Седмичен хороскоп от 9 до 15 февруари 2015

ОВЕН

От 1 до 12 февруари вие сте насочили цялото си честолюбие, за да изпъкнете в колектива или да завоювате любимия човек. Вашите борбени, лидерски качества трябваше да намерят своето приложение и са го намерили. Целта сте избрали според принципа „искам да успея!“. Или приблизително така. В понеделник можете претеглите своите усилия и опирайки се на постигнатото, да вървите напред вече в относително по-спокоен режим. Всичко това е очевидно, събитията се забелязват. А вътре във вас бушуват интензивни чувства, надценяват се ценности и приоритети – лични и социални. И това е важно, защото ще послужи като мотивация за действия през следващите две години. Ако приоритетите ви са чисто финансови, то от 5 до 11 февруари ще намерите онова, което ще спомогне за тяхната реализация. Ако ви интересува брак или делови договор, не изпускайте възможностите през тази седмица и предприемайте всичко, за да придвижите своите намерения.

ТЕЛЕЦ

В това време на годината вие традиционно сте по-ориентирани към кариера, обществено активен живот, отколкото към чисто домашни дейности. Но това не е и необходимо. Вашите семейни ангажименти се намират под покровителството на Юпитер, който до следващото лято ви дава подкрепа и подобрява положението на семейството. Това на свой ред помага в кариерата и допринася за уважението ви в обществото. Приятели, колеги и деца сега се възползват от доброто ви сърце и безкористност. А вие се наслаждавате на възможността да сте сред приятни хора, да оказвате върху тях психическо влияние, създавайки топла атмосфера. С други думи, това е благоприятен период, светло време в живота ви. Доколко сте преуспели през първата половина на февруари в кариерата и в подобряването на семейното положение, можете да прецените през тези дни.

БЛИЗНАЦИ

От началото на януари до средата на март вие сте загрижени от един и същ приоритетен въпрос. И той се придвижва както и вашият покровител Меркурий, неравномерно, на принципа стъпка напред, две назад и чак тогава пак напред. Що за въпрос е това? Документи, свързани с чужбина, далечни роднини, получаване на допълнително образование, участие в чуждестранни програми. Всичко, което е свързано с информация, комуникации и в крайна сметка с разширяването на обозримото за вас пространство и вашата компетентност. По събитията от четвъртък и петък съдете за перспективите на вашите делови и съпружески взаимоотношения, за възможността да преуспеете в публичната дейност. Проектирайте своите успехи и провали в бъдещето, за две години напред, предприемайте мерки за ликвидирането на препятствията.

РАК

За Раците февруари може да стане период на „промени към по-добро“. Това по-добро за някои е в сферата на кариерата, което води след себе си до лятото съществено повишаване на благосъстоянието. За други това е романтична история с „чуждестранни корени“. Такива не са много, но ако имате желание и средства, смело можете да тръгнете на романтично пътешествие към далечни морета. Дори може да го направите със съпруг или съпруга. От 11 до 24 февруари е полезно да оформите документи и договори, свързани със застраховки, кредити, трудова дейност. Те ще бъдат „работещи“, без подводни камъни. Оптимално е подобно действие да се осъществи в петък. В петък оформяйте и важни документи.

ЛЪВ

От лятото на 2014 до лятото на 2015 година сериозна социална подкрепа ви оказва Юпитер, внушавайки ви амбициозни намерения. Преминавайки (веднъж на 12 години) по вашия знак, той ви тласка към нова спирала в социалното ви развитие и успех. От време на време това подбутване е доста болезнено, настъпвайки любимия ви мазол – самолюбието. Но това е винаги полезно. Тази полза от 1 до 12 февруари вие усещате с пълна сила чрез формираните обективни обстоятелства. Поощрението на вашите намерения, способности и ангажименти говори за това, че вие сте необходими и от вас имат нужда. Благоприятните събития идват във вид на договор, престижен брак, популярност и други знаци, че сте полезни. Знакови дни са понеделник и петък. За тези дни планирайте важните за вас стъпки.

ДЕВА

От 9 до 21 февруари вие се оказвате в самия център на внимание и близост от страна на близките ви и широката публика. Това внимание е интензивно и доброжелателно. Творческите и публичните хора повишават своя рейтинг. Онзи, който търси любов и съпружество, забелязва повишеното внимание на противоположния пол, от което следва да се възползва. Хората, които предпочитат материалната полза, създават успешни делови съюзи с перспектива като минимум за две години напред. Ако вашата трудова дейност предполага търговия или работа с хора, вие непременно ще усетите „попътния вятър“. В четвъртък и петък домашни събития ще ви покажат нивото на благополучие в дома ви за следващите две години. Ако се огорчите от нещо, спешно предприемайте мерки, за да подобрите климата в дома си.

