Седмичен хороскоп от 19 до 25 януари 2015

Седмичен хороскоп 19-26 януари

ОВЕН

Обстановката и обективните събития не изискват от вас явни постъпки и решителни действия. Някой е „потънал в себе си“, друг действа според своята вътрешна нагласа, но всичко това е по-скоро гъвкаво и емоционално, скрито и задкулисно. Само онези, в чиято душа бушува буря, през тази седмица ще я излеят върху околните. Повечето Овни предпочитат временно да бездействат или да се носят по волята на вълните. Събитията от понеделник и неделя ще бъдат информативни по отношение на осъществяването на вашите професионални и други претенции. Всеки обрат в събитията през тези дни ви подсказва „накъде духа вятърът“. В четвъртък и петък вие изцяло сте зависими от други хора, предизвикващи във вас бурна емоционална реакция. Едва ли ще съумеете да си обясните логично защо всичко е така, а не иначе. Остава ви само да се доверите на своята инстинктивна реакция, което и правите обикновено. Стари приятели, колеги, клиенти и не много близки познати са настроени към вас позитивно – вие можете изцяло да им се доверите и да разчитате на тях.

ТЕЛЕЦ

Импулсът на новолунието във Водолей ще ви даде възможност да разберете своята най-близка задача и възможностите в кариерата, да преуспеете в публичното пространство и да уредите нещо във важни за вас взаимоотношения. Организирайте събитията според своите цели и задачи – обстоятелствата са благоприятни за вас. В четвъртък и петък нещо може да ви подскаже доколко предани и безразсъдни са вашите приятели – преценявайте и решавайте можете ли да разчитате на тях в своите близки и по-далечни планове. От 15 до 24 януари вие сте склонни да правите смели и щедри планове, да удовлетворявате своето тщеславие чрез децата и романтичните отношения – всичко ви се получава. Вие също така сте готови да изхарчите солидна сума за престижна вещ или за цял комплект от вещи, за да направите дома си по-представителен. Всичко това би трябвало да повдигне не само настроението, но и вашия статус в очите на околните. Позволете си го.

БЛИЗНАЦИ

От 19 до 26 януари вие можете формално да уговорите и сполучливо да сключите важни за вас делови контакти и договори, като разчитате, че те ще са законни, стабилни и достатъчно продължителни. Например, такива, които касаят вашето положение в кариерата, статуса ви в семейството. Всичко, в чиято стабилност сега не сте сигурни, изисква конкретизация. От 20 януари до края на февруари вие се въвличате в своеобразна информационна или комуникационна „примка“ – планирано пътуване, важни документи, споразумения и юридически процес придобиват характер, подобен на примк. Не се тревожете, тази примка няма да се стегне около шията ви, само за известно време ще ви отведе встрани. Ще се наложи да проявите търпение и да ликвидирате допуснатите грешки, преди да постигнете планираните резултати. Във ваша подкрепа ще дойдат стари приятели, познати, някои документи и дори роднини. В крайна сметка всичко, кото се случва, съществено ще разшири вашите възможности.

РАК

От 15 до 24 януари ви предстоят добри доходи и още по-сериозни разходи. Възможно е да направите престижна придобивка с нечия помощ или с дялово участие. Но не вземайте пари назаем и не давайте. Търговски операции осъществявайте в понеделник и вторник – това ще ви осигури най-добрите условия. Ако обстоятелствата или партньорите ви се противопоставят, уважавайте мнението им, не вървете против течението. В четвъртък обстоятелствата ще са най-неблагоприятни за решаване на финансови и имуществени въпроси. Отложете ги за събота. В петък вие ще намерите приемлив вариант за справяне с трудните обстоятелства, но ако в петък се случи нещо неприятно, отнесете се към това сериозно. Дори ако това е леко неразположение или дребен пропуск от страна на колега или роднина. През следващите седмици вие сте по-зависими от хора и обстоятелства, отколкото от себе си, затова се налага да използвате и съответната тактика.

 ЛЪВ

Вие все повече и повече навлизате в публичния ритъм на живота. От 15 до 23 януари това съществено ще повдигне самооценката и настроението ви. Новите познанства и интереси незабелязано се заменят с обичайните предпочитания, повторения на впечатления и срещи. Всичко е чудесно, ако не се втурнете в търговски и други спекулации – от 12 до 27 януари обективните рискове и вашият ентусиазъм са прекалено високи. Знаем, че прекаленото увличане често води до пропуски и загуби. Това не касае само пари и имущество, но и интимните отношения. Тук вече никой не може да ви дава съвети. Може да си устроите буря от преживявания, дори и измислени, преувеличени. Щом е игра, ще играем! Стига само да не пострадат имуществото и парите ви. Не си стойте у дома, бъдете повече в обществото, сред хора и животът ви ще бъде наситен и интересен. Всички най-ярки „цветенца“ ще цъфнат след две седмици.

ДЕВА

Работа, служба и рутина – всичко това изплува на преден план и изцяло ви завладява. Защо пък не, ако всичко е наред и скоро ще бъде още по-добре? Ще преуспеете в работата, ще получите съответното възнаграждение или надежда за него. Августовските Деви от 7 до 27 януари трябва повече от останалите да оценяват критично своите лични и делови отношения. Пък и останалите – също. Иначе лесно могат да ви въртят около пръста си. Въздържайте се да сключвате формални договори чак до средата на февруари. Но и без тях можете да се излъжите в хората, особено ако сте жена, а до вас се е оказал необикновен мъж. Предпочитайте човек конкретен и понятен, ако не искате приказният принц скоро да се превърне в използвач или алкохолик. В следващите две години Девите ще се сблъскат с определени семейни трудности – не си ги създавайте сега сами, най-малкото не встъпвайте в брак.

