Седмичен хороскоп от 8 до 14 септември 2014 г.

Овен

 

Пригответе се за една силна и успешна седмица, особено ако вложите повече енергия, оптимизъм и действие в нея. Сега е време да се възползвате от всяка възможност, която ще ви бъде дадена. Не се тревожете дали ще ви стигне времето или ресурсите, защото всяко нещо ще си дойде в нужното за вас време. Мобилизацията сега ще определи степентта ви на успех!

Записвайте сънищата си тази седмица. Тяхното време за тълкуване тепърва ще дойде.

При мъжете малко повече тревоги в къщи ще покажат, че мнозина от роднините разчитат изцяло на тях. Разбира се, това не е най-доброто за вас, но се постарайте да не игнорирате никого и нищо.

Надежда свързана с по-добри доходи през седмицата или по-добри финансови резултати, която ще ви амбицира на моменти за по-голяма ангажираност в работата или в обща дейност с други хора.

Телец 

Неприятностите тази седмица с дете, внуче или друг млад човек от семейството ви ще са по-скоро с цел да покажат грешки, пропуски, илюзии отколкото да създават напрежение в отношенията ви или да провокират конфликти. Не създавайте сами подобни ситуации, защото насъбралия се вследствие от тях негативизъм ще рефлектира неблагоприятно върху здравето ви.

При младите мъже Телец ще възникнат интересни идеи или възможности за обща дейност, временен ангажимент с добри финансови възможности, печалба или удовлетворение от друг характер.

Жените ще са много ангажирани тази седмица. Ще имате повече от обикновеното контакти, срещи, посещения и др. Основните ви действия сега ще са свързани с други жени.

Възможна е покана за личен празник свързан с друга жена.

Близнаци

През тази седмица поводите ви за радост ще са свързани с роднини, които живеят надалеч от вас. Те могат да имат личен празник, да ви зарадват с техен професионален или личен успех и др.

Благоприятна седмица за хармонизиране отношенията в разделени семейства.

Може да се натъжите, разочаровате или разстроите около новина свързана с имот или покупка, която е била в плановете ви за тази седмица или за следващите няколко месеца.

Конфликтите тази седмица, (ако им позволите да възникнат) ще се отразят твърде неприятно на здравето ви. Емоционално ще сте твърде лабилни сега, склонни към преувеличение на всяка дума или действие. Подозрителност и недоверие към хора, които се опитват да ви въздействат по някакъв начин.

 Рак

Вниманието ви тази седмица ще бъде ангажирано по някакъв начин със стара любов, предишен брак или друг вид емоционална връзка. По скоро ще сте свидетели на събития в живота на тази личност, отколкото да се преживее някакъв конкретен контакт или възраждане на връзката помежду ви.

Особено важна ще бъде тази седмица по отношение на вашата работа и кариера. Сега там могат да се очакват най-различни промени, решения, нова дейност, нови хора или предложение за нова работа. Интересно движение може да има и за тези от вас, които са ученици или студенти.

Неочаквана загуба на нещo ще ви накара да се замислите върху някои философски моменти от живота като цяло. Наясно сте, че за всяка загуба си има причина, но не винаги тя може да се види по този начин от потърпевшия.

Лъв 

Добре е за тази седмица да не правите големи или важни планове, а по-скоро да следвате обичайните си задължения и ангажименти. Другите неща ще почакат малко до тяхното по-благоприятно време.

Ще ви се наложи да се срещнете или да проведете разговор с някого, който не е от листа на вашите приятели, дори напротив. Това ще ви създаде трудност още от самото начало, особено ако нещата са обвързани финансово. Все пак не бива да се очаква загуба или провал, а да се подходи по разумно, внимателно, търпеливо.

Сега е важно да избягвате лъжи или удобни за вас оправдания, да не допускате въвличането си в интриги или коментари, които биха наранили чувствата или достойнството на други хора. Така седмицата може да се окаже много по-успешна от това, което сте имали като очакване.

Дева

Изненадите тази седмица при вас ще са с цел провокиране да използвате нови възможности и шансове за развитие преди всичко като личност, а след това и в други сфери от живота ви. Помнете, че всяко дадено ви нещо тази седмица ще е с цел да се изпита личността ви как ще реагира в дадена ситуация.

