Седмичен хороскоп от 25 до 31 август 2014

Седмичен хороскоп за 25 до 31 август

ОВЕН

Вашите сънища през тази седмица могат да бъдат доста впечатляващи и да ви разкажат много за вашето душевно състояние. Следете внимателно положението на нещата, свързани със здравето и службата, и си правете изводите – вероятно ще можете да си изясните някои неща, които по-рано не сте забелязвали. Формиращите се сложни ситуации ще се наложи да оправяте не по-малко от месец. Ако се поддадете на своите желания (любов, бизнес, риск, игра), ще си създадете твърде сурова тенденция по повод дългове и други неприятности. В бизнеса и любовта до средата на септември успехът е невъзможен. Парични загуби и остър конфликт в брака ще усложнят живота на мнозина. Но вие сте борбени и ще постъпвате съответно на това – упорито следвайки своята линия. Показателни са събитията в неделя. Всичко, което се е превърнало в „цирей“, ще ви разтревожи – полезно ще бъде, макар и болезнено, да го отворите.

 

ТЕЛЕЦ

Вашият стремеж към „домашно щастие“ и материално благополучие влиза в много остър конфликт с домочадието, с грубите обективни обстоятелства, неблагополучните финансови ситуации или реалните неприятели. Изчакайте с желаните покупки на солидно имущество и имот поне до 6 септември. Децата и любимите могат да ви заблудят – през тази седмица вярвайте само на фактите, които пристрастно анализирайте. Нарастват разногласията в семействата, където има ревност и имуществени спорове. Те могат да се окажат много сериозни и продължителни. Предварително си изградете линия на поведение в зависимост от стратегическата цел. Вашата радост и благополучие може да станат за някого „червена кърпа“. Постарайте се да не си създавате врагове, демонстрирайки своето благополучие. Макар че каквото и да правите, нищо няма да успеете да скриете.

БЛИЗНАЦИ

За периода на новия Лунен „месец на Девата“ вие непременно ще се справите с множество дребни домашни ангажименти и в движение ще откриете за себе си някои неща. С учудване може да научите нещо, за което дотогава сте имали мъглява представа или изобщо не сте забелязвали. Сякаш сте били с очила. През тази седмица някои събития могат да ви подскажат, че положението в семейството или в кариерата не е такова, каквото сте си го представяли, а идеите и целите ви са в известен смисъл утопични. Постарайте се да вземете предвид подобни факти, да се „приземите“ в своите планове и да ги конкретизирате. Както и да приложите практически усилия стъпка по стъпка, за да укрепите своето положение в обществото. Ако направите това през следващите седмици, ще си помогнете добре на самите себе си.

 

РАК

Не толкова отдавна в живота ви се е появила нова тенденция: стремеж да повишите нивото на своето благосъстояние и потребление. Тази хубава тенденция ще бъде актуална до следващото лято. Вие сте я усетили в предишния месец като желание за придобиване на нещо. Сега е настъпило време бавничко да материализирате тези желания и намерения. Без да бързате, отначало на ниво информация и комуникации. Например, решили сте да си намерите по-добре платена работа. Време е да разгледате възможностите на пазара на труда, да привлечете хора, които да ви помогнат и т.н. Или сте купили (или искате да купите) ценна вещ – време е да държите точна сметка на доходите си. Най-ценното, което можете да придобиете тази година, това е дете. И за него също са необходими ресурси. Умело оформените кредити не са ви противопоказани. Желателно е детайлно да опишете своите най-близки намерения, да сложете в ред „счетоводството“ си. Парите обичат, когато ги броят.

ЛЪВ

Онази енергия, която сега излива върху вас Юпитер, ще ви помогне да подобрите здравето си, да намерите най-доброто приложение на своите способности, да повишите авторитета си в обществото. Това няма да стане веднага, а постепенно: до следващото лято ще тече своеобразен стартов период. Сега, в периода на Девата е желателно да се съсредоточите върху практическите ангажименти, засягащи доходи и имущество. Постарайте се да пресметнете всичко, да осчетоводите, да балансирате, да вържете дебит с кредит, за да стане по-разбираема реалната картина на съществуващото ниво на вашето благополучие и мащабите на източника. Без илюзии, това е най-главното. Трябва да се знае началната точка, за да се расте по-нататък. Семейните тежести остават и дори се изострят до 5 септември – родители, недвижими имоти и т.н. Те трябва да бъдат ликвидирани, преди да потеглите по-нататък.

 ДЕВА

Рождениците от понеделник през годината ще се наслаждават на резултатите от всичко, което са усвоявали през годината. Предстои им ярък живот, ярки преживявания, тайна любов. Рождениците от вторник и сряда непременно ще покажат воля и практическа сметка, започвайки нещо ново, което ще промени качествено всекидневния им стил на живот. Практичност и реализъм няма да ги подведат. Рождениците от четвъртък, петък и събота ще се съсредоточат върху финансовите въпроси: бизнес, кредити, привличане на чужди ресурси. Това ще повлече след себе си необходимост да се сменят деловите партньори или да се преразгледат условията на сътрудничество. Рождениците от неделя по неволя ще бъдат въвлечени в проблемите на свои роднини и познати или ще бъдат принудени да издадат нечии тайни. Би било добре, ако това е по професионални причини.