ВЕЗНИ

Периодът на Водолея за вас теоретично е позитивен – изпълнен е с приятни и интересни впечатления. Да се надяваме, че за повечето хора ще е точно така. Ако в миналата неделя и понеделник тази седмица не сте имали неприятности от съпружески или семеен характер, значи няма от какво да се страхувате. Бизнесът, свързан със сферата на интелектуалните технологии, върви активно, интересно. Романтичните отношения също се оживяват. Само от 20 януари до 12 февруари не е подходящо да се оформя документално нищо важно. Нервните обстоятелства, свързани със службата, могат да поразвалят общия позитивен фон, най-вече за родените през септември. Пазете нервите си, за да сте силни и здрави. Все пак при някои Везни ще се проявят соматични заболявания на нервна почва. В четвъртък и петък съдете за тези рискове по това как се чувствате.

СКОРПИОН

Дом, семейство, деца, любов: личните обстоятелства започват да преобладават над всички останали. Можете полезно да проведете приятен семеен ритуал, да поканите роднини, познати, всички, които създават позитивен фон в живота ви. Постарайте се да обновите нещо дребно в интериора и функционалността на дома си, желателно е да бъде „електронно“. Романтичните отношения вълнуват, но е възможно скоро да ви разочароват – можете да прецените това в петък според реалните събития и своето настроение. Друг вариант е детето ви да се разболее от нещо неясно. Всичко това ще повлияе на нервите ви, ще засили объркването ви. Вашата задача е да сте на ниво в семейството и в обществото. Дръжте главата си високо изправена и всичко ще бъде прекрасно. Събитията в сряда ще ви подскажат какво да правите. Хората от близкото ви обкръжение ще ви подкрепят и издигнат.

СТРЕЛЕЦ

Засега известни препятствия със сигурност са усетили върху себе си ноемврийските Стрелци – Сатурн се нахвърля на тяхното Слънце и по някакъв начин променя привичната реалност. Най-вероятно, ги отрезвява. Много е възможно и останалите Стрелци от 7 до 27 януари да почувстват различни приземяващи моменти. Първият „ритник“ винаги е неприятен, дори ако е много лек. Въпреки това, трябва всичко да се приема като даденост, изработвайки някаква нова тактика на взаимоотношения със света. Така или иначе Сатурн почти три години ще отрезвява идеалистите, ще приземява възвишените мечтатели и ще стабилизира съсредоточените и целеустремените. Няма да ги смачка, но ще поугаси излишния ентусиазъм и плам. Но само излишният. Така се и отнасяйте към всичко, което се случва.

КОЗИРОГ

В понеделник и вторник (до 9:44 по Гринуич) се раждат Козирозите, които през текущата година ще завършат някакви важни за тях самите житейски програми. Ще поставят точка и ще съберат плодовете, така да се каже. Защото стремящата се през тези дни към новолуние Луна винаги тегли чертата, а не сее ново семе. Особено важна със събитията си ще бъде настъпващата година за онези рожденици, които са се родили в подобна фаза на Луната. В сряда Слънцето вече е във Водолей и за всички Козирози това означава месец за стабилизиране на имущественото и финансовото им положение. Нека новолунието даде импулс за успешни имуществени дела, да отвори допълнителен източник на благосъстояние. През цялата втора половина на януари ще ви влече да похарчите, да придобиете, да получите. Дано всичко се реализира във ваша полза. Проявете предпазливост по отношение на личната кола – дръжте я в идеално безопасно състояние. До средата на февруари не си струва да купувате нова.

ВОДОЛЕЙ

На 20 януари, в 9:44 по Гринуич се раждат първите за тази година Водолеи. Раждат се заедно с новолунието. Значи рождениците от тази седмица ще получат импулс за нови стремежи в живота, за нови обстоятелства. Тези обстоятелства могат съществено да променят живота им след това, намеренията и целите им. Рождениците от сряда и четвъртък ще проявят при това егоцентризъм, увереност в своите сили и инициативи, може би и лични таланти, които широката публика или тяхната втора половинка ще оценят. Рождениците от петък и събота ще бъдат заети повече с имуществени и финансови въпроси – дано не сбъркат в сметките! Рождениците от неделя ще попаднат в най-невероятни обстоятелства, които между впрочем, не ги заплашват с нищо лошо – напротив, ще им бъде интересно.

РИБИ

За вас е настъпил последният месец на личната ви година. През това време дори при младите хора биоритмите им са „на изчерпване“. Обичайният ритъм на живота им изглежда по-напрегнат, а задълженията – по-тежки, отколкото през лятото и есента. От друга страна, Марс, преминавайки от 13 януари до 21 февруари по вашия знак, ви стяга, кара ви инстинктивно повече от обикновено да се ентусиазирате, да изразходвате пламенно сили, периодично изчерпвайки ги до край. Особено, ако вече не сте толкова млади. И така, състоянието ви е нееднозначно. От 8 до 22 януари все повече ви напряга ръководството или обстоятелствата, които са по-високо от вас. Нещо ви кара да изразходвате сили, повече от обикновено, преодолявайки най-незначителни на пръв поглед, препятствия. Едновременно с това нараства странна емоционално-психическа възбуда, която през последната десетдневка на януари ще се прояви чрез състояние на упоение от постигнатото или безсилие от разочарованието. При всеки е различно. Какво следва? Живейте според възможностите, в обичайните условия, разпределяйки рационално своите сили.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top