Седмичен хороскоп за 29 септември - 5 октомври 2014 - DC news

Седмичен хороскоп за 29 септември – 5 октомври 2014

Седмичен хороскоп от 1 февруари до 7 февруари

ОВЕН

Първите два дни от седмицата са добри за вас – напористо и смело реализирайте своите стратегически планове. Действайте в посока развитие на важните за вас перспективи. През тези дни всякакви, дори най-сложните, отношения с обществото и с отделни хора можете да обърнете в своя полза. Хора и обстоятелства ще ви помагат в това. Зададената тенденция през тези дни ще можете да развивате успешно до средата на октомври. Успешно делово пътуване в чужбина или сполучливо развиващ се юридически процес е най-малкото, на което можете да разчитате. Залагайте идеята и перспективата. Сряда и четвъртък са сложни, напрегнати дни, но и най-резултатни, ако се постараете. През тези дни се цени действието, постъпката.

ТЕЛЕЦ

Първият ден на седмицата за вас не е ефективен – действащите мотиви и условия около 6-7 октомври са се изчерпали, новите подходи и възможности още не са ясни – вашата покровителка Венера в понеделник напуска трудолюбивия знак Дева, а във вторник влиза в своя „градски дом“ Везни (в Телец е нейната „лятна къща“). Тук тя ще се намира до 24 октомври, поддържайки вашите трудови доходи и социален престиж, при условие, че през първата половина на октомври решите успешно възникналите работни проблеми, включително и юридически. Или проблемите, поставени пред вас от роднини. Ако през първата половина на октомври ви се наложи да тръгнете в далечна командировка, бъдете пределно стегнати, тя няма да бъде лека. Погрижете се за здравето си, вашата покровителка ще ви помогне в това.

БЛИЗНАЦИ

Вашият покровител Меркурий през тази седмица спира своето видимо движение и тръгва назад до 25 октомври. Тази примка в събитията той прави три пъти в годината, което става доста очевидно по обстоятелствата около вас, ако внимателно се вгледате в тях. Най-общо казано, сега вие се занимавате със събития, които са започнали да се формират в средата на септември, и които ще стъпят на финишната права в средата на ноември. Този път те ще засегнат нещо, колебаещо се между „искам“ и „трябва“. Сюжетите са различни, но същността е тази. Ако сте искали нещо през септември, то сега кой знае защо това „искане“ се проверява дали е „нужно“ или „ненужно“. Тестовите събития по тази тема в текущата седмица са в сряда, петък и неделя. Наблюдавайте и мислете.

РАК

 

През първата половина на октомври на мнозина от вас ще се наложи да решават важни семейни въпроси, да прекратяват или да сключват трудови договори. В по-добрия случай всички преобразования ще донесат обновление, подобряване на професионалните и домашни обстоятелства. Сам по себе си този процес е доста труден, изисква разходи, дори ако става дума за обикновен ремонт в жилището. Добрата новина е, че от 29 септември до 18 октомври за мнозина от вас служебните обстоятелства ще бъдат позитивни и ще позволят да бъдат компенсирани вашите разходи и занапред да получавате повече. Демонстрирайте смело своя професионализъм и изисквайте добаки към заплатата или други привилегии. Личният бизнес и романтичните отношения не са така успешни и изгодни в близко време, но трябва да приемате предизвикателствата, разчитайки на перспективите.

ЛЪВ

От 29 септември до 12 октомври можете да разчитате изцяло на благосклонността на съдбата и късмета си. Заедно с това ще проверите докъде стига и колко е голям късметът ви. В този „поток“ попадат родените през първата десетдневка на август. Успех, награда и похвала винаги ви мотивират и активизират повече, отколкото обикновените хора. Използвайте тези критерии и преценявайте. Главният критерий за вашия успех е самоуважението. Ако сега използвате щастливите си шансове и възможности за преодоляване на натрупаните семейни затруднения (свои и на домочадието ви), ще постъпите абсолютно правилно. Събитията и вашето настроение в началото на седмицата ще станат очевиден показател за вашия успех и вдъхновение. Това, което ще ви въодушеви, увлече, зарадва в понеделник и вторник, развивайте го и по-нататък, до средата на октомври. Звездите подкрепят вашето „искам“.

ДЕВА

През тази седмица вашият покровител Меркурий спира своето видимо движение и тръгва назад до 25 октомври. Това връщане назад той прави три пъти в годината, което ще забележите доста ясно, ако се вглеждате внимателно в обстоятелствата около вас и ги анализирате. Всъщност сега вие сте в потока от събития, които са започнали да се формират в средата на септември и които ще стъпят на финишната права около средата на ноември. Най-вероятно ще бъдат засегнати документи, касаещи финанси и имущество. Категорично не се препоръчва да се оформя каквото и да е от 4 до 25 октомври – обстоятелствата могат да се променят, в документите е възможно да се промъкне грешка и изобщо нещо да ви разочарова. По-правилно ще бъде да поразмислите до края на октомври и едва след това, най-добре около средата на ноември да приключите нещо, което се точи от средата на септември.

