Седмичен хороскоп от 3 до 9 ноември 2014 г. - DC news

Седмичен хороскоп от 3 до 9 ноември 2014 г.

ОВЕН

Вашето желание и способност да си взаимодействате с околните продължава да определя успеха на вашите намерения. От октомври 2014 до февруари 2015 дребните и по-големи събития ще тренират вашето умение да работите в екип, да си сътрудничите с отделни хора. Онези, които са обучени в това, ще преуспеят в професията, в брака и в обществото. Най-показателният ден за седмицата е сряда. Ако в този ден сте се договорили с някого и не сте влезли в пререкания и словесна битка, можете да си поставите оценка „отличен“. Събитията от четвъртък и петък ще бъдат свързани с пари, дългове и нивото на заплатата ви. Добрите събития ще породят надеждна финансова позиция през следващата половин година, а може и по-дълго. Искайте повишение на заплащането на труда ви в четвъртък или си купете нужни вещи, няма да съжалявате.

ТЕЛЕЦ

Ноемврийското пълнолуние винаги ви показва степента на вашето благосъстояние – финансово и морално. През това време на годината като цяло вие сте силно зависими от други хора и обстоятелства. През тази година вашето благополучие по-силно от обикновено зависи от домочадието ви и от далечни роднини. За това съдете в четвъртък и петък. В тези дни вашите насъщни потребности ще бъдат подкрепени или няма да бъдат подкрепени. Така че ще видите на кого ще можете да разчитате и занапред. Спокойната и уверена реакция на всичко, което се случва, е залог за вашето здраве и благополучие. Най-изгодната дейност и мъжка подкрепа ще дойде отдалече. В петък ще се очертаят хора и обстоятелства, ограничаващи вашите потребности или откровено опитващи се да спечелят от вас. До края на годината не се препоръчва да сключвате договори (както и брак).

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица се изчерпват ангажименти и ситуации с двумесечна давност. В повечето случаи за вас те са били леки и приятни. Например взаимодействията с колеги в учебно заведение, общуването с деца, лек флирт. Вие живеехте на принципа „искам – не искам“. В края на седмицата всичко се променя – вашето внимание се превключва върху някакви задължителни неща – ежедневна работа по специалността или работа по поддръжка на дома, грижи за здравето или за имуществото и доходите на порасналите деца. С други думи, до края на ноември „трябва“ и „не бива“ ще определят кръга от вашите задължения и приоритети. Значи е време да се съсредоточите върху каквото „трябва“. И това е добре, щом все едно някога „трябва“. Обективните обстоятелства, които определят кръга от тези неща, най-вероятно ще се очертаят в четвъртък и петък. Ще видите всичко. От 8 до 15 ноември създавайте нужната атмосфера и тенденция на работното си място, на „длъжността“ си. Всичко ще се получи.

РАК

През следващите дни и седмици ще ви бъде трудно да се впишете хармонично в трудовия колектив или в някаква друга общност. Създали са се твърде сурови обстоятелства за вас, събрали са се хора. Но все едно ще се наложи да се търси адекватна форма на поведение, взаимодействие и борба. Предлаганите условия ще видите в понеделник и вторник. Дните ще са доста неспокойни, от всичко ще трябва да се направят правилни изводи. важното е през тези дни да не се „навивате“ прекалено много, да запазите ума си трезв и да не загубите способността си за договаряне. През тези дни ще можете да формулирате целите си и да видите препятствията по пътя към тяхното постигане. В четвъртък се постарайте да направите враговете си съмишленици, а съмишлениците – надеждни приятели.

ЛЪВ

Най-важните събития касаят семейството, домочадието, имот и неговия ремонт. Ако става дума за работа, то тя е най-трудната и нужната в стените на собствения ви дом. Около почивните дни очаквайте в дома си пристигане на гости или роднини. Може да останат до края на ноември. Всичко най-важно, което може да се случи с вас до следващия ви рожден ден, най-вероятно ще се случи през следващите две седмици и най-показателни ще са събитията в четвъртък и петък тази седмица. После ще има само следствия. Затова добросъвестно отработвайте всяко, дори най-незначително на пръв поглед събитие. В понеделник и вторник е по-добре да не тръгвате на път – прекалено много грижи и безпокойства ще си създадете. Най- добре и успешни ще се чувствате в сряда и неделя.

ДЕВА

От средата на октомври до 5 ноември вашите финансови и имуществени дела се получават особено благополучно, благодарение на социалните възможности или просто, защото ви върви. Допълнителен приход ви носят придобивки и продажби, доход извън официалния, помощ от „богат вуйчо“. Всичко това обаче може само да „запушва дупките“ или да минимизира „непреодолимите“ плащания. Анализирайте своя бюджет във вторник – в този ден непременно ще имате неочаквани поводи за това. Изхождайки от това, градете своята по-нататъшна бюджетна политика. През почивните дни посочената тенденция изчерпва своите възможности, променят се обстоятелствата, на преден план излиза суетата, която създават в живота ви близки и далечни роднини. Дори съседите могат да станат за вас доста важни персони. Те все по-настойчиво ще ви въвличат в своите проблеми до края на ноември.

