Седмичен хороскоп от 2 до 8 февруари 2015

Седмичен хороскоп от 1 февруари до 7 февруари

ОВЕН

Вашата лична година приближава своя край. Дошло е време да се получат дивидентите от постигнатите през миналата година цели. Това може да бъде годишен бонус, но не само в материален план, а и във всеки друг. Много важен показател е чувството за удовлетвореност. Ако през тази седмица вие го изпитвате, значи всичко е наред. Докато Меркурий е ретрограден, потокът от стари приятели и колеги се засилва. Вие общувате с тях приятно и полезно. След 12 февруари можете плътно да се заемете с най-важните делови договори и документи – до 23 февруари доста успешно ще ги оформите и придвижите в планираната посока, ако през цялото това време активно си взаимодействате с официални лица. Душевното ви състояние е изцяло романтично или творческо – използвайте този потенциал по предназначение.

ТЕЛЕЦ

От 27 януари до 6 февруари вашата покровителка Венера тясно си взаимодейства с Нептун в неговия дом – Риби. Отпуснатост, творческа леност и романтични мечти завладяват Телеца. Едновременно с това се повишава възприемчивостта към инфекции и измами. За творческите хора това състояние е сходно със състояние, когато ги посещава Музата, и с успех в кариерата. За по-земните хора означава срещи на чашка с приятели от детските години или потопяване в Интернет. Най-талантливите Телци ще преуспеят във финансовите операции. Вярно е, че това ще стане с риск след време да открият, че са купили „земя под водата“. Както и да се наредят обстоятелствата, през цялото това време (и дори и по-нататък – до 20 февруари) намерете време за музика, изкуство от всякакъв вид. А току виж към края на февруари срещнете и своята любов.

БЛИЗНАЦИ

От 2 до 23 февруари важната задача в живота ви е взаимодействието с началника или старши делови партньор, дори ако това е съпругът. През цялото това време се налага да се занимавате с финансови документи, да общувате тясно с чионвници. С други думи – бумаги, документи! До 12 февруари целият този процес се придвижва бавно, откриват се грешки, изскачат някакви затрудняващи обстоятелства. И едва след 13 февруари вие ефективно приключвате своите дела. Ако се случи планова командировка или назначаване на длъжност – и там всичко е същото. С вашето ръководство се случва нещо много интересно – вгледайте се, никога не е излишно да си осведомен. Още повече, че това засяга пряко вашия статус и репутация. За състоянието на съпружеските отношения съдете по събитията в четвъртък.

РАК

Вашите стремежи и постъпки са насочени към разширяване на обичайния кръг от хора, с които общувате в живота си, към повишаването на качеството на живота ви. Може би ще пътувате или ще купите лична кола. Това демонстрира стремеж да се измъкнете от делничното, рутинното. То може да бъде свързано и с интернет – с общуване, повишаване на образованието и дори с юридически и творчески дейности. Доколко това се решава успешно, преценете в четвъртък. И направете съответните корекции. След 23 февруари всички ваши стремежи ще започнат да се реализират още по-интензивно. Главното е да не сбъркате посоката, иначе пътят може да ви отведе не където трябва. Точно тази посока проверете и поправете в четвъртък. Желанията се сбъдват, важното е резултатът да не ви разочарова.

ЛЪВ

От 1 до 12 февруари вашето вродено самолюбие се проявява откровено и настойчиво, а обкръжаващите хора и обстоятелства или ви одобряват и подкрепят, или сериозно накърняват вашата самооценка. Важното е да я приведете в адекватно състояние: нито да се надценявате, нито да се подценявате, изпадайки в отчаяние от критиката на околните или тяхното неодобрение. Така че мислете как да направите така, че вашите най-добри качества да се проявят адекватно и да получат високата оценка на „публиката“. Публичните акции ще ви донесат заслужена слава, интересните и стойностни хора сега ще се стремят да бъдат във вашето общество – използвайте това, избирайки си приятел или партньор, сключвайки трудов договор. Може би ще срещнете и своята половинка.

ДЕВА

Във вашето обкръжение са се появили особено мили и проникновени хора. Може да са твърде сладникави и не е задължително всички да са искрени. Не подозирайте всички, но все пак се вглеждайте, като имате предвид събитията и поведението на хората в предните две седмици. Особено, ако те с нещо са били важни и специални за вас. Много е възможно това да е точно така. Значимите за вас събития засягат сферата на много близките отношения, включвайки и съпружеските. Това могат да бъдат и събития от финансов, договорен характер. И едните, и другите взаимни връзки в четвъртък ярко ще ви подскажат доколко са полезни или проблематични за вас. Топката е в ръцете ви – как ще постъпите и как ще реагирате на случващото се – решавате вие. И от това ще зависят много неща.

