дома или с член на семейството. Залагайте на развлеченията и на разнообразието в свободното си време. Наслаждавайте се на любимо занимание или бъдете в компанията на обичани от вас приятели. Опитайте да се освободите от рутинните си ангажименти, без значение дали са делови или от битов характер.

Скорпион

В началото на седмицата не очаквайте някой друг да следи за личните и деловите ви интереси. Постарайте се да предвидите пред какви трудности ще се изправите по пътя си – те най-вероятно ще са свързани с липсата достатъчно внимание при работата ви с пари или документи. В този случай могат да ви спасят своевременни действия. До средата на седмицата е напълно възможно част от вас открито да демонстрират недоволство заради задачите, които ви възлага началник, клиент или делови партньор. Въпреки всичко вероятно малко е затрудненията да нарушат цялостно стабилността ви в делови и в материален план. На работното място се освободете от ангажиментите, които не ви засягат пряко. Имайте предвид, че излишното напрежение може да окаже цялостен негативен ефект върху работата ви и върху взаимоотношенията с близки, роднини или с партньора в любовта. Преценявайте внимателно изказванията си пред широк кръг от хора. Около средата на периода финансовото положение ще има определяща роля при взимането на конкретни решения от делово естество. Много от вас ще се насочат към търсене на нови възможности за развитие в професионалната сфера, което да ви осигури и завидно финансово състояние. В края на седмицата не приемайте твърде тежко разочарованието, което сте изпитали от приятел или близък, на когото дълго време сте се доверявали. В този случай е важно да съпоставите трудностите, които изпитвате, с ползите, които сте съумели да извлечете. Предпазвайте се от заблуди в личен план! През почивните дни моментът е подходящ да се освободите от вреден навик, който отдавна ви пречи. Опитайте да погледнете от добрата страна на предприетата от вас промяна в стила на живот и тя ще се превърне в позитивна. Останете обективни в преценката си за хората, които ви заобикалят в личен план, като не съдите твърде строго тези, които не са съгласни с личните ви предпочитания и не приемат вижданията ви за живота.

Стрелец

С настъпването на седмицата се пазете да не предприемате инициатива, която да ви постави в неблагоприятна позиция на работното място. Ако проявите отговорно отношение, ще си спестите съществуващ проблем от делови характер да се задълбочи. Не предприемайте промени, които не сте имали възможност да обмислите внимателно. Мнозина ще узнаят за скорошната поява на наследник. До средата на седмицата ще се наложи да заемете ясна позиция по делата, чието развитие ви засяга пряко. Имайте предвид, че не трябва да оставяте на втори план важните въпроси, тъй като впоследствие ще бъде трудно да ги разрешите. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, благодарение на заема, който ще ви върнат. Избягвайте да поемате рискове в делово и в материално отношение. Напълно възможно е по-голямата част от вас да се съсредоточат върху някои текущи задължения от административен характер, чието изпълнение може да ви спести множество неприятности в бъдеще. Около средата на периода невъзможното би могло да се превърне реалност, ако предприемате правилни ходове. Ще разполагате с отлична възможност да се съсредоточите върху задачите, чийто потенциал е значителен за развитието ви в професионалната сфера. Избягвайте да правите големи покупки! В края на седмицата се насочете към приключване на работата по конкретна инициатива, и то в определените ви за това срокове. Постарайте се да предвидите реакциите на хората в прякото си обкръжение в службата, за да се предпазите от нежелани нападки. Късметът ще бъде на ваша страна в любовта! През почивните дни заложете на физическото натоварване, също не пренебрегвайте здравословния начин на хранене, особено ако в последно време сте си позволили да натрупате някой друг излишен килограм. Не очаквайте мигновени резултати! Обсъдете идеите си с приятел, чието мнение цените високо. Обменяйте мисли и опит, защото само така ще успеете да достигнете до отговорите на въпросите, които стоят пред вас от известно време.