ВЕЗНИ

От средата на октомври до 5 ноември вие преуспявате в интелектуалния труд или в обществения живот. Използвайте това време за повишаването на собствената си значимост в обществото, в кръга от съмишленици. От 8 до 15 ноември ще получите неголяма сума пари, спечелени от творчество. Те могат да бъдат веднага изгубени (изплатени) поради служебни грешки и други объркани ситуации. Може би в този период ще ви се наложи да пръснете малко пари за изследвания и за други бъркотии. Може би в това време да ви се наложи да дадете пари за здраве – не пренебрегвайте това. Неочаквани и важни събития се случват в сряда. Финансовата и имуществена страна на живота в последно време придобиват все по-голямо значение. От 9 до 28 ноември тези въпроси ще изискват работа с документи. Всичко, което е необходимо, оформяйте, документирайте, отчитайки, записвайте и пресмятайте.

СКОРПИОН

За родените от 2 до 18 ноември за опора ще им служат високата самооценка, увереността в собствената им ценностна система и подкрепата на надежден партньор, спътник в живота. В краен случай разчитайте на изгоден и дългосрочен трудов договор. Това е най-актуално и постижимо за рождениците от четвъртък и петък. Всички Скорпиони, родени от 31 октомври до 8 ноември ще проявят немалка сила на волята и умение да ръководят своя малък „близък кръг“: роднини, колеги, ученици. Ако сте спортист или търговец, ще имате много успешна година. Родените в понеделник ще предпочетат гъвкава линия на поведение. Родените във вторник и сряда ще вървят енергично и успешно през всичко, самоутвърждавайки се в своето главно намерение – кариерата и в обществото. Рождениците от събота и неделя ще преуспеят благодарение на информираност и комуникативност.

СТРЕЛЕЦ

През целия октомври и ноември за мнозина от вас се натрупват трудности, свързани с твърди социални обстоятелства, които препятстват вашите планове. Може да страда вашата гордост, самоуважението ви. Най-неизбежно тези трудности ще застанат пред вас от 8 до 25 ноември. През тази седмица позитивно да се въздейства върху тези обстоятелства ще можете в четвъртък и петък. През тези дни позитивното е свързано с успешна работа и заплащане на вашия труд. Вероятно ще ви се наложи да осъществявате и важни имуществени, финансови проекти. За тези действия това са доста благоприятни дни. Трупването на пари и имущество за вас сега едва ли е възможно. Рискът в самостоятелен дребен бизнес е твърде висок. За повишаването или укрепването на благосъстоянието са полезни влогове, инвестиции в строителство, в производство, отдаване на имот под наем или просто тежък труд по специалността. Личната година завършва, това винаги е нелеко време.

КОЗИРОГ

От 2 до 19 ноември във вас кипи небивала сила, съчетавана със сурова упоритост в реализацията на собствените ви намерения. Това ви лишава от обективност, но придава силата на „булдозер“, пробиващ там, където е зацепило кормилото. Тази сила е застигнала изцяло родените през първата десетдневка на януари, подчинила ги е напълно. Това може да бъде йерархична организация, за която човек работи фанатично, или лична, възможно е трагична ситуация. Ще се намерят хора и обстоятелства, които да ви подкрепят. Всички, които не ви подкрепят, вие просто ще изметете от пътя си. Добре е за политици и строги администратори. Опасност от травми и изостряне на хронични заболявания заплашва онези, които не насочат тази сила навън, към борба с обстоятелствата. На жените ще бъде много по-трудно да се справят с тази външна сила, особено на онези, които не карат кола (чрез нея се неутрализират негативите). Личният автомобил ще ви покаже дали всичко е наред с тази сила. Необходимостта от ремонт ще покаже, че и в живота ви е време нещо да се ремонтира. Следете „знаците“. Пазете себе си и околните. Вършете работа.

ВОДОЛЕЙ

От 24 септември до 3 декември Водолеите трудно се разбират с шефове, с родители, трудно поддържат своя позиитвен социален статус и имидж. Трудно, но трябва. Разбира се, ако вие предпочитате да си спечелите скандална или съмнителна популярност – напред, не се бойте от нищо. Ако обаче сте човек предпазлив и безконфликтен, ако искате да запазите своята длъжност и семейно уважение, ще се наложи да „филтрирате браузера“. Преди всичко – думите, обещанията, документите и други информационни потоци. При това не само онези, които излизат от вас, но и онези които постъпват при вас. Зад гърба ви са възможни интриги и други враждебни действия – бъдете бдителни и законопослушни. На път спазвайте правилата и не бързайте.

РИБИ

Ако според вида дейност или лична позиция сте „екипен играч“, избирайте най-силната команда от приятели, колеги, съмишленици. Февруарските Риби ще преуспеят особено много и ще получат мощна подкрепа на своите интереси, но и ще попаднат в силна зависимост. Колективът (или „патронът“, Учителят) ще ви притиска, и можете да останете здраво стъпили, само ако владеете отлично интригата и психологията на отношенията. Във вторник и сряда изгодата и загубата от това положение на нещата ще видите във финансовата сфера. Правете си изводите. Домашните и много личните въпроси сега ви занимават по-малко отколкото „външните“ събития и кариерата. Мнозина са принудени да изместят своя интерес към чужбина – командировка или работа с партньори. Юридическите дела или роднини – също не са на последно място. Преценявайте своите успехи според нивото на доходите си през ноември.

Н. Чиркова

Източник: margaritta.dir.bg

 

 

Подобни статии

Top