ВЕЗНИ

В центъра на живота ви от 9 до 21 февруари са интензивни добронамерени професионални взаимоотношения. Възможен е флирт или дори служебен роман. От 21 февруари до 7 март всичко това преминава в доста бурни и ярки отношения, волно или неволно излизате от сянката. През първата десетдневка на март тези взаимоотношения ще придобият взривен характер и вече ще бъде невъзможно да се скрият. Възможно е това просто да бъде разгръщане на мащабен финансов проект, може да стигнете до брак или стабилна връзка в своите увлечения. Публичните хора и политици са въвлечени в интензивни социални контакти, които пристрастната публика ще следи. От вас зависи каква полза ще ви донесе всичко това и къде ще ви отведе.

СКОРПИОН

Приключва времето на относително важни семейни и кариерни събития – от 13 февруари всичко, което се е получило или не се е получило, придобива инерция за осъществяване или губи своята значимост. Дали сте съумели през първата половина на февруари да се възползвате от своето длъжностно или семейно положение или не сте могли, с това и ще живеете по-нататък, постепенно превключвайки се „на любов“ или на творческо хоби. Дори ако това хоби е вашият собствен бизнес или талантливото ви дете. От 9 до 21 февруари може да ви провърви много в осъществяването на вашите желания. Вие ще постигнете всичко, което пожелаете. Или почти всичко. В четвъртък и петък преценете своите финансови трудности и перспективи. И като цяло своята финансова стратегия за следващите две-три години. За това ще ви помогнат дребни, но знакови събития.

СТРЕЛЕЦ

От 5 до 11 февруари в дома ви ще дойде приход във вид на солидно имущество или ще имате по-добър комфорт в резултат на ремонт. Ако е необходимо да реорганизирате своето финансово положение чрез придобиване или продажба на недижимо имущество, направете го. Семейната обстановка за всички Стрелци през февруари се оживява – пристигат приятели, пораснали деца и други приятни хора. Само ноемврийските Стрелци е възможно да бъдат постоянно стресирани от нещо. От какво именно – ще покажат събитията в петък и събота. Някаква тайна и неопределеност в домашните дейности лекичко ще се открехва чрез дребни събития веднъж в седмицата. Поредният ден на истината е петък. Например, в семейството ви има болен човек. Неговото състояние може да се следи и да му се въздейства, ориентирайки се по положението на нещата през тези дни. Макар че не всеки ще иска да знае тази тайна. Тенденцията е дългосрочна, до лятото, а след това през есента ще се върне с нова сила. Така че има смисъл да бъде разбрана и осмислена.

КОЗИРОГ

Най-амбициозните имуществени и финансови въпроси вие ще осъществите непременно от 1 до 12 февруари. Включително до промяна на местожителството или сериозни преобразования в семейното гнездо. И всичко ще се получи успешно, ако със своите постъпки и решения вие успеете да се впишете в този период. По-нататък всичко ще тръгне по утъпканата пътека. Важни документи подписвайте не по-рано от 12 февруари – поставете последната точка в своя избор и решение. 13 февруари е неблагоприятен ден за важни дела. Онези от Козирозите, които решат сега да купуват кола, няма да сгрешат, ако оформят тази придобивка в четвъртък. Освен успешните придобивки, имате шанс да получите длъжност, свързана с по-високо ниво на доходи, или да решите въпроси, свързани с кредити, дългове, застраховки.

ВОДОЛЕЙ

На повечето от Водолеите от средата на януари до началото на март им се налага да мислят и премислят, решавайки се или не на някакво важно начинание. Чрез колебанията през тези два месеца вие като че ли предъвквате и усвоявате (или изплювате) някаква важна информация, примервате за себе си един или друг маниер на поведение във връзка с новите обстоятелства и обновяването на кръга от хора, с които общувате. Някои мислят за женитба, преценявайки размера на бъдещото „щастие“. Друг очаква обещан и забавил се делови договор. За последните три седмици в това важно за вас взаимодействие се е случил „застой“, откат. Нищо страшно обаче, всяко нещо с времето си. От 12-13 февруари събитията започват да набират ход и в първите дни на март техният поток ще пробие създалата се през февруари „тапа“. Рождениците от понеделник, вторник, сряда и четвъртък през цялата първа половина на годината енергично ще „пробиват в обществото“ и през март непременно ще се възползват от този поток от събития, разширяващ хоризонта на социалните събития пред тях. Рождениците от петък, събота и неделя ще решават трудни проблеми с роднини.

РИБИ

През цялата първа половина на февруари ви движи стаено тщеславие, което ще ви помогне да преуспеете в службата, но не бива да бъде поставяно на показ. Венера и Марс, преминаващи през Риби от средата на януари до 21 февруари, ви придават харизма и обаяние, които вие инстинктивно или осъзнато използвате в свой интерес. Едновременно с това вие натрупвате желания, които от 21 февруари до 18 март преобразувате в повишаване на своето потребителско ниво. Вашето имуществено и финансово състояние през първата десетдневка на март ще се промени скокообразно – проследете то да бъде в положителна посока. Вие непременно ще поискате в това време да си купите нещо или няма да се ограничавате да удовлетворите свое внезапно и страстно желание от друг характер, предполагащо сериозни разходи. Главното е да не похарчите онова, което нямате. Тази опасност нараства около последната десетдневка на март. Бъдете предпазливи. Не позволявайте на желанията си да ви водят.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top