Козирог

С настъпването на седмицата успешно ще съумеете да изпълните многобройните си текущи отговорности, които няма да търпят отлагане във времето. Открийте начин успешно да разрешите съществуващ проблем, благодарение на което ще отворите достатъчно място за новостите, които неминуемо ще ви застигнат в професионално отношение. До средата на седмицата овладейте желанието си на всяка цена бързо да реализирайте целите, които си поставихте неотдавна. Съсредоточете енергията си за изпълнение на ангажиментите със спешен характер, но си наложете по-бавно темпо на работа. Не е изключено да получите подкрепата на колега или на делови партньор. Добре е да изясните приоритетите си в професионален план и в материалната област, за да се справите по-успешно с реализацията на предприетите от вас инициативи. Избягвайте да взимате страна в чужд спор, тъй като тази ваша нагласа няма да ви донесе нищо добро. Около средата на периода на работното си място не се бойте да действате с размах. Ще има възможност да туширате възникнало напрежение в отношенията ви с колега, делови партньор или с интимната половинка. Важно е, когато откриете неправда, да следвате принципите си, но да не се превръщате в техни роби. В края на седмицата е добре да използвате конкуренцията си в професионалната сфера като отличен стимулант да преодолеете собствените си колебания и съмненията си дали ще овладеете предизвикателствата. В случай че успеете да се преборите с тях, изключително лесно ще бъде да разрешите по-голямата част от проблемите си. През почивните дни се освободете от претоварването и стреса, заменете ги с положителната нагласа и използвайте възможността да пренасочите енергията си в позитивна посока. Моментът ще се окаже ключов за много самотни представители от знака. Разрешавайте недоразуменията с членове на вашето семейство. В любовта се насочете към изграждане на атмосфера на взаимно доверие с интимната половинка. Опитайте се да проявите отстъпчивост, ако установите, че това ще допринесе за премахване на някои бариери помежду ви.

Водолей

През първия ден от седмицата се съсредоточете върху най-неотложните си ангажименти на работното място, с изпълнението на които ще си гарантирате стабилността на работното място. Част от вас ще бъдат привлечени към нов пост или друго работно място, което значително да подобри деловото и материалното ви положение. До средата на седмицата се погрижете да съхраните стабилно финансово положение, особено ако в последно време сте имали значително по-високи разходи. Не търсете разбиране и подкрепа от човек, когото не познавате достатъчно добре. Съсредоточавайте се само върху главното и при никакви обстоятелства не разпилявайте усилията си по няколко направления. Съсредоточете се върху изпълнението на ангажиментите, които не търпят отлагане. В случай че са ви били възложени някои допълнителни лични отговорности, то на всяка цена ще трябва да направите цялостно прекрояване на предварителните си планове. Обърнете внимание на някои свои оплаквания от здравословен характер. Около средата на периода не изисквайте от околните да следват вашия ритъм на работа, а още по-малко да имат същите разбирания за заобикалящия свят, каквито са вашите. Насочете се към изграждане на взаимно доверие във взаимоотношенията си с интимната половинка, дори и да изпитвате известно разочарование. В края на седмицата е наложително да си дадете ясна сметка доколко можете да разчитате на чужда подкрепа при реализирането на лични проекти. Добре е да не хвърляте целия си наличен материален ресурс в инициатива, за чийто финален резултат нямате представа какъв ще бъде. През почивните дни заложете на занимания, които ще развият практическите ви умения, които впоследствие успешно може да използвате в професионалната сфера. В случай че обстоятелствата за вас в лично отношение се подредят по благоприятен начин, то ще има възможност да осъществите промяна в живота си още през идващите седмици. Напълно възможно е очакванията ви в любовта да са далеч от реалността, особено ако човекът до вас не е на същата вълна. Постарайте се да обсъждате открито вълнуващите ви въпроси и не се засягайте, ако вашите доводи не се приемат.

Риби

В началото на седмицата много от вас ще се наложи да се заемат с някои рутинни делови и лични задачи, за да освободите достатъчно време за изпълнение на ангажиментите, които в най-скоро време ще бъдат с висок приоритет. Потърсете съвет и подкрепа от човек, на когото и друг път сте гласували доверие. Не отхвърляйте поканите за забавления. До средата на седмицата, в случай че се чувствате отпаднали, на всяка цена намалете темпото на работа и се заемете с най-неотложните си ангажименти. Ситуациите за вас ще се подреждат по изключително благоприятен начин, което ще ви позволи да се справите с изпълнението на най-спешните си задължения. Много от вас ще направят избор, който ще ви носи много повече удовлетворение от това, което вече сте постигнали в делови план. Напълно възможно е да ви бъде отправено примамливо предложение за нова работа, заради която приходите ви значително ще се увеличат. Около средата на периода оставете нещата в професионалната сфера да се развиват от само себе си – моментът няма да бъде подходящ да ги форсирате, особено и ако зависите от чуждо благоволение. За вас е добре да се съсредоточите върху инициативите, чийто резултат зависи единствено и само от вашите активност и желание. В края на седмицата ще разполагате с всичко необходимо, за да разгърнете и осъществите идеите си в деловата сфера и в личен план. Много от вас ще получат приятни известия, които ще сложат край на стар конфликт или спор, който дълго време владееше съзнанието ви. През почивните дни в личен план действайте според собствените си разбирания и потребности, като се съобразявате с желанията и очакванията на интимната си половинка. Ще има достатъчно основателни причини да смятате, че настъпващите в живота ви новости ще бъдат изцяло позитивни. Отпуснете се с любимо занимание. Избягвайте затворените пространства и отделете достатъчно часове, които да прекарате сред природата. Рационално използвайте свободното си време, като се съобразявате с личните си потребности.

Източник: Edna.bg

Подобни статии

Top