Седмичен хороскоп от 26 януари до 1 февруари 2015

Седмичен хороскоп 26 януари - 1 февруари

ОВЕН

От 26 януари до 1 февруари се очертава уникална възможност да поправите важни за вас отношения. Най- вероятно отношения с приятели, с колектив. Но не е само това – преди всичко и винаги за вас са важни съпружеските и родителските отношения. Така че постарайте се да ги напаравите по-добри, дори ако ви се струва, че всичко е наред. В отминалата неделя и днешният понеделник събитията очевидно са го изисквали. Бихте ли могли да не проявявате своенравие, да вземете предвид интересите на отсрещната страна? В неделя всичко това отново ще нахлуе като вълна, сега на фона на семейни проблеми и събития. Проблемът с удовлетворителността на взаимоотношенията засяганай-силно родените през първата десетдневка на април. Но не само тях. Тъй като Уран се е настанил в Овен, всеки Овен проявява своята уникалност и опърничавост. Търсете за себе си партньорство, което ще оцени и приеме това.

ТЕЛЕЦ

От 4 януари до 14 март вие непрекъснато получавате знаци, оценяващи вашата репутация, съответствие на длъжността и семейния статус. Налага се да приемате за сведение знаците на одобрение, съмнение и порицание и да реагирате по някакъв начин. Постарайте се да стабилизирате своята позиция благодарение на одобряване и подкрепа, и да промените нещо, да поправите, обмисляйки фактите на неодобрение. Това е най-полезната позиция. Не се обиждайте на стрелите, боднали самолюбието ви и не се отпускайте от похвалите – всичко е суета. Но си правете изводите. Пред вас е цяла година, за да се възползвате от получените знания за своето истинско място под слънцето. От 27 януари до 3 февруари вие можете да получите най-безстрастната и правилна информация. За повечето това ще бъде позитивна оценка, предложение да заемат още по-достойно място под слънцето. Най-приятното събитие от такъв род ще се случи в четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

През тази и следващата седмици се случват важни събития във вашата кариера или по пътя към постигането на важна социална цел, включително женитба и бащинство. Нещо възвишено и подобно на Божия милост може да падне върху главата ви или пък нещо разочароващо – всичко е възможно. Хората на изкуството най-вероятно ще преживеят период на известност и издигане, успех и популярност. Вашите планове относно далечно пътуване в края на януари и началото на февруари ще претърпят промени. Дали това ще стане по ваши съображения, поради обстоятелства около ваши роднини или по обективни причини, не е толкова важно. Важното е да не бързате прекалено много с пътуванията през тези дни – вгледайте се какво именно може да повлияе върху плановете ви. Неприятните неща, ако са предвидени за вас от обстоятелствата, ще изплуват в четвъртък и петък. Радвайте се, ако ви подминат.

РАК

В началото на седмицата качеството на вашия семеен живот и бит преминава в друга форма – отвореността към приятелите и целия свят, характерна за тези януарски дни, се изчерпва. Постепенно вие ще поискате да се отдалечите, да пътувате или да се задълбочите в своите чувства, в своите творчески задачи, макар съзнателно вие все още да се намирате в потока от интересни външни събития. Събитията в понеделник малко ще ви развълнуват. Но още в четвъртък потокът от събития ще стане за вас некомфортен и вие ще се постараете да компенсирате това, опитвайки се да се затворите в собствения си тесен свят. Четвъртък е доста дискомфортен ден за вас. Но още в петък вие ще се утешите с приятни придобивки или подарък. През почивинте дни вашите собствени потребности ще станат най-важни. Задачата ви за почивните дни е да си създадете хубаво настроение. Един ще се опита да го потърси далече, може би в интернет ще потърсите любовта, останалите ще се потопят в приятни мечти.

ЛЪВ

Вашата роля в обществения живот и във вашия кръг става доста важна. За позитивна самооценка сега имате нужда от странични мнения. Това е хубав стимул и нека той работи за успеха ви. Отношенията „Аз-Ти“ в личен план също стават по-важни. Въпросът е „Обичаш ли ме, уважаваш ли ме?“ Една публична професия, каквато е преподавателската, например, една посредническа роля ще донесе на Лъвовете много позитивни знаци на внимание. И реален резултат. Сега вие възприемате болезнено недостатъчното общуване и липсата на уважение. Изходът е един – да се стремите да сте отпред, да разширявате кръга от хора, с които общувате, и местата на своето пребиваване. Финансовите операции и романтиката в общуването ще ви въодушевят, но ползата и изгодата няма да бъде много.

ДЕВА

Партньори и публика започват да играят в живота ви по-важна роля и да диктуват ритъма на живота ви, правейки го по-динамичен. Хората, ориентирани към съпружество или делово партньорство, получават прекрасен шанс да намерят енергичен и доста необикновен човек. Този човек непременно ще повлияе и върху вашите семейни обстоятелства. А те през следващите две години периодично ще ви обезкуражават и сериозно напрягат. Проблемите могат и да не са много сериозни, но през цялото време ще се налага да бъдат решавани различни задачи. Първите намеци за характера на тези домашни задачи ще се появят в четвъртък. Преценявайте и се ориентирайте. Работните обстоятелства и задължения са позитивни и резултатни.