ВЕЗНИ

Родените в първата десетдневка на октомври през последните няколко седмици са били въвлечени в изграждането или скъсването на важни за тях самите отношения. Полезно е да осъзнаете това, постъпвайки пресметливо, без да се поддавате винаги на поривите си и на извънредните ситуации. В това отношение значими събития е имало миналата неделя и ще има такива и тази неделя. Очевидно, скъсвайки едни отношения, вие изграждате алтернативни. В това число и договорни, контрактни. До 12 февруари не е подходящо те да бъдат оформяни документално, по-добре го направете след това. Работещите хора през февруари ще се стремят да направят своето работно място и служебни взаимоотношения колкото е възможно по-комфортни за себе си и за околните, да създадат емоционални връзки. И това е правилно. Преди всичко за вашето здраве. Особено добре това ще се получи при творческите личности. Част от хората ще предпочетат от 5 до 12 февруари да планират ремонт вкъщи и с него да си осигурят „работен“ комфорт и удобство за себе си и семейството си.

СКОРПИОН

През следващите месеци вие ще завоювате достойно място под слънцето и това непременно ще напълни портмонето ви, ще повиши вашето благосъстояние. Покровител в лицето на организация, началник или родител, ще изиграе в това решаваща и добра роля. Затова заемайте колкото е възможно по-уверена позиция, включително и вкъщи, сред домочадието. Пилеенето на пари през следващите две години не е правилна тактика. Субективно и обективно парите постоянно няма да ви стигат. Това ще ви тласне към режим на икономии и целенасочени инвестиции, перспективни за повишаване нивото на благосъстоянието ви. Например, към придобиване на солидно имущество или за обучение. И това ще бъде правилно.

СТРЕЛЕЦ

Както преди седмица, и преди две, в дома ви са съсредоточени всички най-важни за вас събития. Тяхната интензивност и напрежение малко е спаднала, но животът в семейството ви е все още доста турбулентен и емоционален. Това ще се прояви особено ярко и позитивно в сряда. И хората вкъщи ще са повече от всеки друг път. Създадени са условия за пътуване в чужбина, закупуване на престижна кола или оформяне на важен документ. Оформяйте всичко това документално след 12 февруари. Ноемврийските Стрелци вече са усетили върху себе си натиска на Сатурн – забележете в какво се проявява това, тъй като темата е продължителна, почти до края на годината. Главното е здравето ви да бъде в ред, а самоувереността да не ви подведе. Всичко останало ще преодолеете. Не ви съветваме да рискувате с пари и бизнес – рисковете, които не зависят от вас, са твърде много.

КОЗИРОГ

От 1 до 12 февруари ви предстоят сериозни разходи и придобивки, предполагащи участието на ресурси на друг човек. Например, съпружески придобивки или бизнес договори с голямо дялово участие на „втори човек“. Не е изключено да изплуват въпроси за наследство. Във вторник и сряда подобни събития са по-вероятни. Тази тенденция е по-вероятна за родените през декември и първата десетдневка на януари. Ако при това е необходимо да се оформят документи, най-добре е да направите това от 12 до 23 февруари. А дотогава да подготвите всичко старателно, особено ако става дума за финансови документи. В сряда всички тези и други важни ситуации ще ви напомнят за себе си с вълнението и вдъхновяващата, позитивна информация.

ВОДОЛЕЙ

Рождениците от тази седмица получават възможност през следващата половин година значително да разширят границите на своя свят: да сключат престижни делови договори, да си намерят влиятелни познати, които да ги покровителстват, да сключат брак с човек от висок обществен слой, да преуспеят в обществения живот, получавайки желания „електорат“. С други думи, имате шанс да се издигнете в обществото на по-високо стъпало. В най-скоро време все още е важно парите да не изтичат между пръстите ви, покупките да не бъдат просто осъществяване на желанията, а предмет на необходимост. През февруари вие сте малко непрактични, но на повечето от вас достатъчно им върви, за да не пропилеят всичко и още малко отгоре.

 РИБИ

През цялото първо тримесечие на годината вие непрекъснато се оказвате в ситуация на „момент на истината“ – непрекъсното се изяснява нещо скрито преди това относно вашата кариера, социално положение, репутация и дори здраве. Както се казва някой периодично ви отваря очите. Нека това бъде повече от полза за вас, отколкото да ви разстройва. Понякога и не ти се иска да знаеш и да разбираш нещо, но все пак е по-добре да имаш възможност да го поправиш. През февруари подобни ситуации ще включват документи, кореспонденция, и други информационни проблеми. Домашните обстоятелства са пределно комфортни. Най-малкото, вие се чувствате така. До 6 февруари сте много възприемчиви към инфекции, към емоционалния фон, създаван от околните. Значи имате нужда от доброжелателна и здравословна среда. От 14 януари до 19 февруари Марс преминава през вашия знак, повишавайки риска от възпалителни състояния, но повишава и тонуса ви. Направете онова, за което преди това не са ви стигали сили и решимост. Всичко, което ще направите през това време, ще стане почва за приоритетни знания през следващите две години. Всичко, което няма да направите, ще остане за известно време „извън скоби“ на активния ви живот.

Източник: margaritta.dir.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top