Сега може да решите да се освободите от ненужни или повредени вещи в дома си, за да нямате допълнителни главоболия през есенния и зимния сезон.

Каквото и да дадете или подарите тази седмица ще е за хубаво.

В работата ви ще възникне напрежение, което ще покаже ваши или на ръководството ви грешки. Подходът трябва да е внимателен, тактичен, защото и ситуацията ще е по-сложна и непредсказуема.

  Везни

Тази седмица ще е по-натоварена или отговорна за родителите Везни. Може да ви се наложи да се погрижите за дете, което ще има леки здравословни проблеми, но може вие самите (особено жените) да ви се наложи да се погрижите за собствен гинекологичен проблем.

В дома ви лесно ще възниква напрежение породено от разногласия, противоречия, които трудно ще намират разрешение още при самото си възникване.

Неприятностите в семейството понякога ще са свързани с действия или събития около мъж (роднина, приятел или съсед) над 35 годишна възраст.

Скорпион

Това, че тази седмица могат да се забавят пари, които очаквате не бива да създава паника или напрежение в ежедневието ви. Ще си има конкретна причина за това забавяне, а в някои случаи ще е вследствие на ваша грешка или пропуск.

Седмицата преполага вероятност от пътуване предимно за по-младите представители на знака.

За някои Скорпиони предстои романтична среща с човек отдалеч, но резултатите от нея ще са индивидуални за всеки един от вас.

Жените над 35 години тази седмица ще разчитат за нещо важно на приятели. Няма причини те да не изпълнят дадено ви обещание или да съдействат във важен за вас момент. След това една обща почерпка ще е повече от желателна.

 Стрелец

Тази седмица неочаквано за мнозина от вас събития или хора свързани с предишна ваша работа или бизнес ще излязат на преден план. Възможно е да ви потърсят от там поради някаква причина или бивш колега да ви се обади по телефон, чрез емайл, директна среща. Сега обаче ще изплуват истини, разкрития, които сте пропуснали в миналото си, за които сте били несправедливо обвинени или сте изпитвали някаква вина.

Проекти, задачи започнати в предишните няколко месеца сега могат да ви зарадват с положително развитие или успешен финал.

Може да се ядосате на новина, която ще има връзка с жена над 35 годишна възраст, която ще провокира по някакъв начин търпението ви.

Козирог

С различни проблеми и неприятности ще се сблъскат тази седмица жените до 35 години, които ще струват малки непредвидени разходи или загуба на неголяма сума пари.

Трудни отношения с млада жена около вас, която ще е виновна сама за своите проблеми.

Ще имате определени очаквания свързани с любовния си живот, които по-скоро ще касаят една нова и зараждаща се връзка, отколкото развитието на стара.

Ще се опитате да направите своя собствена романтична изненада и ще очаквате резултат от нея в желаната от вас посока.

Мнозина ще обмислят пътуване по работа или бизнес, предложение свързано с работа надалеч или работа свързана с транспорт, туризъм, комуникации и др.

Водолей

Събитията тази седмица ще ви помогнат да възстановите положителните емоции и хармония в семейството или поне по важни за дома ви въпроси.

Сватба, която ще се реализира след преминати сериозни препятствия и проблеми в миналото.

Мъжете над 35 години обаче ще поемат товара по разрешаването на различни жилищни или домашни проблеми. Може да ви се наложи да помогнете по подобни проблеми на ваши близки родственици, приятели или колеги.

Неприятна новина свързана със здравето, кариерата или семейството на ваш приятел, познат, колега или роднина до 35 годишна възраст. Внимание с новите запознанства през тази седмица. Те ще оставят трайна следа в живота ви, но не винаги най-добрата.

Риби

Тази седмица ще ви донесе вълнения около бъдещо майчинство, раждане на дете, кръщене, рожден ден и друго специално събитие свързано с дете или внуче. Ще търсите оригинален или запомнящ се подарък.

Финансово ще имате по-големи притеснения, отколкото се налага в действителност. Може да имате леки смущения, забавяния или други спънки от финансов характер, но те са временни и без неприятни последици.

За тези, които са ангажирани със съдебно дело интересно развитие, прогрес, нови благоприятни за вас факти и обстоятелства, свидетели или споразумение.

Източник: astro.velida.net

Подобни статии

Top