Седмичен хороскоп от 11 до 17 август

ОВЕН

Животът е изцяло празник и сполука. Вие се изявявате в любовта и творчеството, ярко и настойчиво въздействайки върху околните. Сега най-добре е да си почивате в престижен курорт. Пари може да заработите много през следващите месеци в сферата на развлеченията и бизнеса с „игри“. Всичко е супер, има само един момент – не ви достига демократичност и способност да чуете другите хора, да се поставите на тяхното място. Това вие го имате винаги, но сега уви, е преувеличено. Това поражда трудности в общуването. Можете да се опитате да се „поправите“, убеждавайки себе си, че другият човек не е нито господар, нито роб, не е по-голям, нито е по-малък, не е спонсор, но не е и потребител. Може и да се получи. Но по-добре е да си избирате занимания, неизискващи интензивно общуване с хора. А ако го изискват, то да е именно такова, с каквото сте свикнали, което ви е удобно. Вашите дни са сряда, четвъртък и петък – тогава ще се проявите най-пълноценно.

ТЕЛЕЦ

Обстановката в семейството и домашните ангажименти много силно влияят върху вашето състояние. В средата на седмицата най-енергичният член на семейството ще ви демонстрира всичко това. Възможно е да ви обнадежди с щедри обещания, да ви приласкае с покровителство и любов. Оценете дали това е за добро според своето настроение. Готови ли сте да отговорите със същото? От 12 до 24 август вие непреодолимо ще искате да украсите максимално скъпо и престижно дома си и да заемете в семейството достойно място. Постарайте се да реализирате поне малка част от желаното. В събота и неделя особено важно е да се чувствате в безопасност и комфорт с човека, който има власт над вас и с когото сте създали дългосрочни отношения. Всички скрити проблеми ще се прояват, отразявайки се на вашето настроение и дори на здравето.

 

БЛИЗНАЦИ

Полезно и приятно е да си организирате с помощта на „спонсор“ недалечно пътешествие. Задължително с нови ярки впечатления, информационни поводи, без които ще ви бъде трудно дълго да живеете. Може би на някои ще се наложи през цялата втора половина на август да си останат у дома или да общуват изключително с възрастните членове на семейството, от които не могат да се очакват нови впечатления. Постарайте се да компенсирате това с виртуални впечатления. Може би ще се обърнете към четенето? В събота и неделя вашето самочувствие ще стане тест за общото ви здравословно състояние – най-малкото неразположение възприемайте като повод за сериозна и продължителна грижа за здравето си.

РАК

 

За вас настъпва време за придобиване на скъпи и желани вещи, както и смело и уверено да откриете нов, мощен източник за повишаване на своето благосъстояние. Най-вероятно той ще бъде свързан с кардинална промяна на социалния статус (например брак) или род дейност. Не се изключва и обновяване на вашето ръководство, което ще повлече след себе си желаните промени. Показателни събития се очакват в сряда и четвъртък – дано интуицията и оценката на обстоятелствата не ви подведат. Вярно е, че интуицията ви работи добре, когато личната заинтересованост не е повишена. А ако сте твърде емоционално въвлечени в някаква ситуация, в случващите се събития ще видите само онова, което искате да видите. Следователно, за каквито и решения да става дума, трябва да ги взимате, когато сте се добре наспали и спокойни. Най-трезвите и рационални мисли ще ви дойдат в петък.

ЛЪВ

Вие сте въодушевени и оптимистични. Точно е моментът да излезете на голямата сцена. Вие правите планове един от друг по-грандиозни и тщеславни. В сряда и четвъртък всичко това ще се прояви с необикновена сила, носейки ви по вълните на успеха и мечтата. В петък, събота и неделя ще се прояви известна практичност. В събота ще повлияят домашните проблеми и ограничения от обективен характер, които ще нарастват до 5 септември. Трябва да ги запомните, да оцените доколко са важни те и ресурсите, които са необходими за тяхното преодоляване, за да го имате предвид в своите по- нататъшни планове и действия. Рождениците от седмицата ще имат пред себе си важна и като цяло успешна година, събитията през която ще донесат след себе си съществена промяна на живота им към по-добро, ако всички нови възможности бъдат старателно реализирани.

ДЕВА

Общият фон на живота е позитивен, в голяма степен зависи от онези хора, които са важни за вас и присъстват дълго в живота ви. Те сега ще съставят вашето щастие, ще ви окажат подкрепа и покровителство. Вашата задача е да отработите възникващите ситуации, съсредоточавайки се в темата не само чрез повърхностен поглед, а задълбавайки търпеливо в нея. Информацията, която можете да извлечете „от дълбокото“, сега играе важна роля в живота ви и в работата. Да проявите силата на своя интелект от 16 до 22 август няма да бъде за вас толкова просто – някой ще ви мъти главата. Ако се съсредоточите върху „информационното недоверие“, ще можете от петък до неделя да разсеете тази мъгла и да си изясните дълго съществуващите неясни ситуации. Включително и отношенията си с някого.

