Седмичен хороскоп за 26 септември - 2 октомври - DC news

Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври

Овен

През тази седмица звездните влияния са позитивни за вас, особено що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези влияния, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете, за да я постигнете и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване.

Телец

Тази седмица бележи началото на период, през който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване в някои аспекти от всекидневието ви. Една част от вас ще обмисляте да учите или да развивате професионалните си умения, при други служебната среда ще стане по-благоприятна и ще се разбирате по-добре с колегите, а трети може да решите да се погрижите за здравето си чрез спорт или здравословно хранене.

Близнаци

През тази седмица тъмните облаци най-накрая ще започнат да се разсейват и ще се радвате на хубаво време, както що се отнася до определени ситуации и отношения с хора, така и до вътрешния ви свят – до мислите и чувствата ви. Казано накратко, ще бъдете в добро настроение, ще гледате позитивно на всичко случващо се и, дори да възникнат проблеми, по-лесно ще намирате решение.

Рак

През тази седмица ще бъде добре да си напомняте, че проблемите често са маскирани благословии. Това, което ви изглежда като трудност, може би всъщност е възможност. За да се възползвате от нея обаче, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате малко и да предприемете някакво действие.

Лъв

Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете самите себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията.

Дева

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните някаква неотложна задача, да довършите нещо у дома или да сте имали трудности при общуването с партньора/партньорката – вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще довършите започнатото и ще намерите разрешение за проблемите.

Везни

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за вас – възможно е успешно да положите ново начало в някаква област от живота си, да смените курса или просто всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Казано накратко, късметът ще бъде с вас, и то не само сега, но и през следващите месеци.

Скорпион

Тази седмица бележи за вас началото на нов период, в който бихте могли да се освободите от неща, които не са ви нужни или по някакъв начин спират развитието ви. Ако осъзнаете, че старото трябва да си отиде, за да дойде новото, това своеобразно „изчистване“ ще се случи по-лесно и ще имате подкрепата на звездите.

Стрелец

През тази седмица ще е добре да преодолеете склонността си да искате всичко и да действате едновременно в много направления – така само ще прахосвате енергията си. Ако искате да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го направите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, включително и във финансово отношение.

Козирог

Тази седмица ще бъде особено успешна за вас в професионално отношение. Може да получите възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се стекат във ваша полза. Периодът е чудесен да започнете нова работа или нов проект, а също така и да предприемете действия по посока на усъвършенстването си.

Водолей

През тази седмица вие ще бъдете сред късметлиите – ще се радвате на нови възможности, може да се впуснете в някакво приключение или да предприемете интересно пътуване, а ако сте имали някакви трудности през изминалите дни, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. При много от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно – сякаш някаква невидима сила ще ви помага да вървите напред.

Риби

През тази седмица много от вас най-накрая ще изпитате облекчение от проблеми, които през последните седмици не ви даваха мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате по-реалистично на нещата и вероятно ще добиете по-голяма яснота за това какво предстои. Трудните решения, които трябваше да вземете, ще ви позволят да поемете напред и да дишате по-леко.

Източник: edna.bg

Подобни статии

Top