Седмичен хороскоп от 12-ти до 18-ти януари 2015

Месечен хороскоп за ноември

През първата половина на седмицата преобладават благоприятните влияния, от хармоничния аспект между Уран, Меркурий и Венера. Във вторник и сряда, неговата енергия ще даде възможност за бърза адаптация към промените във финансовата сфера, вървящи по целия свят.

Важна роля през тази седмица ще играе Марс. В понеделник той преминава в Риби, където неговата агресивна енергия ще се проявява по незабележимо.

В четвъртък и петък Марс образува напрегнат аспект със Сатурн – една от най-неприятните комбинации. Конфликтното и деструктивно влияние на аспекта ще се прояви с влошаване на вътрешните проблеми в различните социални общности, а в личен план с проблеми в семейните и роднински отношения. Най-трудният ден ще бъде в петък, когато вероятността от конфликти и емоционални сривове ще бъде максимална. Това ще се прояви особено забележимо в акцентираните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

До събота сутринта напрежението ще намалява, а фонът в биосферата ще се подобрява. Почивните дни ще преминат спокойно, в атмосферата на хармонични аспекти на Луната. Това ще помогне за решаването на много проблеми в отношенията и за възстановяване на силите.

 ОВЕН

Приемай критиките спокойно!

Опитите на близки и приятели да се намесват със съвети в твоите работи, ще ти причинят силно раздразнение. Но трябва да знаеш, че те го правят не от злоба, а са загрижени за теб. Опитай се да възприемаш всяка критика с “олимпийско” спокойствие. Вярно е, че да ти казват какво да правиш или да те критикуват, може да е дразнещо. Но погледни на нещата по друг начин! Финансовите затруднения може да те накарат да се обърнеш към приятели за помощ.

 

ТЕЛЕЦ 

Намали умората и сънливостта!

Ако се чувстваш уморен от живота, заеми се със самоусъвършенстване. Интересна книга, разходка сред природата или тренировка в спортната зала ще отвлече вниманието ти от натрапчивите мисли за бъдещето и може да ти даде увереност в утрешния ден. Все още е твърде рано да правиш планове – изчакай по-благоприятен момент, той скоро ще дойде.

 

БЛИЗНАЦИ 

Шанс за успех!

Подходящо време да научиш или направиш нещо ново, да обмислиш плановете си. Това се отнася особено до търсенето на нова работа и организирането на всякакви финансови проекти – твоите начинания ще бъдат успешни и ще ти донесат успех. Не пропускайте такъв шанс: той идва рядко.

 

РАК

Не подхранвай злобата и враждата към теб!

Не придавай голямо значение на критиката от страна на хората, тъй като най-вероятно, тяхното отношение към теб ще бъде пристрастно и необективно. Старай се да оценяваш своята работа единствено по крайния резултат. Ако си доволен от себе си и от това, което си постигнал, тогава всичко е наред!

 

ЛЪВ

 Освободи се от страха!

Дори не се опитвай да плуваш срещу течението! Освободи ситуацията и заеми мястото на наблюдател. Ще видиш как всичко ще се нареди от само себе си. Това което ще се изисква от теб са само малки корекции. През тази седмица бързо и лесно ще можеш да започнеш нови отношения, но колко време ще продължат зависи от това дали ще се чувстваш щастлив, когато сте заедно.

 

ДЕВА 

 Сдържай нервите си!

 

Прекомерната чувствителност през тази седмица може да доведе до ненужни конфликти с другите и твоята втора половинка. Не нервирай близките си!. Опитай се да се вземеш в ръце и да държиш емоциите си под контрол. Ревността е лош съветник, така че следвай мъдрата поговорката: Не казвай хоп, преди да скочиш!

 

ВЕЗНИ

 Укроти звяра в себе си!

Резултат от своите действия и от взетите решения ще получиш в края на седмицата, но дали ще бъде добър или лош, зависи от това ще успееш ли да тръгнеш в правилната посока. За теб сега е важно да намериш златната среда, да изгладиш всички противоречия и да следваш този път. За да постигнеш такова равновесно състояние е необходимо на първо място да създадеш хармония вътре в себе си. Да укротиш демоните вътре в себе си, за да бъдеш в последствие успешен и навън.

 

СКОРПИОН

Преустройство без архитект!

Най-доброто време да се заемеш с преустройство на семейството си гнездо. Промени нещо у дома, размести мебелите, погрижи се за интериора. Това ще ти даде вдъхновение, още сили и ще ти помогне да се съсредоточиш върху нови предизвикателства. Друг начин да се поглезиш е да предприемеш интересно пътуване.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъди активен!

През този период свободните представители на знака имат всички шансове да срещнат най-накрая сродна душа. Необходимо е да бъдат по-активни, да излизат повече и да поемат инициативата в свои ръце. Очакват ги съдбовни срещи. Стрелците, които вече имат своя половинка, ще прекарват този период като втори меден месец. Има моменти в живота, които оставят дълбоки следи!

 

КОЗИРОГ

Не бъди себичен!

Ще трябва да се научиш да преодоляваш своя егоизъм в името на любовта. Колкото повече време, грижи и внимание инвестираш в партньора си, на толкова по-голяма отдаденост от негова страна може да разчиташ. Егоистичното желание да получиш от отношенията с любимия човек колкото се може повече удоволствие, не давайки нищо в замяна, може да доведе до проблеми, включително до караници и раздяла.

 

ВОДОЛЕЙ

Търпение и време !

Ситуацията в любовната сфера ще се развива много непредсказуемо, не ти остава нищо друго освен да изчакаш и да видиш какво ще се случи по натам. Това не е най-подходящото време за проява на инициатива в личните взаимоотношения. Неразбирайки ситуацията, рискуваш да направиш погрешна стъпка, за която след това много ще съжаляваш. Така че, налага се да бъдеш търпелив!

РИБИ

Гледай напред с усмивка, оптимизъм и вяра!

Дори да не ти харесва как ще се развият обстоятелствата, опитай се да запазиш оптимизма си и да не се обезсърчаваш. Ако останеш позитивно настроен, лесно ще можеш да обърнеш в своя полза всяка, дори и най-проблемната ситуация. Старай се да не прекаляваш с вредните навици, защото здравето ти през този период ще бъде много уязвимо.

Източник: viewsofia.com

 

 

 

 

Подобни статии

Top