Седмичен хороскоп от 10-ти до 16-ти ноември - DC news

Седмичен хороскоп от 10-ти до 16-ти ноември

ОВЕН

С настъпването на седмицата обстоятелствата около вас ще се подреждат изключително благоприятно, а това ще ви даде възможност да се освободите от ангажиментите, по които работихте до момента. Стремете се правилно да разчитате сигналите, които съдбата ви дава. До средата на седмицата постигането на цялостна стабилност в живота ви ще стане факт. Ще получите важни известия, които ще ви помогнат спокойно да планирате настоящето и бъдещето си, без да се притеснявате от затруднения от делови и от материален характер. Съсредоточавайте се върху главното и не предприемайте твърде много стъпки в различни направления! Работата в колектив ще ви помогне да постигнете отлична реализация на предприетите от вас инициативи. Постарайте се да проявиите разбиране към затрудненията, които изпитва колега или близък. В случай че имате възможност, окажете необходимата подкрепа.

ТЕЛЕЦ

В началото на седмицата ще има възможност да приключите с изпълнението на конкретни задачи на работното си място. Моментът не е особено благоприятен да предприемате каквито и да било ходове в деловата област, защото нещата няма да се развиват според предварителните ви очаквания. Финансовото ви положение ще бъде завидно добро. До средата на седмицата не си позволявайте да допускате грешки по невнимание. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, решили да предприемат определена промяна в живота си. Освобождавайте се от ангажиментите, които не биха ви донесли конкретни резултати в делови или в материален план. Постарайте се да предвидите как ще се развива изпълнението на предприета от вас лична инициатива. Ще успеете да подобрите значително условията си на труд и живот, ако знаете какво търсите и съзнавате какъв е начинът да го постигнете. Стремежът ви да откриете правилните делови партньори ще ви осигури равномерно развитие. Не предприемайте грандиозни промени в делови и в личен план.

БЛИЗНАЦИ

С настъпването на седмицата обстоятелствата около вас ще се подреждат изключително благоприятно, а това ще ви даде възможност да се освободите от ангажиментите, по които работихте до момента. Стремете се правилно да разчитате сигналите, които съдбата ви дава. До средата на седмицата постигането на цялостна стабилност в живота ви ще стане факт. Ще получите важни известия, които ще ви помогнат спокойно да планирате настоящето и бъдещето си, без да се притеснявате от затруднения от делови и от материален характер. Съсредоточавайте се върху главното и не предприемайте твърде много стъпки в различни направления! Работата в колектив ще ви помогне да постигнете отлична реализация на предприетите от вас инициативи. Постарайте се да проявиите разбиране към затрудненията, които изпитва колега или близък. В случай че имате възможност, окажете необходимата подкрепа. Около средата на периода организирайте и осъществявайте намеренията си поетапно, като се стремете да не предприемате ходове, които да поставят под риск изпълнението на поетите от вас ангажименти. Ускорете процедурата по реализирането на конкретна ваша идея. Финансовото ви положение ще се подобри. В края на седмицата установените от вас контакти и професионалните ви умения ще ви помогнат да се справите с изпълнението на поетите от вас задачи.

РАК

В началото на седмицата е важно да премахнете недоразуменията, съществуващи в отношенията ви с колеги, приятели или роднини. Постарайте се да подходите рационално към проблемите, с които трябва да се справите на този етап. В случай че има възможност, то на всяка цена се освободете от фалшивите приятелства и от излишния товар, който носите на гърба си от дълго време. До средата на седмицата късметът ще бъде на ваша страна при уреждането на редица въпроси от професионален характер. Ще се открие възможност да се посветите и на разрешаването на проблем от личен характер, който от дълго време не ви дава покой. Наложително е да намерите правилния баланс между задълженията, почивката и изпълнението на личните си желания. Много от вас ще съумеят да сключат изгодни договори, които да ви осигурят дългоочакваната стабилност в професионалната сфера. Отделете време за проучване на детайлите, които биха могли да ви спестят множество неприятности в бъдеще. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно, въпреки че е препоръчително да избягвате мащабните проекти, изискващи твърде голям финансов ресурс!

