Седмичен хороскоп за 15-21 септември 2014

Седмичен хороскоп за 15-21 септември

Овен

Седмицата е благоприятна за Вас и заветните Ви мечти постепенно ще започнат да се реализират. Внимавайте, за да не се окажете пречка на възникналата ситуация. Още в понеделник ще можете да успеете с твърде много неща, стига да имате желание. Насочете своята енергия за благоустройство на дома си, а това, като цяло, би се отразило много добре на всичко. Постарайте се да „четете“ между редовете, и ще имате възможност да получите информация, която да е в състояние да промени начина Ви на възприемане на света. През почивните дни се отдайте на културни развлечения и срещи с приятели.

 

Телец

Не допускайте импулсивни действия, защото те при всички положения ще се окажат импулсивни. През седмицата емоциите само ще Ви пречат, и е добре да се опитате премерено да подхождате към своите задължения и към всичко, с което се занимавате. Вторникът е успешен ден за творческа работа. В четвъртък Вашето мълчание ще се окаже по-ценно от злато, и ще е силно зависимо от материалната Ви нагласа. В събота е вероятна среща с човек, който ще помогне да разкриете творческите си способности.

Близнаци

Задачите през седмицата няма да са малко, но ще трябва да работите „на бавни обороти“, за да не изпуснете своя шанс. Във вторник деловите срещи ще бъдат успешни, а и всичката информация, от която се нуждаете, ще постъпва своевременно. Умението да бъдете дипломатични , заедно с готовността да правите компромиси, ще Ви осигурят позитивни промени в професионално-служебно отношение. В петък ще трябва да изключите и най-малките прояви на агресия, и само позитивната настройка ще бъде от полза.

Рак

В най-близко време Ви очаква напрегната работа о голямо количество грижи както на работното място, така и у дома, но това ще предизвика у Вас усещане за увереност в собствените сили, и желание да действате. Особено полезна ще бъде способността Ви да вземате решения. От друга страна пък има опасност оптимизмът Ви да прерасне в еуфория, а това, повярвайте, няма да има добри последствия. През почивните дни бъдете предпазливи с новите познати, защото има вероятност да се забъркате в нещо неприятно.

Лъв

Може да Ви се появи желание да приведете в ред външния си вид, и да му добавите елегантност и ефектност. С това се заемете в понеделник – ден, подходящ за закупуване подходящо за работа облекло, както и други вещи, които биха Ви били нужни на работното място. Във вторник може да Ви бъде направена неоценима услуга от покровител, но най-добре ще бъде, ако не разгласявате подробности във връзка с това. В четвъртък се постарайте до деловата Ви кореспонденция да нямат връзка любопитни очи или конкуренти, които лесно биха могли да се възползват от Вашата доверчивост. При контакти с нови хора проявявайте предпазливост и бъдете внимателни. В събота може да си позволите да проявите инициатива, а поддръжката ще Ви бъде гарантирана.

Дева

В началото на седмицата на работното място може да Ви очаква някакво затишие, и това ще Ви даде достатъчно време за установяване на полезни контакти, или просто за приятно общуване. В сряда се постарайте да не давате обещания, изпълнението на които ще бъде изключително трудно за Вас. Всяка получена през този ден информация разглеждайте във връзка с бъдещето. В петък се постарайте да намалите натоварването си на работа до минимум, и не се занимавайте с нищо сериозно. През почивните дни се отдайте на заслужена почивка сред природата.

Везни

През тази седмица оставете повече време за себе си, като се концентрирате само върху онези неща, които са реално изпълними в създадената ситуация. Най-лесно ще се справите с онова, което ще вършите заедно с приятели.Това съвсем не значи, че трябва да приемате всичко, за което Ви повикат или предложат – откажете онези неща, които не Ви харесват. В сряда може да Ви бъде доста скучно, защото ще се наложи да се занимавате с рутинна работа, но когато приключите, ще се почувствате господар на положението и негов контролиращ. Четвъртък е подходящ ден за командировка или пътуване по лична работа. Почивните дни посветете на своите близки и им окажете максимално възможното внимание.

Скорпион

Не се концентрирайте върху дреболии, а обърнете внимание на най-главното.Сега сте много контактни, и (както винаги) сте приятна компания, та за това ще имате много запланувани и незапланувани срещи с приятели и познати. Независимо от положителната настройка, постарайте се реално да оцените своите сили, и да не се претоварвате с излишни ангажименти. Седмицата ще е успешна почти за всички Ваши начинания, а това до голяма степен ще повлияе на бъдещите Ви перспективи.

 

Стрелец

Първата половина на седмицата е идеална за постигане на поставените цели и реализация на плановете, но когато всичко набелязано бъде свършено, не си и помисляйте за почивка – останалото време може да използвате за свършване на още някоя и друга задача. Навиците Ви ще имат голяма власт над Вас, и, волю или не волю, ще се наложи да се съобразявате с Вас. Отложете за друго време намерението си да се преборите с всякакви вредни (от Ваша гледна точка) пристрастия. През втората половина на седмицата не е желателно да планирате важни срещи и отговорна работа. Впечатленията може да се окажат измамни, и това, което е изглеждало надеждно, изведнъж да се окаже съвсем различно.

Козирог

В началото на седмицата може да се наложи да вземете бързо решение, да направите точна преценка и да опитате да сплотите колектива. В средата на седмицата бъдете сдържани и предпазливи, и не се опитвайте да пробиете с глава стена. Вашите активност и енергичност ще помогнат да се придвижи от мъртва точка работата, която се е закучила, но това съвсем не означава, че е оправдано да пилеете силите си за ненужни неща. Ако подходите към поставените задачи на работното място творчески, в четвъртък ще имате успех,а старанията Ваи няма да останат незабелязани. В семейството е възможно да възникнат малки проблеми, с разрешаването на които е редно за се заемете през почивните дни.

Водолей

Научете се да правите така, че животът Ви да стане по-спокоен, а за целта се постарайте да придобиете умението гъвкаво да лавирате между хората и ситуациите, а по този начин ще можете да постигнете доста. В началото на седмицата се предпазвайте от съблазни, които могат да Ви отклонят от верния път. Не е изключено в четвъртък да се наложи да се справяте едновременно с няколко наболели и спешни за решаване проблеми. Ако в събота се наложи аргументирано да отстоявате своите позиции, спомнете си, че разумният компромис още на никого не е навредил.

Риби

Седмицата може да се окаже рядко продуктивна и спокойна. Във вторник ще е добре да проявявате точност и предпазливост при вземането на решения. През втората половина на деня в сряда ще можете да постигнете много. Петък е благоприятен за натрупване и усвояване на нова информация. В неделя се постарайте да запазите душевното си равновесие и не внасяйте в атмосферата на деня хаос и суета. През този ден информацията може да не се възприема адекватно. Не бързайте да си правите изводи, защото по-късно всичко ще стане ясно.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top