ВЕЗНИ

Настъпило е време да се окаже най-силно влияние върху широк кръг от хора, максимално влияние, в съответствие с вашия потенциал и професия. Вие сте „екипен играч“, но непременно сте лидер. Сега вие, както и всички останали, не сте твърде обективни, пристрастията ви са силни. Ярките преживявания в голяма степен затъмняват обективността. Затова пък сте убедителни и харизматични. Поемайки ролята на лектор, пропагандист и идеолог в някаква област, отстоявайки своята социална позиция, гледна точка, вие непременно ще преуспеете и ще се издигнете в обществото, събирайки около себе си съмишленици. От друга страна, непременно ще се появи и онзи, който ще стане ваш покровител в най-добрия смисъл на тази дума. Финансовото положение не е в най-доброто си състояние, но сега не си струва да се вторачвате в това. Просто се постарайте до 5 септември да направите необходимите плащания.

СКОРПИОН

От 9 до 21 август активно са въвлечени в живота около вас хора със силни професии. Това ще повиши андреналина, ще даде нови възможвости за професионално израстване. В личен план ситуацията не е толкова проста и лека – вие сте се съсредоточили върху нещо дълбоко и тревожно. Остава само да си пожелаем, това да не бъде борба с някакво заболяване. В този случай ще се наложи да преодолявате себе си и болестта до средата на септември. Ако имате друга достойна цел, нищо няма да ви спре, всички ще ви направят път. В този смисъл в най-скоро време вие ще бъдете безжалостни към себе си и другите. В кариерата това е правилният начин за издигане още през следващите седмици и месеци. Всичко това вие ще усетите (в най-общ план) по събитията в петък, събота и неделя.

 

СТРЕЛЕЦ

В живота ви на преден план излизат пътешествия и въпроси, свързани така или иначе с правосъдието. Вече сме говорили за това и ще ви го напомняме до следващото лято. Сега подобни въпроси се решават като по масло, значи си струва да се отложи всичко останало и да се заемете именно с тях. Абитуриенти и преподаватели Стрелци тази година получават явно преимущество по отношение на другите и дори по отношение на собствените си способности. Каквото и да кажем, сега на Стрелците им върви. Максималната благосклонност на съдбата се проявява от 12 до 24 август. Всички вероятни затруднения ще се прояват в събота – преценете ги, за да ги преодолеете до 5 септември.

КОЗИРОГ

За осъществяваянето на солидни банкови операции, финансови операции с имоти, застраховки и наследство възползвайте се от благоприятния период от 12 до 24 август. Уреждайте през това време всякакви въпроси, които ви създават стрес, въвличащи ви в благотворителна дейност и помощ на близките в семейството. Всичко, което свършите през август за своето професионално издигане или семейно благо, ще бъде полезно и успешно. Няма смисъл да се „пъчите“, избутвайте напред други хора, играещи ролята на говорител и изпълнител на вашата воля. Възможно е това да е член на семейството. Вие бъдете „сивият кардинал“, така както сте свикнали. Позитивните семейни или професионални възможности ще ви дадат знак чрез вашите близки в сряда и четвъртък. Те ще се отразят върху общото ниво на вашето благосъстояние.

ВОДОЛЕЙ

 

Съветваме онези, които още не са встъпили в брак, да направят това от 12 до 24 август. Бъдете щастливи и облагодетелствани в това партньорство. Настъпил е благоприятен период за разширяване на кръга от ваши партньори, за привличането на престижни клриенти, оформяне на изгодни договори. Онези, които се грижат за своята популярност, осъзнато или автоматично, засилват публичната си активност. За всичко това ефективни са не информационните усилия, дори не и личните комуникации, а т.н. „пиар“: енергийно-емоционалното въздействие върху околните и „нужните“ хора. Диалогът се превръща във ваш монолог, с който вие ще убедите когото и да е в каквото и да е. Но и вас ще убеди опитен човек, обаятелен и твърдо убеден в нещо. Процесът винаги е двустранен. През почивните дни се заемете с домашни дейности, отвличайки се от нарастващите проблеми в кариерата.

 РИБИ

Разширява се кръгът от вашите всекидневни и служебни ангажименти, откривайки пред вас нови перспективи. Едновременно с това се повишава вашата отговорност, засилват се формалните и юридически спънки. До 5 септември се усложнява преходът към различен род граници – от митнически проблеми до преминаването в друга организация. На абитуриентите тази година няма да им бъде толкова лесно да преодолеят тази бариера, пътешестващите хора и търговците през август ще срещат различни юридически и законодателни препятствия. Ако не искат да отменят пътуванията си, трябва да вземат всички предпазни мерки и застраховки. Работещите в чужди фирми и онези, чиято професия предполага пътувания, неволно ще обърнат внимание на това. Всичко това обаче е временно, а по-значим фактор ще подтиква вашата кариера и социален статус нагоре.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top