ЛЪВ

През първия делничен ден бъдете изключително внимателни към всичко ново, навлизащо в живота ви, защото съществува вероятност да направите погрешен ход или да вземете крайно решение, което да промени досегашния ход на събитията. Стремете се да вниквате в дълбочина в проблемите от личен и от делови характер. До средата на седмицата се опитайте да предвидите как ще се развиват предприетите от вас инициативи в деловата сфера. Не е изключено да се сблъскате с непреодолими проблеми, ако не съумеете да овладеете егото си. Наложително е да организирате по такъв начин инициативите си, че да отделите достатъчно време за почивка и за постигане на личните си желания. Активността ви и стремежът ви към успех ще ви гарантират благоприятното развитие на предприетите от вас инициативи. Съсредоточете се върху главното и не допускайте да се разпилявате по няколко направления. Правилната ви нагласа ще спечели на ваша страна подкрепата на приятели, колеги или влиятелна особа. Не се страхувайте да не допускате грешки, но се постарайте да ги сведете до минимум. Около средата на периода ще има възможност да преодолеете редица изпречили се на пътя ви предизвикателства. Опитайте да ускорите осъществяването на определена своя инициатива, тъй като благодарение на нея ще стабилизирате приходите си, а и ще си гарантирате заеманата от вас позиция на работното място. В края на седмицата на много от вас ще се наложи да се съобразяват със съществуващите на работното място обстоятелства.

ДЕВА

С настъпването на седмицата преодолейте недоразуменията, възникнали в отношенията ви с колега, партньор или клиент. Опитайте да не приемате твърде емоционално слуховете по ваш адрес. Мъдро реагирайте на предизвикателствата, които ви отправя недоброжелател. До средата на седмицата се постарайте да овладеете събитията, случващи се в професионалната сфера. На първо място, не се поддавайте на провокации, които биха могли да ви поставят в неизгодна позиция сред работния ви колектив. Стремете се да постигнете цялостна стабилност в материално и в лично отношение. Съсредоточете се върху изпълнението на текущите си ангажименти. Не допускайте някой да пречи на установения от вас ритъм на работа, тъй като това може да ви отдалечи от очакваните положителни крайни резултати. Не пренебрегвайте необходимостта да отделите нужното внимание на личната си документация

ВЕЗНИ

С настъпването на седмицата не предприемайте нищо важно на работното си място и в личен план. Дори, ако има възможност, е по-добре да отложите някои важни срещи, касаещи настоящето и бъдещето ви. Препоръчително е да обмисляте постъпките си, за да не предприемете ход, заради който в бъдеще бихте могли да съжалявате. До средата на седмицата се постарайте да предвидите какви задължения предстои да изпълните, за да се справите с тях по най-благоприятния начин. Наложително е да организирате по такъв начин инициативите си, че да отделите време за рутинните си административни ангажименти. Не допускайте дори неволни грешки при работа с пари или с документи. Смело поставете ново начало в професионалната сфера. Ще се отвори възможност да се заемете с реализацията на идея, която ще ви донесе и финансови облаги. Единствено трябва да се пазите да не поемате рискове, които биха могли да навредят на стабилността ви в здравословно отношение. Около средата на периода използвайте всеки удобен момент, за да осъществите идеите си!

СКОРПИОН

През първия делничен ден се освободете от необходимостта да изпълнявате ангажименти, които нямат спешен характер. В случай че потърсите подкрепа от страна на интимната си половинка, то шансовете ви да преодолеете възникналите на пътя ви трудности ще бъдат значителни. Освобождавайте се своевременно от вътрешните си страхове, защото те ще спъват развитието ви. До средата на седмицата ще има възможност да се заемете с реализацията на проект, който ще ви донесе стабилност в професионалната сфера и в същото време ще ви гарантира регулярни финансови приходи. Правилно разчитайте сигналите, които съдбата ви дава, не проигравайте шансовете си и не поемайте безразсъдно рискове. Не позволявайте ограниченията на работното място да спъват цялостното ви развитие. Заобикаляйте се с положително настроени към живота особи, които ще ви помогнат и да преминете по-леко през трудностите, застигащи ви в ежедневието. В любовта се пазете да не проявявате максимализъм. Около средата на периода ще разполагате с отлични шансове да доразвиете своя идея. Постарайте се да бъдете ефективни, когато започвате и довършвате работата по възложените ви задачи.