ВЕЗНИ

В социален и професионален план сте в период на социално издигане. Вие събирате реколтата от посятото през 2005 година. Постарайте се да си спомните накъде са били насочени тогава вашите основни амбиции и да измерите пътя, който сте изминали оттогава за тяхното реализиране. Сегашният ви успех или неуспех е следствие от вашата житейска тактика и стратегия за тези години. До следващото лято вие имате всички шансове да преуспеете в обществото благодарение на стари усилия. Изграждайте своето поведение колкото е възможно по-умело, оприрайки се на възможностите за професионална и приятелската подкрепа. Не пренебрегвайте рекламата, търсенето на влиятелни съюзници. Вашите лични ресурси в голяма степен са изчерпани, попълват се оскъдно. Само груповата подкрепа ще ви осигури сила и процъфтяване. Бъдете пресметливи.

СКОРПИОН

От 15 август до 5 септември ще ви се наложи да преживеете трудно време на „борба и постижения“. За своя успех в кариерата, за семейните ценности, за своето здраве… Комуто каквото е нужно на дадения период от живота му. Смисълът е в това, да се изхвърли нещо, което пречи за по-нататъшното развитие и да се преразгледа целта в посока по-висока летва. Дори ако сте скромен служител или пенсионер, не би било зле да се преборите за повече уважение към себе си. Сега най-трудно е на родените в средата на ноември, буквално физически трудно. Подкрепа е подходящо да търсите сред роднини, колеги и с помощта на своята компетентност. Знанията и острият аналитичен ум ще са от полза на всички. Дори в битовите дейности. Изострянето на хроничното заболяване ще помогне ликвидирането му.

СТРЕЛЕЦ

В периода на Девата показателни стават всички събития, които засягат вашата репутация, семеен статус и формално длъжностно положение. Дори гражданството. Тоест, „обществената ниша“. От 23 август до 4 септември по този повод могат да се разсеят известни заблуждения – анализирайте детайлите, без да пренебрегвате дори и най-дребните. И ако нещо налага, проявете силата на волята си – привличайте влиятелни покровители и мощни организации за повишаването на своя статус, за постигането на конкретна престижна цел. Обстановката за вас е по-благоприятна, отколкото затрудняваща. Главното е да сте здрави и да нямате тайни недоброжелатели. Или „изсмукващи кръвта ви“, ползващи се от вашето благородство и готовност да помогнете. Но и те няма да ви нанесат съществена вреда, ще се справите с всичко.

 КОЗИРОГ

Вие можете да подобрите своето финансово положение давайки под наем имот или по всякакъв друг оригинален начин, без да излизате от вкъщи. И напротив, търсейки работа някои от вас ще напуснат бащиния дом и мястото, с което са свикнали, което за Козирога е съвсем нехарактерно. Не е изключен и продължителен процес на морално и материално откъсване от родителите, отказ от техните „базови ценности“. Всичко това сега е разтегнато с години и е станало вече фон на живота ви. От 29 август обаче до 8 септември вие ще проявите силна воля, постигайки нещо. Проверете при това на какви факти се опирате, тъй като през това време е възможно да се изяснят някои ваши заблуждения. Току виж опората не е здрава?

ВОДОЛЕЙ

Вашият хоризонт явно се е разширил, появили са се нови далечини и влиятелни, ярки покровители. Дори претенденти за ръката и сърцето ви. Не бързайте обаче да встъпвате в брак до 6 септември, както и да оформяте важни договори. Педантично оценете онази реална полза, която може да следва от всичко това. Оставете настрани идеализма си и вярата ви в дадената дума. В кариерата и бизнеса е настъпил труден период на конкуренция. Често пъти това не е честна конкуренция, а с подмолни действия от страна на онези, които претендират за мястото ви. Старайте се да не допускате професионални грешки – всичко ще бъде използвано. Ако е възможно, до 5 септември стойте настрана от формалното ръководство и още повече от контролиращите организации. В семейстовто всичко е наред, и това е важното.

РИБИ

В центъра на събитията са февруарските Риби: обстоятелствата се подреждат така, че лекичко ги изтикват от копнежите им, от обичайното задълбаване в себе си и своите чувства. Впрочем, останалите Риби също реагират на „моментите на истината“, които от 23 август до 5 септември ще се случват епизодично. Самостоятелността на Рибите бавно, но неотклонно се губи, подчинявайки се на обстоятелствата и на другите хора. Или се насочва не в тази посока поради изкривени представи за себе си и за другите. В периода на Девата винаги ще се намери онзи, който ще ви изненада със своята практичност и конкретност – образувайте с този човек алианс, в бъдеще ще ви е необходим. Трудовата ви дейност сега е силно усложнена от юридически въпроси или „задгранични партньори“. Както принудителните пътувания, така и блокирането води след себе си дефицит от ресурси – пари и сили.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top