ВЕЗНИ

Обстоятелствата около вас са достатъчно позитивни. Най-тревожните и значими домашни събития са ви подминали или са зад гърба ви, но в служебните обстоятелства или в домашната рутина сте ограничавани в нещо или от някого. Понякога това ви обърква, понякога ви дава възможност да се отпуснете и да се оставите на течението, все едно сте под опека на властен роднина. Ако тази седмица се появят неясни признаци за неразположение, не оставайте нещата на самотек – погрижете се енергично да възстановите здравето и работоспособността си. Рискът от инфекциозни заболявания за вас е висок примерно до средата на февруари. Но позитивната нагласа и увлечението, с което вършите нещата, ще ви опази от сериозни разочаорвания. Постарайте се по-често да се срещате със стари приятели, с хора, които са ви интересни, общувайте за свое удоволствие.

СКОРПИОН

Периодът на Водолея при вас е свързан с приоритета на семейството и общуването с най-близките ви роднини. Събитията и хората, влезли в дома ви в началото на януари, ще внасят в него оживление до средата на март. Сега точно е моментът, когато обстоятелствата се обръщат – дали за втори път пристига роднина (приятел), или детето ви повторно ви изненадва с обучението или своето здраве, или пак ви напрягат някакви дребни ремонтни дейности. До края на януари това пречи малко на кариерата ви, но всичко може да се оправи като се намери баланс в разпределението на вниманието. Навярно сега вие имате чувството, че се разкъсвате, но в действителност това е „разширяване“. Отместват се границите на вашия интерес, внимание и компетентност. Съдете за семейното и съпружеското си благополучие по събитията от понеделник и вторник. Това ще се отрази косвено и върху вашата увереност в себе си, дори на статуса в кариерата. Така че бъдете уверени в себе си!

СТРЕЛЕЦ

Стрелците си създават множество приятни домашни грижи. От ремонт до придобиване на имущество. Това засяга в по-голяма степен ноемврийските Стрелци. В дома ви има повече хора от обикновено, но това е по-скоро приятно. Така ще продължава доста дълго, до 20 февруари, после обстоятелствата ще се променят, ще се обърнат с другата си страна, но семейните въпроси ще продължават да бъдат за вас най-важни – практически така ще е до края на март. Смело планирайте ремонт или нещо подобно, което ще донесе обновяване и ще внесе в дома ви позитивен трудов ентусиазъм. В четвъртък всичко, което се случва в дома ви, малко ви напряга, но няма да бъде за дълго време. Ако някой реши сега да отиде на море или в санаториум, това също съответства на „звездите“. Макар че вашите лични финансови обстоятелства ви карат да се замислите. Освен ако не получите помощ отстрани.

КОЗИРОГ

В последната десетдневка на януари решавайте своите имуществени и финансови въпроси – нещата ще се подредят удовлетворително. Дори онези, които не се получават или не сте приключили през втората десетдневка на януари. Сега ситуацията е по-благоприятна. Не се препоръчва да правите дългове, напротив, постарайте се да върнете онези, които имате и да си съберете онова, което ви дължат. В четвъртък събитията, които ще ви напрегнат или ще създадат потиснато настроение, възприемете като напомняне за нещо, с което трябва да се заемете плътно. Може би, вашата кола ви притеснява или хора от кръга около вас (но не става дума за семейството). Тези задачи ще се наложи да решавате от 27 януари до 3 февруари. Най-вероятно ще са необходими малко налични средства. Работоспособността ви от 25 януари до 4 февруари е много висока, изразходвайте енергията си за действително важните задачи.

ВОДОЛЕЙ

От 27 януари до 2 февруари вие зависите силно от ангажименти, които са се очертали в началото на януари или дори малко преди това. Вашата уверена, ясна дума и информираност сега ви помагат в най-различни текущи задачи, в контактите с роднини, в работата с документи. Рождениците от тази седмица ще бъдат потопени доста дълго в „стара информация“, в контакти с роднини, в работа с документи. Дори ако това са някакви „забутани“ документи и забавени планове, ще съумеете да ги придвижите. Впрочем, преди това, до 12 февруари ще се наложи старателно да „изчистите“ и поправите някакви документи. През следващите две седмици ви предстои интензивна работа и придобивки. Парите едва ли ще се задържат в портмонето ви, но вие няма да се разстроите. За стабилността на своето финансово положение можете да съдите в четвърътк. Ако не се разстроите, значи всичко е наред.

 РИБИ

Февруарските Риби и родените през първата десетдневка на март сега изглеждат прекрасно, енергични и позитивни, блестят с таланти и дори могат като се потрудят малко да ги превърнат в постижение в кариерата. Казвайки „кариера“, не е задължително да имаме предвид длъжност, това може да бъде и постигната цел в живота, която ви дава увереност и тежест в обществото. За своите успехи и силни страни на характера съдете в четвъртък – събитията ще ви ги подскажат. С финансите и имуществото всичко е сложно и нееднозначно – прекалено голяма е зависимостта от социалните събития и формираните условия. Особено за родените през първата десетдневка на март. Ако трябва да решавате тези въпроси, можете да разчитате освен на другите фактори, и на своето енергично обаяние. Както и на интуицията си, на усета си. На всички Риби сега никак няма да са излишни „тайните им връзки“ и достъпът до конфиденциална информация. Знанието е сила.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top