СТРЕЛЕЦ

С настъпването на седмицата ще се открие възможност да приключите с голяма част от деловите си инициативи. Контролирайте добре ходовете, които предприемате на работното си място, за да не пропуснете важни детайли, които впоследствие може да ви създадат сериозни затруднения. До средата на седмицата ще има възможност да направите преоценка на отминалите събития в професионален и в личен план. Не пренебрегвайте потребностите си, но и останете верни на принципите, които следвахте досега и които винаги са ви осигурявали отлични резултати. В любовта избягвайте крайностите. Препятствията и изгодните случи в професионалната сфера ще вървят ръка за ръка – това ще се превърне за вас в източник на множество смесени чувства. Не очаквайте някой друг да следва личните ви интереси. Всеотдайността ви в личен план ще ви осигури искрената подкрепа на приятели. Около средата на периода избягвайте да проявявате импулсивност, когато трябва да защитите заеманите от вас позиции в професионалната сфера. Премислете внимателно какво възнамерявате да направите, преди да предприемете каквито и да било конкретни действия. Стремете се към поддържане на „златната среда“ в материалната сфера. В края на седмицата не е изключено да се сблъскате с многобройни пречки, ако сте се заели с нелеката задача да се справите с предизвикателство от личен характер.

КОЗИРОГ

През първия делничен ден отложете за по-късен етап всички свои грандиозни планове. Имайте предвид, че решенията, които вземете сега, няма да осигурят търсения от вас траен ефект. Посветете се на анализиране на отминалите вече събития в живота ви, за да не допуснете отново грешка. До средата на седмицата ще се отвори възможност да се заемете с реализацията на инициатива, от която ще очаквате конкретни резултати. Обмисляйте внимателно ходовете, които смятате да предприемете в професионалната сфера.Около средата на периода ще има възможност да се заемете с осъществяването на инициатива, която ще се превърне в източник на множество положителни за вас резултати. В края на седмицата се освободете от предразсъдъците и заложете на нови методи на работа, които ще ви позволят да постигнете значително по-добри резултати в професионалната сфера.

ВОДОЛЕЙ

В началото на периода ще има възможност да се заемете с финализирането на проектите, от чийто успех ще зависи стабилността ви в делови и в материален план. Ще бъде необходимо сами да установите контрол в ситуации, когато колега или конкурент ви предизвика да реагирате! До средата на седмицата направете цялостна равносметка за финансовото си положение, за да съумеете да съхраните баланса в това направление. На много от вас ще бъде отправено конкретно предложение за работа или за обучение, което ще промени коренно живота ви. Около средата на периода избягвайте да предприемате каквито и да било импулсивни ходове на работното място, защото те вероятно няма да ви донесат очакваните от вас положителни резултати. В края на седмицата умението ви да съчетавате в перфектна комбинация чара и убедителността си ще ви помогне да се справите с нелеката задача да прокарате път на свой проект.

РИБИ

През първия ден от седмицата планирайте как да реализирате ангажиментите си от делови характер. Избягвайте да поемате изпълнението на чужди задължения, тъй като реално няма да разполагате с време за това. Много от вас ще научат дългоочаквана новина. До средата на седмицата се съсредоточете върху изпълнението на неотложните си делови задължения. Финансовата ви стабилност ще зависи от ходовете, които смятате да предприемате – и на този етап, и в бъдеще. Около средата на периода разпределете изпълнението на ангажиментите си според времето, с което разполагате за работа и за почивка. В края на седмицата правилната нагласа ще ви помогне да откриете отлични шансове за реализация на ваша стара инициатива. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, които отдавна очакват промяна в личен план.

Източник: edna.bg

Подобни статии

Top