ВЕЗНИ

Всички рожденици тази година получават от звездите отличен потенциал, сила и здраве. Тази сила се дава не просто така, тя трябва да бъде насочена към стратегически действия в онова обкръжение, което вашата компетентност обхваща. Това могат да бъдат най-близки роднини и сътрудници, а може да бъде и по-широка публика, върху която сте в състояние да разпространите своето влияние. Родените в понеделник ще се отличават със скромни, чисто практически желания. Всички останали рожденици от седмицата си поставят социални задачи – от брак или развод до засилване на публичното информационно и финансово влияние. Рождениците от текущата седмица вече са минали през послединте три години през внезапни извънредни (за тях) ситуации, които са променили обстоятелствата и хората около тях. Време е да се свикне с новите условия. Родените във вторник ще направят това по най-енергичен и успешен начин. Рождениците от сряда, четвъртък и петък ще се съсредоточат върху семейството и домашното преустройство. Рождениците от събота и неделя ще бъдат щастливи в любовта и успешни в бизнеса. Всички представители на знака през октомври трябва да следят внимателно своите имуществени и финансови документи.

СКОРПИОН

Размисли, анализ и връщане към септемврийската „информация“ – това се пада на октомврийските Скорпиони не само тази седмица, но и през целия октомври. От 29 септември до 10 октомври се усилва вашата интуиция, асоциативното ви мислене и писателски наклонности. Възползвайте се от това за работа с информацията, каквато и да е тя във вашия конкретен случай. Например, в собствения ви бизнес или творческа работа, в отношенията с децата и любимия човек. Творческите хора и интелектуалните професионалисти през първата половина на октомври са в състояние да извлекат немалка финансова полза от своята професионална креативност. Ще ви оценят и поощрят. Финансовите операции с недвижими имоти и акции, взаимодействията с банки през това време ще бъдат доста успешни.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица ви очаква късмет във всяко ваше действие, начинание, инициатива. Желателно е да не издребнявате, когато планирате важни и перспективни начинания. Цялата първа половина на октомври е добро време за спортисти, предприемачи, организатори, юристи, научни и творчески работници. Започнете да действате в понеделник и вторник, вашите действия ще бъдат максимално резултатни. Успехът през следващите месеци ще разшири границите пред вас, ще обозначи нови професионални и социални територии. От 29 септември до 10 октомври е възможно да възникнат финансови съблазни – едва ли си струва да давате заем на приятели или да инвестирате собствени средства в някакви други проекти. Необходимо е стриктно да пресметнете всичко.

КОЗИРОГ

Периодът на Везните за вас е свързан с постигането на цел, изпълнение на важно намерение. Обстоятелствата дават нови професионални възможности или посочват проблемите, които им пречат. Най-показателни събития в това отношение ще се случат в сряда и четвъртък – обмислете, възползвайте се от тях или вземете мерки за неутрализация на препятствията. През първата половина на октомври в дома ви се случва доста удачно събития – обновяване на обстановката или обстоятелствата. Но не по ваша инициатива, а по волята или благодарение на действията на някой от членовете на семейството. Ако сте намислили да правите операции с имоти или имущество, от 29 септември до 4 октомври те ще се получат успешни. След това се въздържайте да оформяте финансови и имуществени документи. Директни покупки обаче можете да правите.

 

ВОДОЛЕЙ

Вие сте влезли в период с благоприятни обстоятелства. До средата на октомври можете смело да разчитате на успех в преговори с влиятелни хора, на договори и съдействие от покровител. За онези, които търсят своята втора половинка, този период може да се окаже също така благоприятно време. Важните договори и споразумения (лични и трудови) се постарайте да подпишете до 4 октомври. Ако не се получи, отложете го за края на октомври и ноември. Което е ваше, няма да ви избяга. Всякакви постъпки, които не включват оформяне на документи, повличат след себе си успех в близка за вас среда – приятелите, професионалният колектив, обществената активност ще одобрят и оценят. По най-пълен начин събитията се очертават в събота – претеглете всичко обстоятелства, подредете ги по рафтовете.

РИБИ

Периодът на Везни за вас е възможност да излезете от омръзнали ви и отработени социални обстоятелства и да влезете в други. Преди да кажеш „хоп“, погледни къде можеш да се приземиш. Ако имате намерение да смените местоработата си, длъжностния статус или да промените условията на заплащане на вашия труд, опитайте се да предприемете някакви действия в понеделник и вторник. Това са добри дни. Заедно с това ще прецените висотата и дълбочината на своите възможвности, благосклонността на началството и силата на конкурентите. В сряда и четвъртък всички финаносви трудности, ограничения и възможности ще бъдат като върху длан – преценете и вземете под внимание. В семейството ви всичко върви „възвратно-постъпателно“ през целия септември. Нищо принципно ново. В сряда се постарайте да не хвърляте парите си на вятъра.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top